Антония Петрова в прегръдките на Джино

Снимки на победителя във VIP Brother Джино Бианкалана и коментаторката в шоуто Антония Петрова породиха слухове, че двамата имат връзка.

Обратно в новината

Коментари - Антония Петрова в прегръдките на Джино | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От снимката не ми стана ясно кой е Петрова и коя е Бианканала.

Само не разбирам защо и е седнал почти на главата.........

Пука и на тонитУ как я наричате. Тя си е уредила живота и пет пари не дава за завистливите злобни мишки от форумите.

Ако ТониТУ си беше уредила живота,нямаше да е пияна и ръцете на ром хомосексуалист.Това,че има пари,а парите са на руснака,не значи уреден живот.Тя самата няма мир със себе си-това са основни психози,то не бяха титли за красота,то не беше плащане да е по телевизията.Жената е духовно куха и видимо неадекватна.това не е уреден живот,това е форма на проституция в която проститутката не е особено щастлива.Ако обича руснака и живота и е наред първо няма да ходи да коментира пошли и вулгарни предавания и второ да се натиска пияна с роми от същите предавания.Тоца,е за съжаление,а такива като вас дето я величаете за психиатър.

Тоциту е много яка мацка!Стига сте я плюли.Тоце,обичам те!!!

Вампир от класа!

Браво ве Джино! Право в 9ката! :Р Boa!

Гиди мастия с мастия!

толкова обидни думи има в коментарите а вие сте ги написали,а аз ,че сам написала истината - садаря цинизми

Боклуци ....

.

Джино е симпатяга!

май се готви и за Сървайвър.

.

Май почвам още повече да й се кефя на Тоца...евала моме! Ама бъди по-дискретна...не, че туй дет го прайш е лошо, но все пак колко време се бъхта да си градиш реноме...не мой зарад Джино и едното лягане (па дори и любов да има...защото подозирам, че може и да ти се стори любов) да изхвърлиш всичко в канала! Айде стискам ти палци да излезеш суха от авантюрата!

Саша Бередин да не е отсвирил с червения картон на Тоцето??каква стана тя :)

Джино - джипсито

Какво било ставало с Бередин... Много ясно какво - източила го е и айде у лево!

Антония е божествено красива жена, но само когато я видиш на живо! На снимки, камери и т.н.тя е съвсем друг човек, нищо общо с реалността.

Шегобиец!

Виждала съм я два пъти на живо, същата ужасница си е. Пеоблема определено не е в камерите и снимките.

Много сте хубави, много сте секси направо да се чуди човек с кой по напред да изоре нивата. И най студеното сърце ще превърнете в пламенна жар по вас;и Антониоя и Жино са много хубави и давамата стават.браво майка българия ги е народила прекрасни плодове.

На снимките само паразити.Требва си яко прочистване на медийте пълно е с тунеядци.

Тези радват, явно всички излизат в общ кръг на едни и същи места, защото всяка такава "звезда" се познава с другата отпреди 10 години, станала известна с нещо си... Само Патрашкова и Златките липсват да ги учат на география. Вече са неизброимо много между другото, Кучкова, Николета, Моника, Светлана и всички демонстрират такъв начин на живот, да се чудиш как с нищо правене се стига толкова далеч.

Котилото си е едно.Парите се въртят между мачоците.Мачките, какво правят за да стигнат до там...от свирка до атомна бомба.

Изобщо не може да става сравнение на този Джино със и досега секс символа на БГ СТефан Данаилов-нито по излъчване ,нито по ум.Дори и застаряващ вече Ст.Данаилов е 1!Досега не се е появил втори като него, с толкова дълъг стаж на върха!Поклон пред него!

Не сме имали такава суперзвезда секс символ по която жените са луди от времето на младия Стефан Данаилов,т.е от 30-40 години.Джино Джи-новият секс символ.

точна приказка "посмали манго", има толкова много умни и красиви млади мъже в България, стига сте го надигали този измислен милионер, отказал се от собственото си име. Не знам защо но първо като го видях си представих персонаж от филма Аватар, този е едно към едно с онези сините, ама по-черен вариант.

Ами Бередин е на лов за куркудили...

Наш'та освен Мис крокодил и евтин ку-воляк си пада. Жалко за чувствата на мъжа й. Звезди й сваляше от небето.

