Преслава: С Гъмов сме само приятели

Певицата обясни отношенията си със Станимир Гъмов и Фики Стораро.

Обратно в новината

Коментари - Преслава: С Гъмов сме само приятели | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Ние сме само приятели", но "той е по-различен от всички останали мъже с които съм била". Хм..това ли намекваш - че да си "била с някой" не е равно на връзка и просто си оставате приятели?

Всъщност кои са тия индивиди и защо трябва да ни пука за тях /!!

Някакви хорица от фермата са .. Или от някакъв фактор .. Верно , на кой му пука ;)))

Гъмов го наредиха до Фики.

То не бяха целувки, прегръдки, въргаляне и опипване по леглата, вечери, убеждения колко са влюбени и изведнъж били само приятели. Божеее.......колко лъжи и манипулации в името да излъжат зрителите, че да гласуват за пияницата Гъмов! То не бяха статии, тв предавания и накрая едно голямо НИЩО. Защо ли си мислят, че хората са толкова прости да им вярват на тия измислени ВИП-ове? Като от пръв поглед се виждаше, че не са си лика прилика и не си подхождат. Той алкохолизиран, разведен с дете застаряващ треторазряден куклен актьор, тя известна чалгаджийка-златотърсачка. Защо ли ни занимавате още с тия безинтересни персони? Станаха досадни с режисираната си любов.

Не сме и очаквали друго.

Е,то беше ясно,че това беше скъп PR...Ние па щото ви повярвахме,че "са обичати"

интересно,колко разочаровани хора има в този саит.не се ли замислят ,че нещо преценките им за хора като фолкаджийки и пияни простаци са меко казани наивни?лошото за мене от цялата работа,е че тези примати разплакаха нееднократно кичка,люси,които са за тях като от друга планета!

Абе що не кажат по колко пари са взели само и само да се правят на влюбени. Народа не е толкова прост еей.

след заглавието-Преслава и Гъмов на вечеря, сега пък само приятели, то и дир-а подвежда със заглавието, защото в заведението освен тях двамата имаше още 4 човека. Но, тяхна си работа-приятели или гаджета, кой го интересува. Верно, че средата и е различна, както и неговата, както и те двамата като индивиди.

Толкова ли няма други новини, че не престанахте вече, да ни занимавате с тези измислени вип персони? Стига сте ни ги навирали в лицата видяхме ги що за хора са.

Преслава ми падна много в очите! Във Вип брадър показа колко е долна и проста.

Долни същества, такива, каквито на Запад няма кой да ги погледне, а тук им се отделя прекалено много внимание!!!

По-интересното е Гъмов какво и хареса на тая.

Сливата!

като се онодат пак да пишете

А бе, запалило се е нещо там! Ти не ни прави на толкова кьорави! Но се видя, че обществото не допуска подобни отклонения и кастови преливания. Та затова сега биете отбой. Quod licet Iovi non licet bovi :)))

За фолк певица някой празноглав футболист би подхождал.

наистина, този ентелект гъмова знае цели 30 столици!

Става въпрос за кинти, не за интелект.

Чалгата си е музика, харесвана от простолюдието. Хора, слушайте хубава музика. От чалга се затъпява още повече. Каквито изпълнителите, такива и почитателите.

Няма как да не са само приятели, тъй като Гъмов може да е пиянде, но има широка обща култура и интелект, все пак е от поколението, което са прочели поне една книга. Само че няма парици. А тая разпоретина е свикнала на богати чичовци с пари, луксозни подаръци, екскурзии до Дубай и т.н. Е, вярно нали, за една нощ само, но пък парите не миришат. Много има да се тръшка, че не може да се ожени. Е няма и как да стане.

Един дол дренки са, затова и си допаднаха двамата. Просто парче е Гъмов отвсякъде. Пиянде.

Само как звучи думата " разпоретина" произнесена от една Жена. Направо ми идва да и напълня устата на тази Жена, а и не само устата с нещо интересно.

Имам и по-цветисти епитети в речника си по отношение на фолпевиците, но ще ми наложат цензура и няма да ми публикуват поста. А като Ви гледам правописа и изказа, явно сте техен почитател. Събирайте парици и успех.

Разочарована съм от Гъмов-лош характер ,поне да беше хубав-а то едно дребно дядче

Е, хубава работа, само приятели. Алекс Сърчаджиева ги говореше други всяка вечер, имало искри, имало пламък...

Знае ли значението на думата "приятел"? Съмнявам се...

Когото "забърше"..... й става "приятел"...........

ааа, демек тоа е кекъв, дека с ньега й е било приятно... разбрааме.

Преслава и Гъмов просто няма как да са близки приятели. Знаете ли защо? Защото те живеят на различни планети..

Вие сериозно ли си мислехте, че как ви Петя ще даде на Гъмов. Ако е така сте много наивни. Иначе тази много мургавее, в интернет я има как пее на турски, каква е по народност в същност? Преди 1989 как се е казвала?

То беше ясно че се преструват, предполагам и дори са им платили, за да го правят. Тъп евтин трик от Биг Брадър. Съвсем се изорди това предаване.

Как така "се изроди", това предаване, то никога не е било стойностно(

"...Моята среда е съвсем друга. Не че не срещам умни и интелигентни хора,..." За това и Гъмов ти харесва толкова много. Язък Преславке, язък. Разбра се, че фолка е вътре дълбоко в теб. Едва ли някой сериозен мъж ще се хване с теб, освен ако е само за една нощ...

В интерес на истината двамата ги харесвах преди да влязат в къщата. Но сега имам друго мнение за тях и за съжаление не е много положително. Преслава явно си е типичната фолкаджийка, която обича да бъде харесвана. А Гъмов, с езика който използва в къщата за съжаление ми падна в очите доста. И като се замисля той се доближи до това, което е всеизвестно, че мутрите и фолкаджийките се привличат. Гъмов по визия не става за мутра, но по език и отношение си е направо мутра от старото поколение.

Тая колко са проатели са я въртели Хахах, всеки който я тъпани и е само проател хахха

...ит ис ситиснки проател. Ит рпасна ил я?

Ад ас сам ситински проател ан еня!