Гъмов и Преслава заедно на вечеря

Актьорът Станимир Гъмов и фолк певицата Преслава се появиха заедно на обществено място.

Обратно в новината

Коментари - Гъмов и Преслава заедно на вечеря | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова ли няма хубави новини в БГ че ни занимавате с това кой с кого се изчукал?

какво ли са и казала"Да,излезем веднъж ,дваж заедно и пресата ще гръмне:Гъмов и Преслава заедно."Смешници.Всичко е за да се говори,пише и поддържа интерес,а и нали тече друг Брадър по ТВ.

Носил си е селфи стик за селфито ли бе ?:) Хахаха? Верно ли бе? За непринуденото селфи? Потрес!!

Всичко правят за пари тези смешници. Преслава си прави ПР доста нестандартен, но ще видим има ли ефект. Джино кой го излъга, че изглежда интересен с тази физиономия - "имам запек" Заведението трябва да бъде глобено ...пепелника със сигурност не си го е донесъл мухала Гъмов.

Преслава е просто като изваяна на струг. Изключително красиво момиче.

Беше, беше .... и толкова смотана в мозъка.

Харесвах Преслава и Гъмов, но вече се чудя какво съм видяла в тях като хора! Те са малки хора, да им имам самочуствието. Тъжно ми е, че такива хора могат да бъдат повод за подражание. Всъщност като се замисля, Гъмов е кукловод и явно ще си остане винаги една дребна кукличка, а и преслава покрай него.

А някоя комисия няма ли да се самосезира, че се пуши на обществено място? Гъмов тъкмо гаси цигара.

Много неприятни хора. Сложили си на масата телефони, ключове кво ли още не. Иначе са на "вечеря" ебати вечерята!

И как са облечени само! Какви са тези анцузи, качулки, запретнати ръкави?

е като гърне за лайна на масата, където се предполага, че някой ще се храни и ще се сервира храна Не третият, шестият свят сме - сигурно само там може да се види такава свинщина...звездна...хахаха!

Паснаха си.

Ма мноу проЗту мУмче туй ГъмЗов ба-а-а! Чей тя ней по-умнъ ба-аа. Та съ си ликъ-приликъ ба-аа. И дъ земът да съ натъкувът кът хорътъ най-сетни ба-аа.

Ужасни хора! Не искам да ги да гледам повече особено Гъмов.

Докога ще ни натрапвате тези комплексирани селяндури.

Хубаво и весело момиче с хубав глас. Но за съжаление - чалгаджийка. Жалко ! Какви песни можеше да изпее. И да останат. Ама пусти пари, изкуството отстъпва.

хахаха... като се измие и си отлепи миглите и екстеншъните си остава едно анорексично цигане че и чалгаджийка

БРАВО!!!!!!!!!!!!!!! 100000000000000+!!!!!

Брад Пит в момента е в Германия и папараците, естествено, го следят навсякъде. Днес показаха негови снимки в едно заведение как пие вино с негови колеги и малко след това как някои от тях и самият Брад Пит пушат НАВЪН. Това не се коментира тук, защото просто законът се спазва и не се правят изключения. Но нашите ''преуспяли звезди'', които само говорят колко е лошо как другите не спазват правилата и те все се мъчат да дават добрия пример. Наистина им е очеваден примерът

Гъмов, четеш ли, как те възприемат хората. На светлинни години си от кака ти Кичка във всяко отношение. Чудя се, как не ти зашлеви плесник и малко щеше да ти е.

Той сам се зашлеви този простак и то много добре. Защо Кичка да си цапа ръцете с червей, като него. Дано Бодурова се заеме и даде на съд за обиди, клевета и накърняване на човешкото достойнство простака Гъмов, злите Ритонците и мизерника Иво Танев. Свидетел е цяла България.

Този Гъмов е пълно разочарование! За първи път го гледах в "Като две капки вода" преди 1-2 години, където доста добре се справяше със задачите. След ББ пълен провал. Ужасен комплексиран злобар, простак с речник на хамалин отвратителен индивид. Лика прилика с Ритонците и мърлата Ернестина.

Най - добрия коментар който съм чела до момента! Браво :))))))

Моите почитания към Гъмов, но за тази простотия да пушат в заведение в цивилизованите държави където законите се спазват и контролират освен глоба за отворковците ще има една още по -солидна глоба за тъй наречените ресторантьори които го оперират. Само това може да ги отучи че са много специални и над законите и правата на другите граждани!

Как се надушват чалгаджиите.

Абсолютна наглост и простотия е това да запалиш гнусния си фас в ресторант и демонстративно да публикуваш тъпото си селфи. В хранителни заведения не се пуши никъде вече освен в ориента. Не се натютюниха тези прости звездички. Направо ми мирише от през екрана!

За съжаление се пуши! Справка "Ветрило 1" в кв. Стрелбище. Даже и пепелник носят - любезен персонал.

По-добре сутрин да търсиш в Google Earth къде си се напил снощи, отколкото да гледаш в YouTube как...

Световно неизвестен актьор, който си въобразява, че актьорското майсторство се състои в пиянски запои и закъсалата чалгаджийка, която си мисли, че красотата в музиката е да пееш без гащи на сцената.....

МОЛЯ ВИ, престанете да ни занимавате с тази евтина PR скалъпена без много замисъл историйка за уж харесващи се и криещи развръзката за по-късен етап две псевдо-звезди. Че нивото на интелигентност е паднало повсевместно е очевидно, че простащината продава повече също, но чак толкова да ни правите на малоумни - Благодаря !!!

