Джони Деп потвърди, че дъщеря му е бисексуална

Холивудският актьор Джони Деп потвърди, че 16-годишната му дъщеря Лили-Роуз от Ванеса Паради е бисексуална.

Обратно в новината

Коментари - Джони Деп потвърди, че дъщеря му е бисексуална | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво ли й разбира 16 годишната глава от бисексуалност.

Ама живо ни интересува какво бара на Джак Спароу дъщеря му. Продължавайте да ни информирате. Току-виж станала от бисексуална или лесбийка или нормална...

Аман от извратении

ама как от такива вълнения сме го докарали до сегашното дередже. Не намирам връзка. Мисля ,че нашите ама големи звезди с които всяка вечер ни осветява Биг Брадър май допринасят повече за т.нар. наше "дередже"

Твоето твърдение не отрича моето, а само го допълва...

няма лоша реклама. Виждате колко от рано се грижат за имиджа на децата си. Верно, тя е малка и ако не се е изявила в киното, както някои на нейните години, то и това е пияр. Ама майката Ванеса много добре изглеждаща, браво.

Ще дойде ден когато ще се размножаваме като в Матрицата!

Не е ли малко малка да се определя сексуално. Кви са тия сексуални организации дето ще се фукат със 16 годишни лапета. Айде първо да порасне, че тогава да се определя. На 16 обикновенно се правят на интересни, ама защо баща и се гордее с това, да се чуди човек.

Джони, дъщеря ти е още малка, поддала се е на тъпата пропаганда, с която ни заливат медиите и най-вероятно само си МИСЛИ, че е бисексуална. Медиите се грижат да подчертават и фаворизират сексуалните отклонения, утвърждавайки ги уж като норма (?!?). Момичето се е повлияло. Затова, Джони, погрижи се повече за възпитанието и. Иначе ще имаш пълни основания да се тревожиш за бъдещето и.

Ей от такива вълнения в Европа се докарахме до сегашното дередже. Айде сега да видим как амбреажи защитават границите и държавите си....

Хаха, точно! (не че е за смях, де!)

Това дете е само на 16 и още не е наясно със себе си. Нормално е на тази възраст да си бунтар и да се снимаш в разни "нестандартни" обяви. Но да ми пишете зав бисексуалност на 16 годишно дете, това е меко казано лудост!

АЙ СТИГА БЕ....НА 16 ИЗГЛЕЖДА КАТО ИЗПАДНАЛА НАРКОМАНКА....КОГА УСПЯ ДА СЕ ОПРЕДЕЛИ НА ТИЯ ГОДИНИ КАКВО Я ВЛЕЧЕ...ПИКЛА.

На 16г. не се знае сърби ли, боли ли, камо ли ЛГБТ. Идеална възможност, от която се възползва пропаганда на извратените, за набиране на нови неориентирани душици.

И защо ми скрихте коментара??? И вие (от Дира) ли сте извратени като лиглата от статията?

...........Как не ви е срам и дума да не напишете за концерта снощи на Whitesnake... Чалга държава с чалга медии, това е

И аз съм лезбиец . Много харесвам жените.Преди мислех че съм просто мъж.

Абе, на това още не му е ясно .бе ли му се или му се пикае? Бисексуална ??? Хайде холан!

и ако беше доброто, старо, малко по-морално минало, щеше да й бие два шамара (вместо да се цепи по телевизията) и да не си въобразява глупости, че да стане по-интересна. Трябва да порасне още малко, че да е наясно каква е и дали иска да е такава.

не ми изглезда щастлива на нито една от снимките. явно щacтието не е в парите .-)

На 15-16 години повечето момичета са Би-сексуални и опитват първо с приятелки? Тоя нормален ли е или си(и) прави реклама?

Става все по-страшно.

Що за идиотска работа? Баща да потвърди публично, че дъщеря му е обратна?

Не е ли малко малка за лезбийка. Верочтно проблеми на пубертета, momentary lapse of reason.

