Уил Смит слуша жена си, няма да ходи на Оскарите

Уил Смит заяви, че ще постъпи като съпругата си Джейда Пинкет Смит и няма да присъства на церемонията за наградите "Оскар".

Обратно в новината

Коментари - Уил Смит слуша жена си, няма да ходи на Оскарите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спекулират с цвета на кожата си, както мюсюлманите с религията. А президента на САЩ е черен... Дискриминация !

Тези квоти за расите са незаконни, тъй като представляват расова дискриминация. Обаче са популярни след низкокултурните американци, пък и европейци. На Уил Смит толкова му е акъла.

- Кое е общото между колелото и негъра ? - И двете може да ги накараш да работят само с верига.. - Кое е различното между колелото и негъра ? - Само едното може да открадне другото..

Явно расизъм винаги ще има! Цивилизацията в днешния си вид е дошла само и единствено заради бялата раса, която доказа,че единствена може да ражда мислители, творци и предприемчиви и смели хора, които могат да овладяват нови светове! Черните и даже жълтите не са способни на това! Даже на жълтите философията, знанията и религията е предадена от бели хора много назад във времето! Черните и получерните са паразити по природа, явно е заложено в гена им!

Стою

За жълтите и получерните - малко спорно. Чингис хан бял ли е бил? Прабългарите? Къде е измислено сметалото (ако знаете какво е това)? Хартията? Шаха и таблата, ако щете... Омешани сме от памтивека и продължаваме да се омешваме.

Стою

Интересни коментари, както винаги. По-добри са от клюката. То и аз искам повече признание. Не съм негър - бачкам, за да си го извоювам. Искам безплатен ток и вода. Не съм циганин - бачкам, за да си ги платя. Искам повече права. Не съм гей - не ходя на прайда, а гласувам. Абе и нова жена искам, ама за сега ще се справям с тази... ;)

искаш ама не трий бе нащастен трол.нали сме равни боклук сороски,защо триеш а,нещастие,когато требва да се вземе мнение теб те няма исклесяк,хайде пак трий

Стою

?...

Много добре си го казал!!! Няколко плюса от мен!

Семейство Смит са ясни. Уил, като направи новите ,,Лоши момчета" и ако имат касов успех ще се успокои. Но вече аман от популисти. Визирам Джорж Клуни, който искал наистина да има разнообразие в номинациите. Казвам го, защото си е живо подмазване, за да се хареса. Миналата година Клуни каза на мазен френски , че е Шарли и всички му ръкопляскаха и си казаха: ебати пича. Но той никога няма да попита защо от класически произведения се премахат думи в САЩ.

Тези хора искат комунизъм. В изкуството квотите са възможно най-глупавото нещо. Тук е става с поръчки а с талант.

И аз отказвам да отида на тазгодишната церемония на Оскарите, тъй като не е номиниран нито един Българин в нито една категория.

Пичове, каквото и да ви говорят на Запад знайте, че става дума за пари.Винаги и без изключения!

Уил Смит има 2 номинации за Оскар. Единият път заедно с Белия Леонардо ДиКаприо сърбаха попарата на невороятната игра на друг ,,негро" Форест Уитъкър и ,,Последният крал на Шотландия" . А първата му номинация на Смит за филма Али" го би Дензъл. Може и да има нередности, но сега просто не улучи момента и миналата година. Еди Редмейн като траверс, Лео като мечколюб, Фасбендер , Браян още не съм го гледал , но сигурно и той мачка. А миналата година, кой е заслужавал повече от супер тройката Редмейн, Къмбър и Майкъл Кийтън. Ако беше топ 10 , а не Оскар , сигурно щеше да има място , но сега ......

Не на расизма! Да живеем като бели хора! ;)

на какъв ток се е качила и му стига до рамото, колко е висока, 120 см?

То па едни "актьори" са цЕлото семейство ... Негрите са най-големите расисти. У нас - циганите.

И без това от негрите признавам само Фрийман и Уошингтън. Това семейство, освен, че са расисти и много се изложиха, не правят добра услуга на "колегите" си по цвят.

Хубаво е , че уважаваш Дензъл Вашингтон, но и той си има клауза и условие да не се целува с бели жени във филмите си.

Стою

Не е казал/а, че го уважава, а че го признава. Клауза и условие са едно и също. С идеята на поста Ви съм съгласен. +

голема работа като не идете на оскарите,сигурно на мене няма да ми се доака утре сутринта като няма 2 негърчета,чудят се вече с какво да привлекат поне малко внимание,усещат че след време ще се върне леонсио и тогава..........

