Коментари - Кърк Дъглас навърши 99 години | Лайф.dir.bg
назад

Кърк Дъглас навърши 99 години

Холивудската легенда Кърк Дъглас отпразнува 99-ия си рожден ден в сряда.

Обратно в новината

Коментари - Кърк Дъглас навърши 99 години | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ехееее. евалата! а дано повечко да доживяваме до 99 годишна възраст! ама надали... за 15 милиона дарения няма какво да се изказваме. има какво да ни научат и 99 годишните старци... и то бая!

КЪРКайте редовно, за да стигнете годините на Кърк!

Абе да е жив и здрав, ама... прилича на жива мумия вече. Чак е страшно да го гледаш.

Този мъж участваше в състезания за културисти над 70г. Явно спорта си е от значение.

това е наказание. Абе да живееш, да живееш - 85 години, ама чак сто - това вече е наказание Божие. Ще кажете - той има възможност - подмиват го, бръснат го, хранят го - пази Боже!!!

Има известна логика в думите "Когото Господ обича, той си го взима при себе си на младини." Т.е. не като остарее. Подобна старост е унизителна за човек. Затова, когато говорят за безсмъртие (или дълъг живот, равносилно на него) се има предвид безсмъртие не като бр. години, а като вечна младост.

Четейки статията и спомняйки си за един от последните му филми - Алчни хора се сетих за драмата на един мой познат. Та моят човек има чичо в Австралия, на когото е единствен наследник. Чичото има милиони, но е адски стиснат. За Коледа му подарява разни рекламни подаръци, които е пернал най-вероятно. Чичото вече навярно гони 100-те, а моят човек често, с огромна тъга казва - Измина още един ден, който можеше да изживея като милионер...

А твоят познат каква заслуга има за милионите на чичото? Аз ако съм на мястото на чичото ще завещая милионите на сираци и на твоя човек няма да дам и цент, щом ламти за чужди пари.

Аз не казвам, че заслужава, че е хубаво или лошо... Просто си представи ситуацията. Казват ти, че си останал единствен наследник на 70-годишният си чичо милионер. И така се събуждаш всеки ден на милиметри от милиони долари, без обаче да можеш да ги вземеш... и така 30 години... Гадно си е сигурно...

Еееееее баси...тази снимка да не е от новия им филм "Мумията се завръща"....яко костюм и гримиор броо.....

Фънки, на 99 ти много вероятно ще представляваш купчина кокали, събрани в торба и плитко заровени, за да може следващият труп да бъде положен да гние в гроба ти.

Поздравления - аз си мислех, че пиша простотии (в добрия смисъл - написаното издава остроумие), но ти ме удари о земята. Много се смях !

...Хубаво коледно пожелание! Да ти се връща тъпкано само че с две торбички за тебе!

Падна ми в очите когато каза че е приел еврейската религия и когато е чукал някоя, я питал: "Имаш ли предвид, че сега те чука евреин!"

Кърки, да си ни жив и здрав! ...С филма "Спартак" той станал "символ на американското мъжество и смелост"?!?! Я, пак повторете??? Що за глупости! Филмът на Стенли Кубрик Спартак излиза през 1960г. в епохата на Маккартизма. Заради социалните си и леви послания /как може онеправданите и бедните да са герои??/ филмът не получава Оскар в престижните категории. Дори, както и самият Кърк Дъглас признава по-късно- трябвало да изтрият имената на онези от създателите на филма, които имат леви идеи. Този филм е посветен, не на американския, а на човешкия дух, на човешката смелост и непримиримост към злото. Защото зад мечовете, гладиаторите и битките прозира една велика идея - вечната борба на роба за хляб и свобода! Аз съм Спартак! /който не знае - това не е закачка с "аз съм Шарли", а разтърсваща фраза от финалната сцена на филма, когато всички пленени роби започнаха да викат "Аз съм Спартак".../ Сетих се за още един забележителен филм от неговата километрична филмография - "Да наследиш вятъра". Може би един от най-смислените и мъдри филми, които някога са правени. ...и, Кърки - моля те, карай го по-внимателно с алкохола и жените: ))...

Честито. Дай Боже всекиму.

Аз пък НЕ ИСКАМ да доживявам такава възраст. Тук явно пишат млади хора - по на 20-30-40 години и въобще не са наясно за какво иде реч.Мислят си, че НА ТЯХ няма никога да им се случи, защото живеят ПРАВИЛНО.Не се и замисляте каква голяма трагедия е всичко това. Но отстрани, когато става въпрос за ДРУГ човек, всичко изглежда много миличко и забавно...Но още ви е рано да го разберете.

Незабравими артисти са и двамата/баща и син/,гледал съм почти всички филм с тях и съм се възхищавал от тяхната игра.

Бе, тия евреи какво ядат и пият?! Сравнено с български мъже, изглеждат с 20 г. по-млади.

сланина боза и филия с мас.

Специално тези (успешните актьори), освен, че не бачкат физически труд и единствените им грижа са как изглеждат на червения килим, вероятно и не шмъркат дрога. Всичкото това, съчетано с един по-добър ген, си е предпоставка не само да изглеждат млади, но и да живееят 100 години.

Хубава новина! Радвам се, когато видя, че дори и на тези години има хора, които обичат и уважават родителите си. За съжаление наблюдавам подобни прояви все по-рядко, особено у доста по-млади от Майкъл Дъглас хора. Наскоро един познат ми каза, че дори и родителите му да дойдат на гости за празниците, в никакъв случай не би празнувал с тях, а предпочита да отида и да се напие в някоя кръчма. Това ме натъжи.

Виж сега, времената се менят, а някои родители не осъзнават, че с покровителственото си поведение повече пречат, отколкото помагат на децата си. Не живеем в древен патриархат, когато цялото семейство, състоящо се от няколко поколения е споделяло един покрив и най-старите са дирижирали живота на младите. Неее, благодаря!

То и аз така мислех, докато не погледнах от другата страна... Племенницата ми прави толкова елементарни грешки и взема толкова лоши решения и то това са неща, за които не бих се замислил... Та може би не е толкова грешно човек с опит да те наставлява...

Къркайте Бърбън, ако искате да изкарате колкото Кърк!

Честито! Дай Боже всекиму.

Браво, честито !