Коментари - Гери-Никол пусна второ видео по музика на Криско | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Егати ученичката!!!

Чудно, глупачката се прави на Майли Сайръс, а оная вече е тотално демоде!

Новата чалга (да не се бърка с поп-фолк). еднодневни песнички, които никой няма да помни след година. фаст-фууд, фаст-мюзик=джънк фууд, джънк мюзик. Детето има глас и все още живее в облаците-след година-две ще я изцедят и наритат, защото ще се появи нова краткотрайна звездичка.

Абе каква е тази мода в последно време-пеене с касапски вкус.От известно време ни заливат с разни ДЖУМЕРКИ-Адел, онзи хипопотук от Малта ,дето му дадоха детска Евровизия, а легнало не може да го прескочиш и сега тази на 17 години със задики на Ким Кардашян и една песен"Майка плаче,грамфон свири:.

никой не оцени певческият талант и рязко се увеличи нуждите от кинти---гери ще склони да се снима за едни филмчета +18 щото ще я убедят че имам милион жени които нямат данните и само биха мечтали да им плащат за да берат краставици пред обектива

КАКВА Е ТАЯ БЯЛА ИЗДУТИНА НА ГЪРБА И

Тия които са измислили концепцията за клипа не са с всичкия. Много добре знаят, че това го слушат и гледат главно деца, дори не тийнове ами направо лапета, та тя самата певица е кажи речи дете. Как може да направят такъв порногравски клип тогава. Вчера дъщеря ми го пусна от тубата и още в началото каза спирам го, тази е гола как може да пее по чорапогащник. Дори детето което е на 11 се усети че клипа е меко казано нецензурен.

порнографски извинявам се за грешката.

скучна песен...

Били сме млади, нямаше такива формати, нямаше толкова възможности да се изявиш, но сега е още по-страшно, това момиче иска известност, сега е млада иска да живее, но ако не е умна ще се изхаби много бързо, е все пак да не бъда като всички злобни българи ще и пожелая успех, въпреки, че Б-я е малко относително да си успешен!!!

Taja ne ja misli. Basta I I KUPUVA USPEHA I NJAMA NUZHDA OT TVOITE POZHELANIJA

Ако този парЧок го гледаш без "ля-ля-ля" (мютнат) спокойно ще си помисля, че е чалга. Като си показват гЪзо, поне да бяха минали на лека диетка, има нужда ...

Драги стилисте, не може ли за разнообразие да направите поне веднъж свежа и невинна визия на иначе младите ни певици? Стига с тия задни части.

Гери-Никол пусна второ видео на сочния си задник.

Бе тоя Криско много ми прилича на хомо,да не е от онези?

Егати порно клипа...Поп-фолк-рап-порно и адски тъпа песен...

Оф, щерка ми, ако я мерна в подобен вид някой ден преди да е навършила пълнолетие, направо не знам...

Много интересна и значима новина! И много мераклии да й обърнат внимание и да си кажат мнението за нещо толкова незначително. Между другото - детето си е много сладко, дали е талантливо - факт е, че има данни да създаде този продукт и това се експлоатира вече във втора "песен" и клип. Не разбирам цялото оплюване...

Уличница-не певица!

не е виновна тя защото е дете. Виновно е сбърканото общество, което гледа на жените като обекти и сексуална обвивка още от деца. Това е израз на патриархата и гнусната система създадена от мъжете.

Айде бе! Мъжете са виновни...

Вървете си по пътя и не разсмишлявайте.

И международното положение е виновно.А префърцуненанта и майка, щото била сестра на отсфирения Мето Илиенски.Ба си и родителите, в кое време живеете бе кифочи.Кой обича кифли със нагли физиономии и лигава визия.Я слезте на земята.Погледнете чалгаджийките Преслава и Десислава.Каквито и щуротии да правят донякъде хората ги възприемат, защото са научени поне от кумова срама да са сдържани.А това дрисне с кълчи кълки и влачи гъз тръгнало за на майната си.

