Спряха продажба на списание с голата Миранда Кер

Австралийски супермаркет изтегли от рафтовете си всички копия от новия брой на списание „Харпърс базар” заради голата Миранда Кер на корицата.

Обратно в новината

Коментари - Спряха продажба на списание с голата Миранда Кер | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, дубре чей Адоби, чи да моем да праим убаи снимки. Оня ден, кат няаше ко да прая, си го напрайх да изглежда 12 инча - кат истински стана, дагое...

Що ми скрихте коментара.И скрития коментар дали скрива истината.

Уникало тяло има тази жена.

Направо са си готови за ония забулените идиотки. Ау, гола жена - ужас. Алах Ахбар.

Това тяло е произведение на изкуството! И няма как да бъде харесвано от завистливите, дебелогъзи патки, с отпуснати рамене и гърди, и сбъркани пропорции! А такива са повечето жени в днешно време, въпреки чудесата на козметиката и пластичната хирургия.

Та Мира си е хубава, ако пък е гола, е още по-хубава!Но има жени, които не са толкова и те не могат да понесат, че някоя си(никаквица според тях) ще се разсъблече , ще обере погледите на мъжката половина, и завистливите на женската такава.Че даже ще ѝ платят.Е това повечето жени не могат да го понесат.А Мира си я бива. Такива като нея, трябва както в древността, голи да ходят, та белким тези, дето са се запуснали, се вземат у ръце!А една жена във форма, не може да има грозни части от тялото ѝ!Отделно че жената създава живот точно с тялото си и като такава е съвършенна с формите си!Но е нормално формите да са различни и някои форми са по-харесвани от други!Но вие мили жени, какво правите та и вашите форми да станат харесвани?

Да питаш защо ти крият коментара, който също е въпрос защо са махнатати коментарите от следобеда е спам и съдържа обиди. Това вече си е яка цензура. Май сме се върнали 50 години назад.

Това българите вече доста опростяха - маори в Австралия?! Вземете прочетете малко Жул Верн "Децата на капитан Грант", че да научите за 3-4 дни повече за света отколкото за целия си живот, както сте я подкарали! А инак момата си е харна :)

Гали ба...и мен ме засяга, това за "българите" :) Драги стеснени специалисти - Алоха! Маорите са част от покорителите на Тихия океан- полинезийците. 600000 в Нова Зеландия, 150000 в Австралия и 3500 в САЩ. За да прекосяват по 5 хиляди километра с катамаран, явно са изключително свободни по дух. Като добавим красивите им тела, които показват с удоволствие, то няма защо австралийците-англосаксонци да се правят на нещипани пуритани относно красивото и представено с вкус тяло на "ангелът". Представете си следният етюд, драги ми начетени тролове: поп в расо развява пясъкът на плажа с полите на расото си. На прогизналите в пот гърди виси като бреме тежък кръст. В очите гори огънят на фанатизмът. В лявата е стиснал до кръв бакър със светена вода а с дясната пръска стискайки чемширенна китка. От устата се носят заклинания над безсрамно разголените мъже и жени: покайте се грешници! Сега си представете друг етюд: пред НДК се провежда поредният педерастки прайд. Родители решили да разходят децата си в едно от малкото споколни места в София се чудят как да обесят на децата си...защо чичковци се правят на леки а лелки се обарват с други лелки. Поздрави на словенците за референдума - 60% против педераските бракове.

Значи за дебелогъзата арменка, дето искаше да счупи интернет (Ким Кардашиян) нямаше проблеми, а за нещо, което хваща окото - има?

Гола, гола, а най-важното се не вижда? Сега списанието трябвя да увие броя наполовина в тъмна опаковка и пак да го пусне в продажба, такава реклама му направиха, че веднага ще го разграбят. Пък и мацката си е хубава.

ТЕ ОВО е СТАНДАРТ хубавото си е хубаво Дори и само по парфюм

Продажбите ще им се вдигнат яко, след тази реклама. Иначе, страшна мацка.

