Вижте Мария Илиева като малка

Ваня Монева - майката на певицата Мария Илиева и диригент на хор "Космически гласове", честити рождения ден на дъщеря си с емоционално съобщение във "Фейсбук".

Обратно в новината

Коментари - Вижте Мария Илиева като малка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грозна е била и като дете и сега си е грозна, въпреки тунинговането...То красотата е Божа работа...Не всеки е богоизбран...

КОЛКО СНИМКИ ОТ ДЕТСТВОТО СА НИ ПОКАЗАЛИ? ПОМНИМ Я КОЛКО НЕВЗРАЧНА ДОЙДЕ НА ПЪРВИТЕ ПРОСЛУШВАНИЯ. НИЩО И НИКАКВА ОЧИЛАТКА, А СЕГА МИ СЕ ПРАВИ НА " ЗВЕЗДА КРАСАВИЦА"

Някой да и каже да не ни показва повече краката си!

Не разбрах...къде е Мария Илиева като малка?!??

Г-жо Монева, ако Вашата Мария ми беше дъщеря щях да се срамувам от нея.Слава богу, че моята Мария е много по- различна и стойностна и помага на хората , а не развращава малките , които могат да и бъдат деца и ваши внуци.

Кои малки развращава?

Видимо доволна е от 20 години и доста оборотна . Няма и помен от онова момиченце . Жената е като колата - с всеки следваш и пада цената... На нейните години връстничките и имат абитуриентки .

Мария Илиева като се побара, се изложи. Пардон: на кого детето му не е скъпо. Имам ги три, пораснали, добри хора и дисциплинирани в работата си, но не ги показвам по телевизията да ги види цяла България. Това, майка й да се изфука ли го направи, да, ама нещо вече дъщеря й олекна с барането. Иначе да са живи и здрави.

Текст и образ - красиво! Тези черно-бели снимки са средство да запазим детето в себе си. Не трябва да порастваме напълно до края на дните си. Детето не пие, не пуши, не лъже, обича искрено...

Да Ви е жива, здрава и щастлива дъщеричката, госпожо! Талантлива и хубава е!

биваше с едно - две внучета да зарадва майка си....

Не само за Мария и майла и, но За всяка майка рожбата и е най скъпото същество, както и за всеки човек майката е всичко.

А, изненада - майка й била диригент на хор! Аз си мислех, че е продавачка в плод-зеленчук.

Мара, ако има малко акъл, никога не трябва да си показва биренките (т.е. краката).

Не биренки, а "солунски дереци"!Човек не трябва да губи чувството си за мярка!!!

да не беше станала за резил, цена нямаше да има. жалко че не остана на нивото, на което мислехме, че може да остане както лили иванова,например. но, уви, излъгахме се.

Лили Иванова, какви 5 лева.. просто Марийчето не може да пее, не е ли видно..

Много красиви думи , г- жо Монева ! А как се отнасяте към онази мега простащина с " барането " ?! Може да изпитвате само срам .... Искренно ви съчувствам . Със здраве :))

Честно казано си мислех, че няма по-стар от мене , който като дете е на черно бели снимки. Ех щастие ,оказа се че имам набори. И то какви!

Да е жива и здрава! Но това, ако е новина...снимки на Мария Илиева. Беше приятна преди време, но като мина трийсетте и се помисли за тийнейджър. Загуби елегантното си излъчване, сега Крисковци и ултра къси панталонки, впити в леко закръглените ѝ форми.

Всяка майка се гордее с детето си.И аз съм горда с моята дъщеря,която не е известна от телевизията и не е нужно.Не е певица,но е лекар .Обича пациентите си и те я обичат.Не е нужно да показвам снимките и нито като дете ,нито като голяма.Достатъчно ми е да знам,че е йрасива ,умна и добър специалист.Да е жива и здрава Мария !

много сте сладки,да сте ми зиви и здрави, простo сте супер,наи готините ,наи варвезни...

И защо ни е да гледаме Мара като малка? Да не е Лайза Минели?

ай сиктир, десет дена ще и свиря под прозореца. Да не е Лайза Минели? :-)

Да! Филмът, в който всяка реплика е сентенция! :) А кокошките спряха да снасят... :)

Дайте и някоя снимка като стара - да видим тогава как е ! Като малък всеки знае да е сладък! Да е жива и здрава и още по-големи да пораснат!

Няма нищо по-силно и истинско от майчината обич! Бъдете живи и здрави и двете!

класи над Адриана Лима.

как са мята, как са бара...как го вдига.

и кво Мария Илиева, а моите снимки като малка и по-големичка. Ама верно - някои интересува ли се от снимките на М.Илиева като малка - голям праз. Не обичам да плюя, ама - М.Илиева като маблка - та това да не е принцесата на Англия.

кво доброто име бе

Ако не ги бяхме видели тия снимки, цялото село нямаше да можем довечера да заспим!

каква рибка била а какъв крокодил станал

"Вижте Мария Илиева като малка", а повечето снимки са на Мария Илиева като голяма. :)