Веселин Маринов: Не съм печелил от концерт в НДК

Певецът заяви, че няма печалби от концертите, които организира в зала 1 на НДК.

Обратно в новината

Коментари - Веселин Маринов: Не съм печелил от концерт в НДК | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Веско пише история. Парите тук нямат значение, защото това което прави Веско се записва със златни букви в българската музика за векове напред!!! Векове напред ще се пеят и помнят песните му. Затова нека продължава с концертите и пеенеята във всички областни градове дори и безплатно, дори и по площадите за празниците сега. Защото както казах, това което прави е много повече и много по ценно от парите 1000 повече доход или разход, пък ако ще и милиони да са.

пп. четох в един форум, че песните на Веселин Маринов са лечебни. Който ги слуша оздравявал. Така че който има някакви здравословни проблеми нека всеки ден да слуша песните му. Лечебни са. От цялото му творчество. По старите. Концертите от едно време. И въобще всички концерти. В youtube има доста материал.

Вариантите са два: или лош мениджмънт, или данъчни-ревизия както беше писал някой по-долу....

веско да не са те погнали данъчните ,че ги разправяш тия на баба ми.

Весак, като си на минус тия джипове с пот ли ги караш? Ай не се излагай - и ние можем да изкараме една лакардия за Полицията и да гушнем сухарката! и после - мрън мрън , горкия! поздрави да пратиш на полит-приятелите - човек трябва да знае накъде духа вятъра!

Възможно ли е вече сме почти 2016 да съществуват толкова неадекватни хора като този и Сашка Васева, да речем. Ами добър човек бил, добре, бе, да се изявява на поприще където може и без да се излага.

Веско е добър певец. Песните също са му добри. И на края, той също изглежда че е добър човек.

Абе Весо, ти когато лъжеш ли се потиш или обратното...

Е па да те наемем да пееш на тъщата, пък ти ще ми платиш, щото други нема да има. :)))))))))

Баси опашатите лъжи...

верно ли бе, аз мислех, че класацията е Мадона, Металика и после е Веско Маринов по печалби от изкуство

Та от къде доплащаш че не разбрах като си все на загуба????Ами направо многото ти почитатели да вземат да слагат в касичка допълнително като им късат билетите бе веско,,,

Не на мене тия БАТТЕНЦЕЕЕЕ!!! Тоя сребрист джип Мерцедес откъде го набара? Или представителството слуша само твоите песни,та ти го хариза? Иначе да си жив и здрав да си го караш.

Сега ще попее на някой митинг и ще си гушне паричките. Егати и нахалното копеле

Ей това е не само музикант, но и бизнесмен! Браво, Веско! Така се прави! Може да направиш 10-20 концерта с обща загуба 30-40 хил, но после като попееш на няколко мероприятия за по 100 хил. и сметката излиза...

Веско, израснах с твоята музика!

това е добро! :)

Нагъл лицемер си Веско.

Лъже!Наема за зала 1 е 12000лв а билетите са по 20 лв.или 20*4000=80000лв.

А освен залата?

ТБелким пък останалите 70 000 не му стигат ли за другите та е все на загуба???

Веско, стига грандоманщини бе човек, слез на земята! Кой нормален човек под 50 (с голям резерв, да не кажа 60!) ходи на твоите концерти? А пък правиш рекламна кампания като че ли си Мадона! То не са билбордове, автобуси, тролейбуси, плакати, интервюта! Няма, няма как да ти излезе сметката като си се прицелил в бабки-пенсионерки и сантиментални женици в предпенсионна възраст!Все по-на червено ще си да знаеш, да нямаш илюзии!

Май никога не си била на концерт на Веско-е, аз съм била и не съм от тези бабички за които говориш.Има много млади хора, разбира се има и по-възрастни, различно е както при всеки един друг концерт.А Веско прави страхотни концерти, без да съм му фен аз и мои приятелки ходим да концертите му за да си заредим батериите с много положителни емоции и да послушаме хубави и мелодични български шлагери. Веско, не слушай присмехулниците, пей си твоите песни и радвай хората!Успех!

Бе ти нормална ли си, маааа?! Къв е тоя СОЦ Боклук?! То бива бива елементарен човек и прост...Били малки залите в малките места - ма ти от къде си бе...Полски Тръмбеш...алооо! Не бил на "+"! A от къде пари за червен (мъжки цвят) нов Range Rover?! Един мъж , когато остарее трябва да е като Мики Рурк, Брус Уилис, Мики Рурк и т.н. А не палаячо!!! Пльокъл потно бездарен...такъв! А пък тея млади хора дето ,го гледат 100% живеят с соц мама и тате! Сигурно и турски сериали заедно гледате... Какъв нормален човек млад трябва да си , че да отидеш на концерт на ВВ?!

Ха-ха-ха ... съгласна съм. Моите ученици казват - "Любимия певец на баба ми ..." - в учебниците по музика има негова песен. Според мен има хубави песни, но много говори на концертите и ги превръща в рецитали. Когато почива трябва да има балети, а не да си бърше потта на сцената.

Слави Трифонов с всичките си пари прави по 1 концерт на 10 години, ти искаш Веско да плати и на балерини!