Алек и Хилария Болдуин кръстиха сина си

57-годишният актьор Алек Болдуин и съпругата му Хилария (32) кръстиха 7-месечния си син Рафаел Томас.

Обратно в новината

Коментари - Алек и Хилария Болдуин кръстиха сина си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я по-точно. Това дете ли му е или внуче.

Дърт козел млада върба лющеше

Ако някога случайно не прочета просташки коментар ще знам, че няма българи.

Защо да няма право на втори шанс? Какво като е на тоооолкова години? Няма късна любов! Когато живеете с един мъж 15-20 години и любовта отдавна е отминала, остават само грижи, деца, сметки, задължения ... ТОГАВА може и да срещнете отново любовта и да разберете за какво говоря. Някои хора имат късмета и срещат любовта няколко пъти в живота си и всеки път е хубава и различна. По-добре да живеем с любов, отколкото със ... спомени?!

Хубаво е когато между 2ма човека няма любов - да се разделят културно и да си дадат взаимно шанса да срещнат нов човек. Само дето на практика хората продължават да си пърдят в стария дом и истимаро си търсят нещо ново. Обикновено единият винаги е в неведение какво прави другия.

ХАХАХАХА това е Любов към внуче само комплексари са способни на извратени неща, за да се самоуспокоят, че са велики

Я какво парче е "задушил" чичкото и не си "поплюва", яко шпори, че няма време, а 32 г. са си 32 и кое си сака, оно си требе, а кое си требе, оно си сака! Готини са тия от семейство Балдуинови, да им се не види. Що не ги поканим да разгледат Търново така, поне Царевец...

Късметлия е този Болдуин с младата жена. И му прави чест, че кръщава децата си в ХРИСТИЯНСКАТА вяра, което вероятно не е често в извратения Холивуд. От снимките се усеща атмосферата на любов. Децата са прекрасни и изглеждат спокойни и щастливи, така е, когато има ЛЮБОВ в семейството. (Но ... малко ми е жал за Ким Бейсинджър... А също и за ... обърканата им дъщеря Айрланд).

Не зная дали ти или аз съм автентичната. Но няма значение... Когато човек създава семейство и деца особено трябва да мисли и с "горната" си глава! Защото мигът идва и отлита, после идват проблемите. Няма как с 25 години разлика да са щастливи сега и в бъдещето. Начинът на мислене е различен! Да не навлизам в подробности...

Колко е нормалната разлика и колко е максималната? Питам съвсем сериозно, и аз съм пред подобна дилема.

Синът - Рафаело, а следващото - Линд или Милка?

хората!!!В християнската вяра!!!

много ми е интересно споменава ли се дали е инвитро?

Това какво значение има? И впрочем знаеш ли точно какво значи ин витро?

Само три години брак и .... голяма работа! Аз трябва медал да получа или някакъв Оскар - цели 31 години живея с моя, че и 2 деца родих, отгледах, образовах ... и продължавам да се грижа за всички. А сега сериозно: всеки има право на 2-ри шанс. Чудесни са и двамата. Децата ще подхранват дълги години брака, желая им много здраве и късмет!!!

Абе чак пък дълги години ... предвид разликата, тази жена скоро ще трябва да сменя памперсите и на съпруга си.

Втори шанс на 57 години? На 74 години ще има тинейджър, който трябва да възпитава!

жалко е когато парите вазпитават да се надяваме ,че в случаят няма да е така ....да е жив и здрав поне до 70 до тогава синат ще е вазпитан...за кав чеп е младата маика?

Ми по-добре 74 годишен световно известен актьор за баща, отколкото 44 годишен неук простак. И въобще на теб какво ти влиза в работата кой на каква възраст си ражда децата, че да съдиш хората. Ти, предполагам имаш здраво семейство и си отгледала децата си в здрава семейна среда, а не си се развеждала и да ги хвърлиш на баби и дядовци?

Ти понеже така си възпитал твоето, че не пуши, не пие, по мъже/жени не ходи, изкарва само 6-ци, не мастурбира, не гледа порно, всяка неделя е на църква, преди ядене и лягане казва молитва. Кво ти пука на колко години ще бъде когато детето стане на 18 ?

На таз Хилария мъжът й и баща й сигурно се обръщат един към друг с "наборе" бухахахахаха

Името Хилария звучи като некаква болест или бактерия.

Брак по сметка! Ще видим колко ще издържат заедно. Мъжете след 57-58 години стават заядливи и капризни. Но всяко нещо си има цена!

И жените стават капризни и нервни, дори доста по-рано - след 35-40. А заядливото им настроение идва всеки месец за по няколко дни.

Ако си мъж на място няма да имаш заядлива жена! Избираш внимателно жена от тези, които те харесват и си угаждате взаимно. Това е рецептата за семейно щастие!

Хитруша е тази хилаВ(ия), дедито до нея прилича силно застарелия и татко, но пък е много богат. Тя си е осигурила живота с него, как няма да счита брака си за голям успех...

жив кисмет е да си намериш татко които да ти знае настроението...особенно ако собственят ти татакото е починал , липсвал е от семеиството като татко или е бил педераст и алкохолик...еднакав шанс момичетата ви да си намерят...един ден маже на годините на татковците

И какво да правя сега,с какво занимавате хората?Ако искат и Ташо да го кръстят на дядо си Мъдьо,серсеми....

Алек Боклука Болдуин се размножил..., много важно, що заряза Ким бе, нещастник!?!

Ми може да е била вещица бе? Да ти минавало през ума? Тва, че е красавица изобщо не значи, че и по душа е хубава. Ти какъв досег имаш с нея освен филмите дето си гледал? А и на всичкото отгоре тая има психично разстройство - и това не никаква тайна.

Ама как няма бракът им да е абсолютен успех според женицата: ми тя от едва свързваща двата края инструктурка по йога си е хванала истински sugar daddyи го е вързала и с деца! верно е успех, поне няма да и се налага да мисли за препитането си със сигурност.

3 години брак си е голям успех според холивудските стандарти.

Тези двамата изглеждат малко по-земни от всички други избрани от съдбата величия.А тя като всички други упражняващи йога, има практичен ум и следва целите си до край.

Тя е сладка. Малкият е сладък. Дъртият е кадърен артист, но не е сладък. А тя е ниска според съвременните стандарти.

А ти си сладък по мойте стандарти. И малко тъп.

Съвременни стандарти за какво? За инструктор по йога ли? Доколкото знам височината е важна за професия манекен, волейболист и баскетболист.