Ами и на мен ако баща ми беше Джони Деп щях да стана направо лесбийка

на кого му дреме - да си вкарва по дупките каквото иска!

Luna0102

Какво е това ЛБГТ? Да бяхте написали за такива като мен, че да не гледаме умно.

Май Лесбийки Би Гейове Транс-сексуални. Американската организация включвала и педофили. Там както и в Холандия искат отмяна напълно забраната за секс по възраст. Както обясняват секс с 5 годишно дете можило до бъде по взаимно съгласие. Един в Европейският Парламент разправял как го привличали 5 годишните деца сексуално.

Май? А юни...юли..кога? И като не си наясно с темата, по добре не коментирай че ставаш смешен! Нищо че си някой-никой :)

Погнусява ми се, Боже слезни да си прибереш вересиите

Споко, вече е на път.

Е, нали учените наскоро откриха, че жените по природа са 100% бисексуални. Кой накъдето я подкара, повечето си остават нормални. На тази възраст може още да бърка идентифициране с някоя любима героиня и интерес към другия пол. Има и още една възможност - ако осъзнава приликата с баща си, не може напълно да се възприеме като момиче :) Както дъщеричката на Брад Пит, която му е одрала кожата и се мисли за момче.

онаковата тези учени, или може би някакви теории обясняващи собствена извратеност

То по природа е така, но сега е модерно да си едераст или веган !

Жена му бисексуална, дъщеря му бисексуална... Ае нещо не е наред с тоя Джони.

т.е. тази, която му е родила 2 деца и с която живя 14 години, не е лесбийка това дето спи в момента с него, което е малко над 20, то е лесбийката, и сега не ми обяснявай, че били сключили брак - още 5 пъти да се подпишат, жена няма да му стане тая

Лили-Роуз е една малка невзрачна пръдла замаяна от кинаджийската слава на баща си и неистово пробутвана още от невръстна възраст по пътя на лекия жанр.Няма атомна физичка да ставя Я.Не ни стига смахнатия Джони,та и смотанатаму щерка.Утре да пуснете за Лоренцо на Софка, "ша завършва ли висУ'' или като мама кръчмарски певач "ша" става.

Извратиха света тия западняци. Да не се окаже, че не му е дъщеря, а нещо от трети пол? Сигурно скоро ще има разделение такова и за обществените тоалетни. ;) Може и да звучи смешно, но ЕС ни накараха да го признаем в парламента под някаква законова форма, че иначе санкции. Уж сме били суверенна държава.

аз на тая мърла и цифката си няма да хвърля

при холивудските звезди всичко е извън нормата - наркотици, пиячка , спин, педерунгели и всякакви обратни. освен да си гледат банковите сметки друго не ги интересува.

другата му дъщеря, уупс, съпругата де 24 годишната, дето спи с нея, и тя бисексуална...та какъвто пример видиш от баща си и обкръжение, нищо чудно...че дотук се е стигнало, а кой е би- кой не, няма значение, важното, че е имало модел на поведение наоколо

Не, тази Амбър е била съвсем лесбийка. Обърнала се е на "би", само заради него.

и катър да беше, пак щеше да му се подложи, че то на такова портмоне отгоре е много сладко да се таковат

кво толкова ни го навирате тоя деп, бе? най-обикновен американски льольо, който търси евтина популярност с евтини приказки - чудо на чудесата !

ама яко ти влиза Джони, а?

сигурно ще я приемат да учи медицина или физика в университет

че не е трипъл-сексуална. Щом е имал джиджи-биджи с французойка, какво очаква?

Не виждам да споделя очаквнията си.

То и на Брад Пит първородната щерка се мисли за момченце...

На 16 години човек още нищо не знае.Още не са му се оформили някои вторични полови белези, в главата му е пълен хаос, тялото му се тресе от хормонален дисбаланс..., едва ли е определил половата си принадлежност.