Гришо на шесто място по сексапил в тениса

Първата българска ракета Григор Димитров попадна в престижна класация на американската версия на авторитетното издание World Tennis.

Обратно в новината

Коментари - Гришо на шесто място по сексапил в тениса | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако тренираше толкова много колкото и кифленски селфита си прави цена нямаше да има.

Понеже с постижения в тениса не може да се похвали, с други глупости се занимава.

Гришо е бога на секса и трябва да е на първо място!

Абе да имаш банковата сметка и постижения на Джокович и Надал или на Федерер, за сексапил ли ще мислиш? Многоооооооооо зад тях е на корта...

Той, и Божинов беше трети, ама сега ходи по терена като чикиджия. Спортът е несъвместим с женкарството ! После, може ...

Това маже ли са каде са ги снимали голи или полу-голи по снимкити? Боже докаде продападнаха световнити тенденции. Кви бързи ръкети кви пет лева... аз на колко по бързи ръкети съм летяла и сам се въртяла, ама да сти ма видели да съм сложила снимките им в компутера, та да стана за резил пред интелигентнити лузъри тук.... И на туй тенисисти ли му викати? на тях биля и тестисисти ни мож им са каже кат гледам на тоз Рафаел Нидал ли е, Ниприел ли, Наддал ли, че няма нищо в гащите каде се е снимал. И кво са е фанал за тиквата, ше си каже човек че нещо има в нея. ай стига ся... По добре да са беши фанал за долната че да възрадва некои елементи от другия бряк. Ами тоз Педерер каде са бръсни пред витрината мяза на някой фанат от филмити на костурица. по-добре да си убръсни вълната по шкимбето и гърдите че от вълната му там мога да уплита вълняни презревативи за цялата маала. ама много здрави и сигорни Ами тоз Навринка ли е, Бъбринка ко са е изрепчил гол... ако го беши яхнал един кон щеши да заприлича на путин.... то хубаво показал са гол, фанал ракетата, ама от най важното нишо са не види -каде е другата му ракета има ли я или изопщто я няма? Това така ли е или не е така? А пък тоз Новак ли е Старчок Джукович мяса на американския даржавен секлецар Джон Кери на младини, по добре фместо да са снима гол и да са излага, да са цани негов двойник та да спечели чесно някой друк пробит долар. За нашия Григор нищо няма да пиша, щот нъли знайте пуговорката - за кауните или добро или нищо. Айде и аз да са спирам, нищо че днес е събта. И Както казват в Асково : в съпта рапта няма.

А вожда на територията, първата ракета на БГ - Боко Тиквата, на кое място е ?

Разбира се, че е престижна класацията. Класация за плейбои които след време ще реват като оня женкар Божонов, че можели да станат много добри, ама на - не се получило. А кой ти гледа оная другата класация - ранглистата на тенисистите.

Много от тук коментиращите забравят, че в днешния 'модерен' свят сексапила е пряко свързан с парите и успехите. Хората (респективно жените) харесват успешни мъже .. това е причината Надал да е пред Григор, защото Надал мачка наред, а на Григор най-големия успех, който всъщност го прави звезда е, че успя да тресне Шарапова ... при това не веднъж.

И Серина преди нея, не забравяй. В момента се чува и за Никол от Пусикет Долс, която си е страшно парче, а преди нея - други, не толкова популярни тенисистки.

Поне от Надал, Джокович и Федерер е по-убав нашио! Пак ни подценяват и цакат! А той да се не мае и да фаща бръже Ана Иванович, докато е пресен и топъл, че да й покаже какво е пенис-ракета на кОрта.

Да повтори този резултат и в това, за което излиза на корта...

На младост и външен вид ги бие всичките тия дето са пред него.Кой ,Джокович грозника ли или циганина пигмеи Фонини ли?Всичките ги слага Гришо в малкия си джоб!Но за съжаление само по красота ги бие!