Когато Бери и Уошингтън - двама чернокожи - взеха двата Оскара съответно за женска и мъжка роля в една година - нямаше проблеми нали ? Ама ся ауууу, нямало номинирани черни. Ми то няма и някой по-стойностна роля на черен в последно време. Кво - да им дават оскари само щото са черни? То аз по принцип рядко съм съгласен с наградените, щото не им разбирам вкусовете на журито на Оскарите, ама тоя път няма как да ги обвиня за нещо - да сте гледали скоро някой филм с водеща или поддържаща роля на чернокож, дето да е запомняща се игра ? Остава и тая Джейда да иска Оскар. Аз я знам само от една Матрица, и там беше пълно дърво, заедно с още една черна, дето гърмяха по роботите в Зион. Даже оная другата черна ми приличаше на робот - с изкуствено лицево изражение и игра.

Да номинират негъра, който изигра Орфей в някаква холивудска бозица. Тези хора съвсем откачиха. Добрата новина е, че им остават няколко години като суперсила, после ще станат гето.

Стою

Да беше казала Джейда кой негър и за коя роля трябваше да е номиниран.

Е как кой? Мъжо и естествено. Нищо че за 30 години кариера има 3 сериозни филма, а останалото са тъпи комедии и екшънчета дето ги забравяш веднага след финалните надписи.

Стою

Е да де, ама не го е казала... Жалвала се че няма черни, пък ние си подразбираме, че го няма мъжо ѝ. А мъжо ѝ - за кой филм биха го номинирали тази година? Въпросът е реторичен. Явно мислим еднакво.

Уил Смит има една страхотна роля заедно със сина си, когато последният е още малък. Там са бедни и се борят за оцеляване и накрая успяват. Много силен филм, не помня как се казва.

Много "важно".

Абе не ви ли мяза малко на нашто държ.глава.Същите уши, същата физиономия, само на цвят не го докарва, ама има солариуми за тая цел.Даже и тоя е под "чехъл"

от тази шумотевица на чернокожите накрая най-дискриминирани са белите аман от тях да дойде Тръмп на власт да ги изрине......

Ами, стойте си вкъщи. Иначе, миналите години като ви даваха Оскар-и бяхте на първа линия. Тогава белите протестираха ли? Навсякъде са едни и същи тези...мургавите.

Расизъм: да искате да има, макар и некадъре, добавен човек - изцяло на расова основа.

Редфорд си е класа - достатъчно е голям и стар, за да може да си позволи да се се ангажира с чуждата суета и комплекс за ощетеност на расова основа.

оредното доказателство че неграта са си тъпи по природа - ми дай токава белите американци да протестират що почти няма бели баскетболисти, или пък защо последните 8 години Белия Дом дефакто е чичо томовата колиба Или да раздаваме награди по расова квота? Ми те за друго освен песни , спорт и танци не стават: никога, нито една негро-африканска държава не е постигала нищо, при все че УЖ там е възникнал човека: явно толкова си могат.... не случайно откривателя на ДНК споделя колкоттрудно се работи с негри( и го уволниха човека)

Някои да обясни на негрите, че Оскарите се дават за актьорска игра, а не за цвят на кожата. Като ен могат да играят актьорски роли, проблема си е техен.

Така като я гледам - аз бих я слушал...

Стою

Явно и Уил така я гледа... :)

Поведението на цветнокожите си е чист расизъм. Скоро може и Нобелова награда да поиска някой, само защото е цветнокож гей, болен от ХИВ.

Това е прекалено! Да има номирани актьори от африкански произход само защото трябва да има, а не защото са се представили добре в ролите си! В такъв случай какво да кажат актьорите от азиатски произход, като рядко имат номинации?

В Холивуд азиатците винаги ги тайпкастват и не им се дават добри роли, а азиатското кино е много силно. За компенсация го плагиатстват с пълни шепи.

Стою

Точно.

Пак еврейски интриги....

Никога не е имало значение,за мен поне,дали са цветнокожи артистите или не.Съдя по качеството на играта и излъчването.Излагаш се човек.

Аз пък може да съм ръсист ,но филми с негри не гледам.Колкото и да е хубав,какъвто и да е известен артист играещ в него.

Стою

Какво тогава гледаш изобщо? От Холивуд, де...

Те негрите си мязат по поведение на малцинствата у Бг всички са им длъжни за нещо. Като им откажат квичат че е расизъм.

обратното е. нашите 'малцинства' се обучават от американски НПО-та на негърски трикове.