Гадже на Криско се състезава в „Мис Плеймейт“

Сред тазгодишните претендентки за „Мис Плеймейт“ се оказа гаджето на Криско - танцьорката Ася Капчикова.

Обратно в новината

Коментари - Гадже на Криско се състезава в „Мис Плеймейт“ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гаджетата на криско са момчета.ще спре да го крие след няколко години като се поухрани от участията си

и аз мога да чета: 1/ Недоумяваш какво ? Че хората реагират така или ти се отнема правото на избор ? Мисля е второто. Написала си го. 2/ Поставила си знак за равенство между едните и другите татуировки - (...мода или нещо друго...) . А твърдиш, че твоята е малка и незабележима. Но влиза в категорията. 3/ Личен избор - да ! Но дискусията идва от вида на избора - личен или афиширан и още по лошо МОДА. Ето затова е спора ! Няма нищо лошо да правиш собствен избор. Но никой не би реагирал, ако не го афишираш ! А, едно женско тяло покрито дори с 1/4 татуировки е жалко чисто естетически. И тук личния избор няма нищо общо !! Нищо лично, впрочем !

на мартина доктора, които и е сложил силикона, дали е бил сляп...изглежда много зле..

що ми се изясни защо т.н. Криско има нужда да му полират визията и имиджа. По инфо от в. Телеграф е правено проучване между 22000 души под надслов "Става ли българския мъж". Единият от градовете в България, където мъжете имат най-много проблеми е Ст.Загора. Та, откъде беше т.н. Криско ? И защо все го свързват с различни гаджета и не може да ги задържи ?

освен модата друго няма. Кажи, ако има да го чуем. А, и тя не е твое решение, а на тълпата. Освен през древността поради религиозни причини. Най-ранното от това са американските индианци. По какво да се сравни днешната младеж с тях - по акъл ли ? Мислила ли си как (сега) изглежда едно момиче покрило една четвърт от тялото си с нещо, което е преходно и не се маха с конвенционални прости средства. Как някога ще го обясниш на децата ти, като те попитат какво е това? Момиче, никога не започвай спор ако не можеш да го спечелиш !!

Отвратителни са всичките!Тия със силикона-направо очите да ти извадят,че са изкуствени.Като ще правите конкурс,не допускайте поне тунинговани,нека всичко да е естествено.Иначе-оценявате ралотата на д-р Енчев,явно.

Ама те ако забранят на тунигованите да участватат, силно ще намалее броят на участничките...

Като направени по един калъп, то бива тунинговане, ама тяхното си е страшно направо.

С една дума ОТВРАТ

Гроздето май е кисело, а? ;)

Доста еднообразен каталог , като клонинги са :)))) Пък и тарифата липсва ! Ще се обърна към комисията за закрила на потребителите :))))) Не че смятам да потребявам , гнуслив съм . Със здраве :))

Поздравявам ви с песента на Тодор Колев - Фалшив Герой :)

А аз с песента на Милена Славова-"Куклата Мици":))))

Кой е пък този Дриско?!?

Новина щеше да е, ако гаджето на Криско се състезаваше в олимпиада по математика.

колко изпадна това общество, а жените ни са абсолютни боклуци, като разбера, че Такава е станала майка ми се плаче, евтини, неграмотни, еднодневки!!!

На тези конкурси- се дава оценка на пластичните хирурзи.

Отвращавам се, като ги гледам. Това е на Д-р Енчев произведенията - силикон в гърдите, устните и грам мозък в главата. Съжалявам ги, това е едно деградирало общество.

Минала покрай гадже на Криско... За 50 кинта може да бъде "гадже" на всеки....

О, неразумни "миски", поради что се срамите да се наречете к/рви...

Печелиш наградата " Много на място и право в десятката" :)

Всичките са пазарували от икономичения пакет пластична корекция. Все едно ги е правил някой от временната трудова заетост.

бати крокодилите, братче... ако това е красота, не знам... изкуствени, грозни балкански черти-криви лица, простотия лъха от тях...едно естествено красиво момиче няма на тия снимки. погнуса страшна. жени,, типични за мутренския" изтънчен" вкус. до една такава и отива да стои празноглав гардероб лишен от каквито и да е европески черти-нисък, трътлест като турско заптие

Всичките може да ги имаш за 100 лева на час.....

Птицечовки....отдавна в България са размити понятията и представите за това какво е красота и естетика. Тия стават само за евтини порно звезди!

За 100 лв. на час можеш да имаш някоя млада и естествено хубава студентка. Големият крокодил иска и голяма поддръжка. Заради това и тарифата е поне пет пъти по-висока. Всяка седмица трябва да му се лепят нови нокти, да му се закрепват екстеншъните, да му се инжектира парафин в джуките, да му се повдигат циците, да му се боядисат ламарините с автобронзант, там където се е ожулил от много блъскане. Отделно веднъж в месеца да му се опъне кожата, да му се изчисти от наслоенията катран, никотин, грим и сп... други работи. Това са сериозни разходи.