а по акъл сигурно е на последно

Номер 1: Надал - изпреварва хиляди пъти останалите. Номер 2: Бердих - хубав ариец. Номер 3 и следващи: няма.

то тоя Надал е такава грозна и плешива каликатура, че няма връзка просто! :X

хахаха, Фед и Вавринка направо бъкат от сексапил...

Който е правил тази класация явно нещо не е наред. Надал на първо място? С това конско лице дори не трябва да е в десятката

де да беше и на 6 място при 10 най- добри,да ама не,ще продължава да пада надолу до заветното 92 докато порасне

Надал, Федерер и Джокович са смешни, а нашият е лигав. Знам, че ще ме порицаете, че ви занимавам с личните си предпочитания ;) но все пак искам да споделя, че за мен най-секси тенисист за всички времена е Марат Сафин.

Марат Сафин е не само най- сексапилния мъж в тениса на всички времена, но може спокойно да оглави която и да е класация за красиви мъже. Уникален.

Марат е като измита риба, типична мужишка физиономия.

Аз бих му отредила първото място. По-готин е от всичките, дето са ги класирали преди него. Аз, лично бих го предпочела пред всички други.

Като не му остава нищо друго, поне да се радва на популярност..

Човек за да е в хармония със себе си трябва да работи това, което може. Та Гришо, вместо да играе тенис, да започне да участва във филми за възрастни! Е в краен случай и да си изкарва хляба като стимул за застаряващи каки или лелки. Тенисът е за силни духом и тялом хора, такива които успяват да подтискат тостестерона! Гришко си е чист българин, не трябва да му се сърдим, че са му слаби ангелите!!!

Браво, много точно го каза!!Там му е мястото!!!

Luna0102

Хубаво си ни е момчето, но щом са ги избирали само по външен вид, а не по постижения- трябваше да го сложат по-напред.

То пък тия пред него са едни красавци,леле мале.Поне по този показател трябва да е поне в тройката.

хомосексуалистите са го класирали на първо място, но жените на единадесето, така че средно- шесто...няма лошо.

Няма лошо, че са го класирали на шесто място по сексапил , обаче все си мисля че човека е спортист а не манекен . А специално за мен този човек не е нищо повече от един самозабравил се сел*нин , който за краткия си престой в чужбина забрави Българския . Смешен и жалък тип.

Той тенисист ли е или манекен?

Лигаво парче...

Ко ??? Не !!!

АКО ГРИШО НАПРАВИ ОЩЕ 20 МИЛИОНА И СЕ КАЧИ МАЛКО В ЛИСТАТА ЩЕ СТАНЕ ПОНЕ НОМЕР 3 ПО СЕКСАПИЛ :)

Новия Божинов!

младок. По добре да четем, че отново 8-ми в тениса, нали ??:) Но явно това пък е важно за рекламните му постъпления. А те както е известно въобще са си повече от другите в тениса. И сега какво - "мачо ще играем? или "на мачо" ще се правим ???

Григор не ти дължи нищо. Играе за собствена сметка. Така, че той решава ти за какво ще четеш.

Поне тука да беше първи...

от него се чака да играе не да се ебе!

Кой го "чака" това?! Той може по друг начин да реди приоритетите... На някого може да не се харесва, но това си е изцяло работа на младежа и изцяло негово забавление. Да, може да не прилича на филмов герой, но се справя най-добре от всички български тенисисти, които познавам - по всички линии...

е значи малко български тенесисти познаваш или още не се е родил този които заслужено ще бъде наречен ракета номер едно на България,а гришо е сдъвкана грис халва,вече е изиграл своя наи добър мач и е вече е по надолнището на своята слава

тои моге и двете и това е цудесно !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нашето момче ще си върне мястото в първата десятка, зная това..................

Като гледам как се е изпънал за селфито , мноооого се съмнявам !!! На "вашето момче" май са му съвсем други приоритетите...