Уил Смит не изключва бъдеще в политиката

Актьорът Уил Смит се радва на огромен успех в киното и музикалния бизнес и е напълно възможно следващото му поле на изява да се окаже политиката.

Обратно в новината

Коментари - Уил Смит не изключва бъдеще в политиката | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я си стой в актьорството Уиле,повече грешки като Обама не вярвам да направят

Не само в политиката. В живота е весело. Оказа се, че никой не е умрял само с една жена или само с един мъж.

"Мъже в черно" се правят на политици, ама ние си знаем горчивата истина. И й търпим последствията ежедневно.

А когато официално докажат, че е с обратна резба и го сбарат в Белия Дом с някой "Манюел Лювински" на калъп..., да не вземат да му направят импиШмънт и край?

Този глупак в политиката??

те са толкова много, че един в повече на кого ще пречи?! току виж се класира да бъде новия Обонго - ако се натегне подходящо на хазарската измет!

Абе някой може ли да ми обясни защо американските негри и по филмите, и в живота, винаги говорят за бабите си и ги тачат безумно, а за майките си не говорят?

Защото в повечето случаи бабите гледат децата. Повечето негри са много бедни и на майкте се налага да работят много и не им остава много време за деца. Също така масово има случаи в които бащата бяга, в затвора е или други такива и децата израстват без бащи. Изобщо работата е много сложна, дори по сложна от наще роми. Това обяснява и бандите, престъпността и много други. Но това е голяма тема...

за съжаление, не винаги работят. Много от тях са на дрога, или хойкат по гаджета, от които раждат други деца, които пак оставят на бабите да ги гледат... И пак така.

И при повече от половината българи е така.

един клоун в повече на сцената и стадото ще блее доволно