но никой не е виновен за тъпата кратуна на т.нар. й мъж (когото по всяка вероятност никога не е обичала)

Независимо дали евтина или скъпа, проститутката си е простититутка и не става по-морална, ако си е лягала цял живот само с един мъж (съпруга си), че и деца му е родила, за да не му изпусне паричките!!! Защото мотивацията е една и съща: МАТЕРИАЛНА, драга скъпа ку-волячке!

И аз много го съжалявам! Горкият перач на руски мръсни пари, горкичкият бизнесмен в енергетиката! Ах, горкият той, сълзите се стичат по лицето ми и не мога да се спра,,,

Жените са луди по Джино.И как не-млад,облича се модно,най-важното има пари,има Мерцедес,идва от чужбина,всичко за което една жена мечтае.Не го вярвах,но това е истинската звезда на България,има десетки хиляди фенки,които са влюбени,готови да му се хвърлят голи само ако го видят.Мислих че България никога няма да произведе такава звезда или ако има тя ще е най-вероятно музикант или актьор,но се случи със учатник в реалити-Джино от Чикаго.

например не го харесвам, не желая цял живот да му гледам нацупената физиономия.

Ми не е вярно. Ти може и да си луда, но мен хич не ме интересува.

Но се случи СЪС учатник по който съжаляват жени, че не са учатнички.Учатвайте в епозода ,,Лоф на крокотили"

Яка ирония , браво ;)))))

Руснака като я нарита сега :) ше пита къде се..ат гладните :) хахха

Ясно , тая е яла папаранчо

Гиньо, ако беше истински кавалер, трябваше да предложи на дамата едно проникване в анала.

Снощи се състоя финалът на най-стойностното от много години насам реалити "Фермата". Спечели човекът с главно Ч, българинът с главно Б, Райно - човекът, вярваш в Бог , бачкаторът, използващ безпогрешно сентенциите на бабите и дядовците ни , спечели с толкова много гласове, че не е за вярване как в нашата изстрадала България все още има българи, които безпогрешно разчитат правилното и стойностното поведение. А вие тук ми се разправяте за разни миски, разни шофъори от Чикаго и тем подобна сволоч...

тИ НАРЕД ЛИ СИ? Само да питам

даже си е наред, но истината явно не понася на някои личности и измислени випове.

работата Бляк енд Вайт

Бляк енд уайт е негър от Кения с 33 см и млечнобяла скандинавка с розова ...панделка.Туй са кафяво и жълто,кат с вица за милиционерите.Първия ден за гащите няма значение,втория жълтото отпред кафявото отзад.

...пошло...а този мазем циганин Gино...за капак....баси дарjaвата....и хората трябва да гледат тези "вип"..както се нарича персони...ми това е поврашня...

Стана ясно, че нямаме пари да санираме бър-да-ка. Поне за няколко нови куртизанки ли нямаме пари? Значи сме много зле - за вдигане на самолетите намерихме, а за нови гейши не! А къде ще кацат ремотнираните ни самолетите, а?

Допълнение "...и добре си направил, че си й стиснал крака, защото колкото и да й стискаш кладенеца, нищо няма да ти пусне." Пресъхнал е.

" Най-красивата " ни миска с " най - известния" коняк в факултета ;))))) Просълзих се от умиление ;))))

Е , нема начин тоя да не я лупка

Баща му има бизнес.

Абе, Джино трябваше нежно да и бръкне в кАнала

еми е.е и се на жената,к'во толкова....

С тези бедра може да потроши поне петима като Джино - само той й е слаба ракия явно.

Антония е готина !

и е неудобно, че тоя манго така и се хвърля ,само и се чудя кво прави в тази компания.

Мъжа й си сложил очила, видял колко е "красива" жена му и преминал в нелегалност. А тоя Бианко-ненамкъвси да си я взима ако е от чужбина и да не го води повече у нас тоя крокодил.

тоя си е от софийското гето.

Пълна Отврат са... !!!

Не мога да разбера какво става в татковината. Докараха някакъв тираджидия от Чикаго, сложиха го в ББ, нарочиха го за много възпитан и галантен, направиха го победител, сега му бутат хубавата Тоца в ръцете. Кой го режисира това, какъв интерес има да го прави? Сън не ме хваща.

А бе, който и да е циганин ли, появил се у нас става ВИП персона? Ега ти гламавия слагачески зрител!

Ако циганите бяха като Джино с мед ще ги намажем. Не всеки мургав е циганин и не всеки българин е по-добър от някои /макар и много, много малко/ цигани.

Джино ако беше казал по рано че ще ни оттърве от миската щеше да събере двойно по-вече гласове :)