Кендъл Дженър и гаджето й Bad Bunny, с когото дадоха нов шанс на връзката си, се насладиха на романтична вечер в шикозен ресторант във френската столица, след като присъстваха заедно на събитие от Седмицата на модата в Париж.

Докато напускаха мястото, 30-годишният рапър беше заснет от очакващите го папараци да поставя ръката си върху долната част на гърба й.

Това беше вторият път в рамките на два дни, в който пътищата на Кендъл и Bad Bunny се засякоха, след като дефилираха на събитието Vogue World Paris, което се състоя през уикенда.

Двамата излизаха през 2023 г., след което се разделиха. Изглежда обаче това е било за кратко, тъй като с днешна дата изглежда, че моделът и музикантът отново са заедно. Според информацията те са си дали нов шанс след срещата им на тазгодишното издание на Met Gala.

Източник сподели пред Entertainment Tonight през пролетта, че "определено все още има химия" между бившата двойка.

"Кендъл и Bad Bunny все още поддържат контакт и прекарват време заедно, когато могат. Има силна връзка между тях винаги, когато са заедно и имат същата химия, която винаги са имали", сподели по това време мъжът.

В средата на декември беше съобщено, че Кендъл и Bad Bunny, роден като Бенито Мартинез Окасио, са се разделили след почти година заедно.

View this post on Instagram

A post shared by TRAP ZONE (@trapzone_official)

Само седмици след раздялата им бившите посрещнаха Нова година с общи приятели в Барбадос.