Ди Каприо: ”Завръщането” е най-трудният ми филм

Леонардо ди Каприо разказа как не могъл да си отвори очите, след като при снимките на последния му филм целият екип попаднал сред снежна буря.

Обратно в новината

Коментари - Ди Каприо: ”Завръщането” е най-трудният ми филм | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Филма е готин и Ди Каприо показва,че няма нещо което, да не може да изиграе.С годините само надгражда и показва,че не е посредствен актьор.Ди Каприо=на хубав филм!

с руски корени немец бил .....тои е американец....запомнете бе тикви

С мъка му гледам филмите с надежда да "видя" таланта..........................................пич ходи се грамни некаде...а и всички дето не го оценявате...гледаите блатечки този дето ви краде салама.....мишки

Ди Каприо е с германски корени и това обяснява всичко.Дойчланд...

Съгласна съм, че наградите Оскар не са критерий за талант. Но не го харесвам този Леонардо ...ама хич. С мъка му гледам филмите с надежда да "видя" таланта. Единственото му добро изпълнение за мен е в "Авиаторът"...всичките други роли някак си не му прилягат и не успява да ме убеди, че са за него....

Стою

Пфффффф... булшшшш... И аз не го харесвам, но го оценявам като много добър - просто не мога да си изкривя душата и да заявя, че има лоша роля.

Ти за същия 'този Леонардо' ли говориш, че не харесваш, дето на 17 години изигра Гилберт Грейп, или според теб Титаник му е единствения филм...., чакай той беше ли изобщо в Титаник?!?

Обаче е с руски корени ако това ти дава отговор.

Един от най-талантливите актьори! Не мога да се сетя за негова слаба роля и дори филм в който участва. И аз мисля, че е недооценен от критиците. Със сигурност ще гледам този филм и не се съмнявам в качестовото му.

едно не мога да разбера на кой какво е сторил че е такъв трън в очите на кинокритиците и остава брутално неоценен ...ни оскар ни дяволи....имам чувството че някой продуцент е искал да му прави свирка и той му е отказал

Не е трън в очите на никого. Както казваше една кинокритичка /родна/ оскарът не е критерий за талант. Например един от най-великите кинотворци в цялата история на киното, учител и вдъхновител на мнозина режисьори и хора занимаващи се с това изкуство, Алфред Хичкок - няма нито един Оскар. Очевидно Леонардо е надскочил клишето "добър актьор, заслужаващ Оскар", и се е превърнал в нещо повече. И да, склонен съм да се съглася, че оскарът не е критерий за талант.

И Скорсезе има само един измъчен Оскар, но нито един лош филм. Класата няма нужда от дилетантско поощрение, Оскарите още не са толкова ценни, за да класифицират изкючителния талант - той е над глупавия чичо Оскар.

Иняриту е велик режисьор! Истински новатор в киноизкуството. Просто гений.

Режисьора определено ме кефи.