Само да питам: с очертани с молив устни, не се ли движеше съсловието от магистралки през 90-те г. на миналият век... или пак се връща на мода?

да не работо в Харлем на улицата?!?

Добри копировачи сме, но айде малко и оригиналност , моля. Стига copy/paste.

Ти ли си това [0:50]... което търсих... ти ли си това????

Грозно, безмислено , не се различава от предното парче! Къде са родителите му на това същество?

физически противно

Това какъв стил е? Да не би да е поп-хип-фолк-порн?

Не, хип-хоп порн фолк е :)

Тя е на 17 години! Мисля че има много хора дето трябва да бъдат подведени под съдебна отговорност!

Защо? Дори е възрастна, нима Милянкова на нейните години не е имала 2-3 деца вече? Има ли друг начин у нас да станеш ВИП?

Провокация = порнография? Порнографията не престана ли да провокира много отдавна? Момето залага на сигурното, за да се пласира.

Аб, тези български изпълнитетели няма ли да се научат, че музика се прави на английски... много голями смотльовци са.. няма какво друго да кажа

Що го ругаете детето сега? Хем искате да избягаме от чалгата, хем като излезе нещо различно и хайде - порнография било... Ами преди има няма година Риана и Шакира имаха обща песен и е доста по-еротична да речем, в смисъл клипа... Не знам какви й били краката, пък дупето, а като кажа, че Адел е свиня я защитавате... макар, че си е свиня... За щастие форумът на дир не определя успеха на дадена песен, но ми е чудно какво точно искате? Чалга - всички не искаме, Хип-хоп - не искате, Рок и метал - не искате, Поп - нямаме...

Само недей да намесваш Адел. Това показва само колко си ограничен.

То пък феновете на Адел сте едни неограничени... като сланините й... отвсякъде преливат...

Или си същия бахур като тази дебела англичанка, или си производител на бахур с определено касапски вкус с неограничено изпростял мозък.

Ми, това е по-зле и от чалгата...клипа е порнографски, музиката е недоразумение, а текста е ужасно тъп...

Мир да е! Туй, дето било още дете, са го направили на дърта парцалеса. Предлагам, да се появи поне като Майли Сайръс. Без грозните парцали, чисто гола.Щот толкоз му акъля ...и на него, и на Криско, и на режисьора. Режисьоре, четеш ли?! СЕМ пак ли си на СПА?

За цяла нощ има ли отстъпка ?

Много зле, не ми хареса.

Обсъждане на този шедьовър във фейса надхвърли всички други големи проблеми в държавата. Явно, и в новинарските сайтове също- браво, разпиарено добре, ама това беше целтта, нали? Не беше ми интересен нито клипа, нито дискусията относно него, важното е утре, момечи, като се обърнеш, да не те е срам за това, което правиш или ще направиш, ама така както гледам, надали! Хайде- " напред и нагоре", има накъде, даденостите са налице, евала на продуцентите, родителите, обществото- мълчим, не реагираме освен във форумите, а нкои даже и аплодират!

Много лошо изпълнение очевидно е незадоволително,пълно разочарование.

Гери или Никол се пробва да пее или по-точно просто блее?

Лол, а мислех, че в предишния си клип беше много разголена. Ако се облека така и се снимам някъде, после ще ме е срам да изляза навън...

Това ли е модерно сега? Изглежда грубо и нехигиенично. Ще очакваме и песента в скоро време (нали за песен ставаше дума).

И после викат "Да подкрепим българската музика". Кое му е хубавото на това? Потресаваща посредственост.

А фолк певиците били като к.....

е е е къде е Адел, къде е хем гери, хем никол - жалко, жалко, ох да му се невиди и изкуството......

Къс крак,дебели бедра и задник,като пеене нищо особено.

порнография с малолетни...

Нацапотена пластмасонка -а а а а а Долнопробна работа-а а а а а ....

Насърчаването на проституцията не е ли наказуемо?

Бело червило й отива повече.