Пе4енката пусна видео към песента ”My love”

Адриана Николова-Пе4енката представи "любовно" видео към последния си сингъл "My love".

Обратно в новината

Коментари - Пе4енката пусна видео към песента ”My love” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе става като за еднодневка песничката, дето ще се забрави точно за два дни, ако въобще някой я запомни, де, това не е проблем....Проблемът е, че тва същество е много грозно с тая двойна гуша, с това ниско чело и въобще, колкото и да я гримират и гласят, уж млада, а прилича на 50 годишна лелка, особено в профил. Много неприятна физиономия!

За бийтбокс - ОК, за жена наистина е добра. Но това с пеенето е пълен ужас, направо е жалко! И СПРЕТЕ да продуцирате едни и същи песньовки, един аранжимент, тескт, мелодия... Нещо ми намирисва на най - голямата небивалица - ГРАФА!

Тръгвай, (6)е те помниме с добро.

абе що сте толкова лоши. като не ви харесва никои не ви кара да е слушате или да четете за нея. това не е радио с една станция. просто не кликаш на линка и клипа и толкоз. иначе песента не е нещо супер ама не е лоша.

Да, така е, ама звучи супер познато и еднакво като много други песнички досега, нищо ново и оригинално.

да, така е, но не е нито първата, нито единствената... момичето сега започва,,,може да израстне, може и да увехне..., времето ще покаже. пък и засега е скромна, не се титулова със званието "поп звзда"

DIDA

Да, наистина "бъдеще неясно" защото "губя своята цел и посока..." Много точно си го е казало момичето!

Не ти ли писна, моме? Това "изкуство" е все едно слушам как някой шизо си говори нервно сам в трамвая или по тротоара..... А измисли нещо друго, че вече поомръзнахте с онзи там, нали имаше някакъв партньор, с когото да се задъхвате пред микрофона? И вземи да поучиш още малко - една гимназия сал не е достатъчна!

Гарга, която грачи грозно, зловещо, обезмисля думата "любов". Да наблегне повече на пениса на маса, за пеене не става.

Изключителна тъпотия, изречена с грозен глас от една антипевица. Тази провинциална гарга дразни със всичко.

Световната шампионка по пърдене с уста.

Ами затова края на клипа (изтърпях го целия!) завършва така - my love се плющи с две моми наведнъж.То тая е страшна бе ... леко бие на траверс ...

Да се пърди с уста не е изкуство. А, и някой да информира девойчето, че в българския език "4" е цифра, а за този звук си има буквичка...

Не се имам за голям музикален спец, ама не е много зле. Първо хвърлих поглед на коментарите и може би под тяхно влияние очаквах нещо супер тъпо, но видеото не е лошо. Не казвам, че е шедьовър, но много по-слаби парчета се въртят по чартовете нонстоп. Това е съвременната музика - за нищо не става!

Няма кой да те тупа по рамото и да ти се радва. Тука всички сме бивши специални. Като теб. Марш в шивашкия цех! Или в твоя случай, щото очевидно си връзкарче, на бюрото в някое министерство.

Виж какво прави например баба ти Миси Елиът и се засрами. Тя вече е по-слаба от теб, а минава 45 годинки и пак е страхотна. Не ти е дадено. Не се бутай.

Туй, бийт-бокса не е ли същото като оперно оригване или акапелно пърдене? Колкото мама и тати да плащат следването? Може ли момиче, което е учило оперно пеене и е завършило Националното Музикално Училище "Любомир Пипков" да се занимава с такива тъпотии?

Мойто момиче, не занам какво ти казават роднините и приятелите, но... и кмет на Пазарджик и Стрелча не би ти посегнал. Пеенето също, меко казано, не ти е силната страна. Ако съм на теб ще кандидатствам в МЕИ или ХТИ.

Прегледай си щитовидната жлеза и хормоните свързани с нея. Тази гуша при твоята фигура не е нормална, не слушай близките ти. Чисто естетически с този нос няма как да си женствена. Трябва да си направиш ринопластика. Ако вече си над 18 г. възраст, разбира се. Ако не си - изчакай. Иначе ще трябва да правиш една и съща операция два пъти.

печенка, пърженка, варенка, паренка, суровка, пушенка... чакаме и останалите убавици!

Е, не се ли вижда? Лелката изглежда много грубовато. Да, очевидно може да си лелка и под двадесет годишна възраст, както и може да не си лелка и над 40 г. Носът й е доста по-голям от този на кавалерът й. Хормони в пилешкото, глутен, ГМО, кой знае? Гласът й е приятен, но не бива да се показва. Sia също не е за показване и не се и показва. Заради това е успешна. Въпрос на суета и компетентни и категорични продуценти.

Препеченката да си търси нормална работа - 8 ч. на ден, 40 часа седмично, с физиологични и обедна почивки. И 20 работни дни платен отпуск годишно. Всяка година заплата и ще се повишава с 0,2% за прослужено време. Другият избор е да се забремени от някой и той да работи, а тя да гледа децата. Което всъщност е два пъти повече работа - денонощна. На никой не му се бачка, но и на нея ще и се наложи. Или като мама или като бар-дама.

Що сме все първи в простотиите и идиотизма?

Сега чакаме Пърженката какво ще пусне...

Простотия!

Има красив глас , кефи ме Печенката! И парчето е мелодично :) Много успехи и късмет ! Със здраве :)))

Моля? Човече, ти музика слушал ли си някога?

Мрън Мрън

Jeni

Слаба работа!

тая на кво се е пекла?!

Майй уофф..

Ужас ! Срамна работа.

Общо взето, българската музика е супер зле. И то не защото няма талантливи музиканти. Таланти дал Господ Естетика, възпитание, школа - клонят към нулата.

за съжаление е така,но нали виждаме какво е положението - "които плаща - тои поръчва музиката". наложени са стил и мода, които не предполагат необходимост от талант и гласови данни. така пътят за посредствените с мераци и фантазия е открит. преди време някои от т.н. "репресирани" поп-рок се оплакваха, че в тоталитарно време имало комисии, които цензурирали. .. смешен плач! това бяха комисии ,чиято оценка се ръководеше от естетически и професионални критерии, както за музиката така и за текста на песните. текстове за песни пишеха талантливи поети, по законите на изкуството. затова и досега има песни, които се помнят. днес, талантливите са принудени дa правят компромис с професионалната си съвест, което е много тъжно

Че това пеене ли е ?? Да грухтиш като недоклан шопар ..

Браво на момичето!Сладуранче!

Първо се смях, после ми стана малко тъжно за момичето, че няма никой около нея да й отвори очите колко далеч е от пеене и изкуство. После пак го гледах, пак се смях...

Кой идиот тика Адриана да пее?! Тя не може! Не чувате ли?!

За щастие, вече не плюе баластра, като козарска свиня с ония бийтбокс противни. Визията са се опитали да пипнат, но до тук. Слабо!

Тая може и да може да прави нещо друго, ама да пее не може

Ще повърна.

недеи, незнаеш какво ще излезе от вътре от теб