Лео и Бри Ларсън с награди за най-добри актьори

Гилдията на филмовите актьори в САЩ, която обединява около 165 хиляди актьори в киното и телевизията, връчи кинонаградите си за 2016 г. на церемония в Ел Ей.

Обратно в новината

Коментари - Лео и Бри Ларсън с награди за най-добри актьори | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На бас, че това дърво Лео няма да вземе Оскар! Натиснете + ако сте съгласни и - ако мислите, че греша.

Дървото израстна толкова много през годините, че е срамота, че още няма Оскар за сметка на много посредствени холивудски некадърници, които се сдобиха със статуетката. Стахотни филми и игра и за това свидетелстват признанията на хора като Скорсезе и Тарантино за него.

Явно има хора, които го свързват с Титаник и толкова. Страхотен актьор, дори в стари филми като Защо тъгува Гилбърт Г., където той беше още момче и беше великолепен. Освен режисьорските мнения, потърсете и тези на неговитв колеги за него, като Пачино, Де Ниро и т.н. Самият Ал ПАчино каза, че с удоволствие би му връчил лично статуетката.

Вчера гледах "Завръщането". Ако Леонардо Ди Каприо не вземе Оскар за тази си роля, то тогава не знам какво трябва да изиграе, за да вземе. Блестяща, безупречна игра! Не мисля, че има друг актьор, който би изиграл тази роля по-добре от него. Заслужава!

Уат абаут да изиграе Ленин? Вече се знае за поразителните визуални прилики на Леонардо ди Каприо и Владимир Илич Ленин. Ето това е роля за която си заслужава да получи първия си и единствен Оскар. Що се отнася до таз годишните награди - за най-добър актьор ще вземе оня дето играе травестит в "Датското момиче".

Много важно милионерите какви награди си раздават. Това са дертове на богаташите. Те отдавна са се преситили на всичко материално и са обиколили всички екзотични дестинации. Притесненията им вече са суета.

това са глупости. тези мъже и жени, са обикновенни наемници, високоплат4ени, поддържащи идеята за American Dream на масите. Идея, за която, по-умните американци казват: you gotta be asleep to believe it! така че, не им завиждай на завалийките като Ди Каприо и другите. реално няма за какво, драги...

Тази "аКадемия" дето ги раздава Оскарите, ако имаше поне малко Достойнство, ще трябваше да помоли Папата заедно с "една прошка", Той - Папата да връчи Златната Статуетка на Леонардо.

Статията няма нищо общо с Академията, тук става въпрос за професионална награда от актьорската колегия! Тя е много по-важна от лустрото на Оскарите.

Американски глупостти.

Леонардо ди Каприо няма слаба роля. Навсякъде е брилянтен и напълно заслужава всичките актьорски награди.

Стою

Ахам, ама нали знаеш за какви задкулисни игри и интриги става дума дори, или най-вече в Холивуд...

От показаните снимки мъжете са по-хубавата част. Жените или са грозни и гледат лошо, или будят съжаление.

Да му го бяха дали за роля в друг филм, а то точно в тази боза.

Стою

Подкрепям те за "бозата", ама Ди Каприо си свърши и тук неговата. За пореден път заявявам, че не го харесвам, но като актьор е един от малкото на които свалям шапка. +

Всъщност "бозата" е доста голям шедьовър, но трябва някой да го осмисли, не само да гледа сцените, все едно са от турски сериал.

Стою

Ландшафт (красив и страховит) и един Ди Каприо.

Лео дали е боднал Бри-то след партито ,има шанс :D

Доста свободен превод на някои заглавия

Ди е номер едно !!!

Тука май подгравят публиката че Ди Каприо ще вземе оскара Както се пееше в онази детска песничка - оскари грами скапани награди

Стою

Кво да ти кажа? Едно време по селата, а и по градовете имаше хора, дето черпеха мечкарите, та да ги "намачка" мечката, или да се "поборят" с нея. За здраве и късмет. При Лео може и да хване дикиш. ;Р ;)