И защо само една снимка???Само по обувки снимана!!??Но готина!

Австралийците по принцип са големи лицемери.

Баси извратеняците! Какво му е лошото на красива гола жена? Тези някое дебело кюфте с бурка ли искат?

Как ше искараме месеца зад волана на ТИР-а?

Болни мозъци!

ех какво лицемерие -еми нали тези деца голи са ги правили какво са се заправили на нравственици тия двулични родители -какво лошо има в голотата-все една арабка без забрадко и вече вие

Е що?

В Австралия живеят потомци на осъдени на изгнание английски затворници!По неясни причини не са ги бесили а заточвали!Аборигените и маорите са били тотално избити от британската "администрация"!Естествено за земята и богатствата на континента!Повечето австралийки са дебели и грозни и ужасно сърдити ако видят снимки на хубави мацета в някой рейс или такси!Убеждаваха ме у нас че в Австралия такава компания ще фалира поради обществения женски натиск!Чиста проба завист!Но броят на жените там е малък и колкото и да е срутена дамата се котира високо!

Отворен, историята май ти куца малко. Първо, в Австралия няма маори (тия са в Нова Зеландия). Второ, аборигените съвсем не са тотално избити (ега ти шовинизма). Трето, потомците на англиските затворници са не повече от 50% от населението (останалите сме дошли от целия свят). И четвърто, това за австралийските жени, който ти го е казал, те е излъгал (ти явно не живееш тук). "Дебели и грозни" има по целия свят, вкл. и в България, и тук както и в БГ, никоя от тях не си умира от кеф, като види някоя "тънка и красива"... Но аз доста съм обикалял по света и трябва да ти кажа, че качествения "матрял" тук е в доста голямо количество. Доста над средното и напоследък почва да ми се струва, че е и доста над БГ матряла, като гледам кво е останало в родината...

Дамата е гола, нахална и млада. По токчета и парфюм. Снимката е в стил арт а не порно. Същите "моралисти" нямат нито една културна забележителност, освен потъпканата маорска култура. По тяхната логика, "Царское село" трябва да се разруши, защото е препълнена със статуи на голи мъжки и женски тела. Световните музеи на античното изкуство да се затворят а Роден и Тулуз Лотрек се анатемосат. Типичен англосаксонски цинизъм. Щеше да е сериозна новина, ако не беше от Австралия ....меката на нудизма. Единствената добра новина от Австралия е, че наскоро забраниха гей браковете- като преди това ги бяха разрешили. Живеем във времената на "Онирофилм".

дано момченцата харесват такива жени, а момиченцата да имат смелостта да се снимат така...

Корицата е провокативна, но в никакъв случай пошла - ето в това е разликата :)... Кво й е на момичето? Красива е. Дайте сега по пътя на тази логика да махнем всички картини на Рубенс от музеите, че да не се тревожат посетителите с деца.

Тези момичета не се налапаха на пари! Съгласни са на всичко да се домогнат на всяка цена, най-вече висока цена!! Изкрейзил свят!!

аиде стига глупости бе това не е голо момиче не виждате ли че има обеци и обувки ако е без тях тогава вече е гола ама напълно

И как след тази мновина може да говорим за равноправие на жените с мъжете! Как може една жена да иска да бъде равноправна с мъжа, след като нейният вроден инстинкт и кеф е да се съблича публично?

абе цървул ще се скриеш ли накрая със скапаните ти сексистки излияния?

няма по-досадно и сексистко жуотно от войствената лесб...пардон, феминистка. мен пък ме радва красивото. а не някакви хомоизцепки, които ни насаждат по тв и преса, без да има такива действия.

Ма за кого за съблича?! Кой точи лиги и лъска?!

добре бе, мамка ви. ако беше двама мъже как се целуват, нямаше да е проблем, а?

има си сайтове и отделни магазини за чикиджии като теб.

За чЕкиджийките в стил "Манол" също си има отделни сайтове, лесби.

Е защо бе? Толкова ли грозна ви изглежда? Или заради обувките?