Джей Ло смени 10 тоалета за една вечер

Водещата на Американските музикални награди Дженифър Лопес се престара и смени цели 10 тоалета за церемонията.

Обратно в новината

Коментари - Джей Ло смени 10 тоалета за една вечер | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кои го бръсне,колко е сменила,те са рекламни.

Жената е прекрасна на всички възрасти.Налагат ни модел за свръх консумация.Защо?Защото заводите работят 24 часа бързо произвеждат и трябва да купуваш,ново,ново,ново.То обаче се чупи почти веднага,ново,ново,ново.Храната ние фаст фуд,връзките ни са за една нощ,на някой и за половин час в тоалетната на дискотеката.А плода е хубав като е дъхав и зрял,но това иска време.Ние не живее вече нормално.Първите хора са живеели над 1000 години.Били са гиганти на ръст.Ние се смалихме като размер и живеем като мухи еднодневки.Нищо стойностно и свято няма в нашия живот.Дженифър е купила ходещ вибратор--щастлива ли е--едва ли.А трябва да търси топлина и човек до себе си.живота ни е забързан--защо,какво получаваме---нищо.Как хората само няколко поколения са чакали с години--съпруг от война,от казарма,живеели са до гроб заедно?Има ли са по-един сукман и по едни потури.Облечени в парцали и с празни души.Новото време.

човек се преоблича често, кагато не харесва себе си и тялото си. тя е дебела и възрастта си оказва също ролята, особено в горната и част. иска и се да изглежда добре и мисли че проблема ще се реши, ако купи и сложи друга по-скъпа рокля , но не става, после шизофренично търси друга рокля, защото според пилешкия и мозък на певачка роклята и е виновна и така кръга се затваря, докато не се пропие.

Човек се преоблича по-често, когато има много дрехи. Я ако имаш два чифта дънки и две-три фланелки явно означава, че се смяташ за мистър свят.

и един чифт да са, важното е като ги облечеш фигурата ти да е тая , която прави впечатлението, не дънките. дънките са просто с цел да не си гол, те не могат да променят телосложението ти!

то това им е смисъла на живота на тоя тип олигофрени - дрехите

Що за простотия е някой да се казва Нина Добрев?? Всички да угодим на на някого? Звучи смешно, българка да се прекръти в мъжки род. Или тая е травестит??

Що? дрискавица ли?

Както винаги прекрасна ....

Бричове и силикон. След натрисането на тази визия пеенето някак си не прави впечатление.

Хвали се с най-голямото, кото има!

ПРЕКРАСНА Е! СТРАХОТНО ИЗЛЪЧВАНЕ! ГЛЪТКА СВЕЖЕСТ В ТОЗИ ОТКАЧЕН СВЯТ,ВЕЩАЕЩ ВЕЧЕ САМО ЗАПЛАХИ,СМЪРТ И ГРОЗОТА!

Бричове и силикон. След натрапването на тази визия пеенето някак се губи.

Всички жени са прекрасни.

Вероятно жената няма с какво друго да се похвали и се хвали с дрехи! То много хора се хвалят САМО с дрехи!

Тя е известна - нормално е да си смени дрехите толкова пъти.

Хубавото при Дженифър Лопес, е че целият свят следи здравословното ѝ състояние чрез тоалетите ѝ. Нямала е нужда, жената, от ендоскопски, ректален и пр. анализ през последните 10 години+

Някъде хората няма какво да ядат... Куха лейка...

Стою

Правилно-о-о. Ако беше пълна лейка, щеше да нахрани всички хора "някъде". Ти колко хора нахрани днес?

Доста е прекалила. Колкото и да е хубава и секси

Както е казало едно дете за тримесечната си сестричка: Тя и сестра ми се напикава и си сменя тоалета по десет пъти на ден, ама не се хвали.

ще и наденат бурката, изчакайте 5-6 години!

Жената е хубава и секси, но й липсва изисканост и скромност!

Дженифер е стилна фигура в Америка, каквото и да значи това. За обогатяване на информацията за нея, може да прегледате сайта мъжете в живота на Дженифер. Когато Бен Афлек решил да я представи на майка си, като бъдеща снаха, той казал, че това е много известна певица. Майката отговорила, че за хората тя повече е известна с разголването си по сцената. Имаше се в предвид, една нейна култова зелена рокля, която показваше половината от гърдите и. След което последва уж случайното показване на едната гърда на Жанет Джексън на един стадион. Подобни неща вече не учудват никого .

Кофти свекърва. Моята бивша ми каза, че съм дебела....:-). Е, наистина бях.

Е, поне ти го е казала с огромно задоволство :))

Преоблекъл се Илия, огледал се - пак в тия...

Много си е хубава жената и всички тоалети й утиват (тази дума се пише с "у", а не с "о" - да знаят коментаторите). Водеща е била на музикални награди, а не на конференция на ООН, примерно, за да й търсим кусури. Много хора обичат да гледат картинки от такива събития, суетата е част от живота, стига да не се изчерпва само с това.

Жълто, жълто, не заблуждавай хората, щото неграмотността наистина е в застрашителни размери. Такава дума "утиват" в българския език НЯМА. Пише си се с "о", например "тези дрехи й отиват"!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Прав/а си. Признавам, имам "жълти" петна в правописа и се изложих.

Предполагам дрътите булки, които са я коментирали са мноооооооого по-хубави от нея. Кой ви знае какви сбръчкани вуци сте... А за Дж. Л.- супер си е женската и веднага й давам да опърди кочана

Изглежда супер жената.Но явно с остаряването иска да покаже колко е още сексапилна и красива...на себе си ли го доказва?Може би много се старае и труди за да го постига и затова иска и другите да го оценят.

Неотразима, блестяща, велика, уникална!

Както е казал един класик на прехода - ще я поря кат' риба, ще я тъпча кат' пълнено агне. Страшна е. Умирам си от смях като чета малко по-долу писанията на някакви лелки, как била късокрака и дебелогъза.

Та, не е ли?! Друг е въпросът ако това задоволява вкуса Ви.

Тая поти ли се,като Холи Бери?

Каспър Смарт!? След Бен Афлек, вкусът на тази жена по отношение на мъжете върви надолу. А колкото до тоалетите - мре да си показва телесата.

вкусът на мъжете дето са с нея, накъде по-надолу... това късокрако и дебелогъзо нещо как се издържа без токчета, грим, екстеншъни, мигли и пера в 9 сутринта в легото....

И Вие сте прав(а)! Просто не исках да звуча грубо.

Обзалагам се ,че сте мъже ..Лопез е страхотна латина ..женствена секси..сочна истинска жена.А Каспър е просто младичък и явно си допадат....!!!!

Добре няма лошо, но явно няма вкус...няма ли дизайнер, който да й каже, че не всичко й отива...

Един екзестициален въпрос ме мъчи, долни гащи сменяла ли е?.Че какво е да смениш 10 тоалета, без да менкаш долни гащи?.А може би ги е нямала?.Все философски размишления достойни за Платон,Сократ и т.н.

Между другото Великата Селин Дион на два пъти излезе от тоналност при изпълнението си, но да го отдадем,че се е разчуствала. Иначе адмирации да се почетат загиналите в Париж на такова събитие- всички на крака- хубаво беше

Хубавка е, ама няма ли някой да и казва кое не и ходи.

Докато не се поизпоти в някое филмче за възрастни и 40 рокли да облече все тая..

slavrado

Ох ма боже!

Писна ми едни същи муцуни да ни ги навират десетилетия.

сега е модерно бабите на 75 да разказват как правят секс и това ги държи млади, тъй че още няколко десетилетия ще траеш и тази дебелопръцла