Защо имам чувството, че са седнали в една ученическа столова. Вип персони позират на голи маси и празен салон. Много постничка изглежда снимката ли се казва за по правилно,или фотографията и аз сам не съм сигурен.

пълни отрепки, срамувам се че съм българин!!!!!

тези, защо пушат в заведението? няма ли контролни органи да ги глобят? законите не важат ли за всички, включително и за шоумени и чалга певачки?

Ако не тях поне заведението. Преслава като съвестна гражданка качва доказателствен материал, от който да се възползват съответните органи.

Е гати тъпанарите - пушат в заведение! Ако сме държава ще ги глобят веднага, ама не сме. С такъв "елит" никога няма да мръднем от дупката в която сме.

ПРЕСЛАВА ЗНАЕШ КОЙ Е ТОЗИ ДЪРТАК ДО ТЕБ?????УЖАС!!!! МММ...ДА! ДЖИНО МАЙ ПОВЕЧЕ ТИ ОТИВА - ХАЙДЕ ПОСПРИ СЕ С ТИЯ РАЗВЕДЕНИ С ДЕЦА ХВАЩАЙ ДЖИНО И ЗАМИНАВАЙ ЗА ЧИКАГО

Кое е това заведение в което се пуши???

В "BESO", в кв. Бъкстон до пазаря се пуши без да ти мигне окото.

Защо господарите не ефира не отидат да видят?-Защото заведението е мутренско и ги е страх.

В 95% от заведенията, особено нощните се пуши!

Я,това не е ли Кристиано Роналдо на снимките?????

Да, същия мангал...

Ако се съди по скромното обзавеждане това не е ресторант, а селска кръчма, а Гъмзов да бъде наказан от про КУРА (да му) тура за пушене на обществено место

Давай Станчо, ръгай здраво във анала.

МОЛЯ ВИ НЕ НИ АНГАЖИРАЙТЕ СЪС СЕЛЯНИ И ЛЪЖЦИ..НИТО СА ЗАЕДНО НИТО СА СИМПАТИЧНИ..ЛИЧИ ЧЕ ИГРАЯТ ПР

то тука храна нема, ква вечеря? само телефони на масата, че най-културно o.O

АХ ПРЕСИ ПРЕСИ КАК МОЖА ДА СЕ ЗАБЪРКАШ С ТОЗИ АЛКОХОЛИК.БЯГАЙ ДОКАТО Е ВРЕМЕ ОТ ТОЗИ ХЕМ НЕКАДЪРЕН ХЕМ ГРОЗЕН АРТИСТ.

И злобен.

Изпитвам непреодолимо желание да ти пръдна в устата.А на 7777...направо да се изсера вътре!

Тя па щото ич не пие.

Село мое !

Защо му вдигате имиджа на този запартък злобен и арогантен. Каква Преслава Ви гони, ще седдне да се излага с такъв недодяланик. Хайде стига глупости, събрали се, всеки си гони интереса, пък и Гъмов приятел с Джино, мисли човека веднага че може да облажи покрай такова приятелство. Толкова е ясен сценария че ми се повръща.

И кво значи гони си интереса, като се излага с тоя недодяланик... Поздравления за Преси!!! Със страшна сила доказва, че фолка е само за една нощ. Едва ли ще има умен мъж, който ще и се върже за нещо повече. Жалко за нея. Аз личво не мога да си се представя след Гъмов...

Мисля че след ББ Гъмчито се утвърди като секс символ номер 1 на съвременна България.

Я открехнете кое е заведението в което толкова смело се пуши????

Става ли му .ура на алкохолика Гъмзов за да чеше Преслава? Обикновено, пияниците могат да вдигат само чашата, не и самолета.

На тея на челата им пише: АЗ СЪМ СЕЛЯНИН

абе тоя кретен нямаше ли фанелка с по дълбоко деколте? Егати смотаняка мазен!

Въй,Гъмов е толкова готииин.

Ха, ха, ха, ама групичка от която се носи воня на чесън ама не природен, а такъв от немито и гримирано..... Уникално елементарни, простовати хорица, до един провинциалисти, те напуснали селата си ама селата не ги напуснали. И защо моля непрекъснато ни ги натрапвате пък и вип ги наричате?!

Офффф един дол дренки са! Лошото е, че този формен простак, вживял се в ролята си на Ентелигент, културтрегер, морален стожер и философ,не си трае, а се надува! Докато тази Преса ли е, Сешоар ли е, каква е, поне си знае нивото и си трайка, и само се усихва умно!

Значи на финала Джинката ,си вкарал малко бело,дал и на Гъмов.То Преславчето яко шмърка-затова така отслабна и от апетитна жена стана грозен хърбел ,но белото на никого не прощава.Гъмов не е повече от Преслава.Той имаше претенции да е велик,но за парите и да се отърка в нейната известност и лиже краката.И ако за една жена ролята на урва е от древността,то мъжките урви са по-долни.

охх, и аз шмъркам ама не отслабнах толкова мамка му

Абе това момче Джино, нормално ли е? Не съм гледал предаването, но под новинките тук прочетох предимно хубави мнения за него. Защо така на всички снимки застава неестествено, лицето му е кат кокоши гъз. А сега па снимал и със селфи стик. Нещо не е добре с главата, поне така изглежда. Не знам как са допуснали да спечели. Кой изобщо е гласувал за този смешник?

никой не гласува в подобни формати, клоунада, фалшив рейтинг и привличане на рекламодатели защото "шоуто е много вървежно". В крайна сметка, парите за тези ги плащаме всички заедно, понеже се калкулират в цената на лимонадата избрала точно това предаване за реклама!