Тайните от чантата на Рийз Уидърспуун

39-годишната актриса Рийз Уидърспуун винаги успява да изглежда добре, независимо дали става дума за червения килим или за вечеря с приятели.

Обратно в новината

Коментари - Тайните от чантата на Рийз Уидърспуун | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи носиш винаги дъвки и поне три различни вида червило и си красива, щастлива и т.н. По промиваща мозъка "новина" не съм чела скоро време.

И някои наши политици имат дъвки и пет вида червило в чантите си, но не се хвалят.

.......такива тайни ни разкрихте,че не можем да ги асимилираме......

освен изброеното , в чантат има и някакви полутвърди гумени артикули ' нещо дълго педя и полвина с нормална дебелина , и едно по-късо но по-дебелжко черно изделие с надпис XXL

Коя е тази мома бре, даже и била на 39. Хваща окото, мога да и поровя в "чантата".

и кви тайни има като винаги в една женска торба няма ред

Като напишете някакво такова заглавие и се вторачва човек да чуе великата тайна. А то кво. И в чантата на великите и известните има точно това, което има в чантата на всяка леля Пенка.

Рийз носи като червила,очна линия и двата парфюма около две - три заплати на леля Пенка. Само едно червило на Рийз е 150-200лв. Парфюмите са по 110 долара за 50 мл.

Тайните на лачената чанта Рийз Уидърспуун.

Е какво ни интересува нас съдържанието на чантата на рийз сапун?

До редакторите/преводачите! "Amber Musk" Е аромат НА "Aerin Lauder", а не са два различни парфюма!

Аз едвам избутах седми клас. Не ме занимвай с глупости.

Два парфюма са. Aerin Lauder са 4 вида, а AERIN са 5 вида. Различават се по цвета на капачките и ароматите-вечерна роза- сива капачка, люляк- розова,градина- зелена,жасмин- бяла и този на Рийз е със светлокафява капачка с аромат на амбра и мускус. Съдържа още кокос, роза, мускус,амброксан и бензоин.

След като в статията пише ,,...ползва ,,Amber Musk,,И аромат на...,,,И-то предполага ползване на два парфюма.Друг е въпросът,че се пише нещо си без да преведено или проверено... Даже в други сайтове пише,че Рийз е ,,открила ТОАЛЕТНАТА вода,,Amber Musk,,/а те са ПАРФЮМНИ води/ и даже,че е създала тоалетната вода,,Amber Musk,,... Описаните 5 вида са от 2013 год. През 2015-та внучката на Есте Лаудер- Ерин създава още 4 ПОД СЪЩАТА марка-AERIN и всвоите имена те също носят главната съставка,от която са направени-Iris Meadon-тъмно сива капачка,Rose De Grasse-златиста,Waterlily Sun-зелена,Mediterranean Honeysuckie- синя.Не разбирам минуса към НП- абсолютно правилно е написан коментарът .

абе, who cares?