Уилям и Катрин на уроци по катерене

Принц Уилям и съпругата му херцогиня Катрин се впуснаха в приключения сред природата по време на обиколката си в Северен Уелс.

Обратно в новината

Коментари - Уилям и Катрин на уроци по катерене | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Victoria

Много качествени снимки !

Млада, хубава, хитра, образована за разлика от необразованата позьорка Даяна. Всичко това се прави с цел. Те знаят как. Да е жива и здрава. Англия си е Англия.

абе светът се е подпалил и всички са в стрес тия ми пишат как се катерили!?!?!-потрес низост и порнография!хората се чудят как да предотвратят трета световна война -всеки ден атентати и бойни действия а тая е все едно на марс-неописуемо безочие и срам!

Защо не го написа това за разни певчески недоразумения, които си клатят и вирят г.зовете? Странен морал имаш, човече.

Пози и пак пози...Всичко е игра и манипулация за пред публиката. Рутинно се надяват , че под техните крака няма да запари.. и , че ще им се размине ограбването на половината свят и затр4иването на толкова милиони от заробените колонии. Всеки по реда си..

Тези друга работа нямат.

Е разбираемо е, че Уилям е изморен от кралски задължения и също е разбираемо защо Уейти Кейти е нетърпелива да й го забучат.... То не може да живееш в клетка толкова години и да не станеш нетърпелива да излезнеш поне за малко от клетчицата..... Кога ли ше чуеме и още новини за нетърпението й да се освободи....или тя просто чека кралицата да умре.....та да се разходи по гЗа си ..... Без съмнение, Уилям загуби много от чара си, като избра една тъпанарка за съпруга...... Отделно факта, че нема начин просто...да родиш две деца и да останеш със същия бюст и корем....айде кралското семейство дайте още 2 сурогатни бебета, та да стане безпределно ясно кой бременее и кой не....

нетъпелива е да тръгне на работа по 12 часа на ден за 1500 паунда на месец и 15 дена отпуска за 365 дена в годината, кретен с кретен! мозъкът е в клетка - клетката на простотията!

Roksanke, разбираемо е, че и завиждаш на Кейтито, и как не, в твойто забравено от Бога село, или в люлинската панелна боксониера, ама внимавай да не се задавиш от толкова завист...

Ама че просташко и злостно изказване...Няма отърване от посредствеността...

Защо ли не се опиташ да пишеш веднъж без правописни грешки и простотии? Има един отговор, че не го можеш.

Само ще ти кажа, че имам две деца и бюста и корема ми са си същите!

Егати злобарката! Как е възможно да изсипвате такава помия от коментари по адрес на Катрин, при положение че тя е толкова ведра, позитивна и красива жена? Добре че не живея в България, не бих могла да издържа на тази злоба и завист.

Нали говореха, че пак е бременна как се занимава с такива екстремни спортове.

Катето трябва да е много внимателна. Да не стане някой инцидент при тия катерения и да си ожули катеричката.

Красавица. Жалко че новината е копирана от английските сайтове

то тук всичко е от dailymail co uk ... вестник Sun преведен ..

една искра трябва за да пламне - тези се правят на спайдърмен . Излишни са .

Много е красива Кейт, има харизма. И прекрасна усмивка!

не тя е една просто/а наспала се грозотия, затова изглежда свежа като всички безделници, кои спят по цял ден, не го бъркай с "хубава", щото е минала покрай хубостта..

ще я зареже след някоя и друга година

Много са готини!

Класика - рапел с осмица. Ама са ги подсигурили с още едно въже, да не би да се изпуснат и да си натъртят кралските задници.

Народа е казал - "който се катери нависоко, от високо пада"

Много хора им завиждат за начина на живот. Аз обаче, не. Да, те живеят в златна клетка...но клетка все пак. Особено това се отнася за него, защото по рождение е така. Вероятно обаче това не им пречи защото не познават друго. Нещо като животинче в зоологическа градина. Истината е че дори и да го осъзнават, това са хора без избор. Честно казано предпочитам си своя живот и дори гледам на тях със съжаление. Е, поне изглеждат симпатяги, а дали наистина са такива могат да кажат само онези които ги познават. :))

ти не си наред! от беднотия ли , от простотия ли, де да те знам, ама си опасно прост за себе си и за околната среда.

Бедния човек завижда а простия се заяжда и обвинява, напада, присмива и изпитва нездрав интерес към другиго защото така вижда света.

На всички е пределно ясно, че тия са паразити, ама не трябваше ли поне привидно да се ангажират с някаква социална дейност - некви совалки за мир и приятелство и други алабализми?

ти не се грижи за юкей. по-добре виж наш'то обмудсман, на какво мяза.

търтейте решили да се пораздвижат, сигурно лекаря им го е предписал, че от лежане и бездействие също се умира...