Достойни кандидати, уважавано жури - конкурсът ще е много оспорван защото е много престижен.

новоизлюпеният мастит продуцент Криско да се дистанцира и да съди публикувалите тази мърсяща новия му имидж публикация !!

Да се дистанцира? Че той я е платил тази публикация. Първо преди два дни си пусна новият клип, в който са 2/3 от плеймейтките. Сега пуска партенката, че една от плеймейтките му е гадже. Просто пиарът на конкурса го е наел за да го промотира, че позалезе вече. И сега и двамата с Криско потриват потни ръчички и се радват от сърце на всички нас, които драскаме под новината и им вършим работата.

кой е в журито и не ми говори. Дефилира отбрано прясно, прясно "месо" за перверзни богаташи...:((( Маги се опита да "полира" имиджа на музикалното недоразумение Криско, а вие отново го цапате :))))

Понеже криско е голамата личност,че сега и гаджето му.А баба му и стрина му къде са?

Пошло!Тези не се ли срамуват от родителите се, ако не от друго?

Не, родителите им се гордеят с тях. А колкото по-пошло, толкова по горди. Ако е луксозно к---е още по-горди.

Не виждам как това може да е нормална новина, а това нормални снимки. Хора. Тънете в грях! Ще платите прескъпо. Помнете! [18:26] Господ рече: ако намеря в град Содом петдесет праведника, заради тях ще пожаля (целия град и) всичкото това място.

Ама как пишете заглавията :))) тя гаджеТО му ли е? и ли една от многото му гаджета?

Абсолютно правилна забележка! Невежи са за съжаление!

Ужас, обезобразени деца. Неделина е готина, явно няма силикони, но кой знае какъв урунгел ще изберат. Тази голотия ме потриса, отколкото да създава някакви еротични изживявания, може би защот дъщеря ми е горе-долу на такава възраст....съжалявам тези деца.

...тези всичките са от един бoстан кратуни...големи саcтезатели и састезателки...

Какъв е този Криско и с какво се занимава че е новина в секция "ЛАЙФ"?

Разгледах плеймейтките.Нито една не ми харесва едновременно като бюст и лице.Има с хубави лица но с невзрачен бюст,и с хубав бюст но селско излъчване.А и защо се татуират толкова,грозно е.

Разгледах плеймейтките.Нито една не ми харесва едновременно като бюст и лице.Има с хубави лица но с невзрачен бюст,и с хубав бюст но селско излъчване.А и защо се татуират толкова,грозно е.

То журито не е по лицата.................

ерзац са тия "миски"

силикониста да им тури по още един чифт силиконки и на гърба много удобни и достъпни ще са при някои положения криско да пробва да побара и ще му хареса и втория чифт

Вие сериозно ли с тази новина, точно тези? Моля ви се, гнус ме е!

Криско дриска силикон. Хайде да врътнат една песен с такъв припев.

Ася Капчикова и Криско-сериозно ли?Мирише ми на сериозен пиар!А тази Ася е някаква смесица от Галена,Светлана Василева и още знайни и незнайни прелъстително-проститутски плеймейт/чалгаджийки/между другото изобщо не го казвам с обидна цел,даже ми харесват на вид!/.А плеймейтката Мартина е просто идеално добре надуто-тунингована кукла :)

сега вече можем да сме спокойни - покрай криско, гаджето му,силиконките... николетка в жу рито , цветът на обществото- какво му трябва повече на човек

Малко по-умни хора да видите и веднага започвате да хейтите ... няма угодия ...

ума къде е ? във вимето може би !?

Това сътезание мис плеймейт,предвид някои известни печелили го като русата и черната Златка, ми изглежда точно, ама точно състезание за мис к.... И не мога да си представя, че мъж би се гордял с участието на жена, на която държи и уважава, в подобна гадост. Ако тя е просто трофей и той иска да изкрещи прде света ей вижте с какво спя... друга работа...

този гном с какво е известен !

То в България, където да се обърнеш, навсякъде функционират "гадже на някой".

Крокодили със силиконови торби,

До един стойностен човек застава друг мн.по-стойностен... Стархотни сладури... Нека да ги аплодираме ... Радвам се на такива новини...

Сега остана да ни осветлите, колко е аджеба тая стойност. Аз им давам стойност на сирене с палмово масло.

Тази стойност е толкова ниска, че ...

Еми, стойност, к`ва да е. Плеймейтката - 500 лв. на час - стойностен човек. Криско - 3000 лв. на участие - много стойностен човек. Аз така го разбрах човека.

Само аз ли схванах иронията на човека?!