Том Круз не е виждал дъщеря си Сури от 2 г.

Том Круз не е виждал деветгодишната си дъщеря Сури от Кейти Холмс от около 800 дни, издават негови близки.

Обратно в новината

Коментари - Том Круз не е виждал дъщеря си Сури от 2 г. | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изборът на Кейти беше или да се разведе с Томи, или детето и да бъде изпратено в сциентоложки лагер за 10 години. Така че, с оглед на тази перспектива, изглежда жената е постъпила разумно и едва ли мотивацията й е била 1) да се добере до милионите на Том;2)да го накаже, защото я е нахоквал като загори манджата;3)всякакви други предположения извън благото на детето.

Като се има предвид някои работи, направо не може да се каже кое е по-малкото зло за детето- да не вижда баща си или да стои далече от един ненормалник

на Кейти.. Нали детето и е осигурено с милиони, ходи на престижно училище и още по-добре, че един ненормалник няма желание за контакт с него.

ТОЯ ненормалитет и фанатик е по-добре да не вижда детенцето, вместо да го тормози да става и то малоумно фанатиче на шибана секта като него!!! Не е нормално да зарежеш детето си заради някава си там религия-която и да била! Щом не мисли така-да не припарва до детето, той е опасен за него! Явно би направил всико, което му наредят безумните фанатици, а те са способни на всичко! За Сури е най-безопасно да стои на страна от тях. Като порасне ще го разбере. Жалко, че детенцето със сигурност страда от липсата на баща.

Да го ... в сциентиста, да го! Да си зареже детето така гнусно, какво е това?! Направо е изперкал, откакто Никол го изрита, а сетне и Кейти!!! Де..а и мънъка, де..а!

войните между родителите много зле се отразяват на децата

Той и Стиви Уондър не си е виждал децата...

Иво, виж ми името.

'Религията е опиумът на народа' - термин на Маркиз дьо Сад, на поета Новалис, на свещеника Чарлз Кингсли, на философа Карл Маркс, на теоретика Ги Дебор. Променето от Ленин и Илф/Петров на 'Религията е опиум за народа'. И в двата варианта е валидно и за кино звездите...

Този повече не го пишете, че бил баща! То не става само със скъпи подаръци за рожден ден! Срам! Сциентоложки даже!

Луд свят, луди хора....

Когато милионите играят в ръцете на някои хора, няма за какво повече да се говори. Парите винаги са съсипвали всичко най-вече любовта.

За това е виновна ТЪПАТА Кейти Холмс, защото не му дава да я вижда.

Явно ще да си мъж, щом пишеш такива умности , но добре ,че не всички мъже са на твоя акъл. Тоя ошашавен сциентолог ,бе!ти ще искаш ли и ще си спокоен ли докато твоето дете си прекарва времето с такъв?

ще ти кажа -когато бащата е изоставил майката или я е използвал за секс е логично да му отмъщава по този начин -такъв е живота и това се случва нерядко какво се правиш на неразбрал толкова е близо до ума

О, горката използвана била за секс. Колко ли милиона му е отмъкнала, отделно е задължението да си издържа дъщерята, което абсолютно сигурно прави! Много си добра жено, щом си мислиш, че по този начин се отмъщава на мъжете, използвайки детето като някакъв предмет!

По горния коментар е от жена, разведена, но безпроблемно и с прекрасни отношения с бившия си съпруг.

И много други неизвестни мъже и без да са членове на секти постъпват така.Създават деца и ги изоставят в името на нещо глупаво и незначително.Обаче винаги има възмездие по един или друг начин за "родителската"безотговорност.

Но не само бащи, а и майки има, постъпващи по същия начин. Направо да се чудиш какви майки са всъщност! И това, че тези майки са изоставили децата си не е кой знае какво в сравнение с това, че има майки, които УБИВАТ новородените си деца. За тях пък какво да кажем? Я вие, дето толкова много знаете, кажете нещо!

Такива ми ти работи се случват, когато нещо се прави от двама, пък отговорността се носи от единия!

Ако съпоставим броя бащи, изоставили децата си и броя майки...сигурно ще е 80% бащи и 20% майки. Само простите и необразовани жени изоставят и убиват децата си. Докато при мъжете - и умните, и тъпите ги зарязват

Така наречената сциентоложката църква е чиста проба пирамида. Промива мозъците на разни балъци и им събира парите. Самият основател на църквата е казал, че най лесния начин да се добереш до пари и васт е да си направиш религия. Тежко им и горко на тия дето се забъркат с това. Иначе, що за изродможе да страни от собственото си дете. Малоумник!

Никога няма да мога да разбера как от тези секти им промиват мозъците на хората. Хайде на бедняците им дават нещо за ядене, но тези богаташи дето имат всичко, как ги склоняват да си дадат доброволно милионите, че и децата си вкарват там... Чудна работа!

Том Круз е бил беден, дете сираче. Намерил е опора в сциентологията, затова сега не може да се пусне от нея.

Каква опора може да ти бъде една секта? То е почти същото да се каже, че опора може да ти бъде затвора! Опората на всеки човек си се намира в самия него. Другите опори се наричат бастун или патерица.

Сциентоложката секта е възприела учението за прераждането с допълнителни екстри: прероденият пак получава имането и славата си от "предишния живот". Има известни и богати хора, които се ужасяват от мисълта, че смъртта ще ги лиши от всичко, и те се поддават на сциентоложкото промиване на мозъци.

точно този тоталитарен култ ги раздели!!!И защо смятат, че са толкова силни от тази пребогата секта!!!

Платените.Смеят ли???