София Вергара: Ужасно е да гледам как остарявам

Най-високоплатената тв актриса не изгаря от желание да се гледа на екран.

Обратно в новината

Коментари - София Вергара: Ужасно е да гледам как остарявам | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя олоцетворява физическата красота в материалния свят, а всичко в него е преходно. Та, дами, вземете наблегнете на духовните неща, те са най-силното оръжие с/у преходното и тленното! С други думи, отърсете се от материални и физически желания (доколкото това е възможно), и ще установите положителния ефект от това на външния ви вид съвсем скоро. (Тези неща не се казват в салоните за красота - по разбираеми причини - и в лекарските кабинети). ПС. До дамите с т.нар. високо I.Q. Задавали ли сте си някога въпроса, защо няма жени светци и отшелници? (изключенията доказват правилото рим. поговорка).

Е как ще няма жени светици? Като почнеш от Богородица, майка и Анна, света София, света Петка, света Геновева, света Вероника и още много други.

Но малцина разбират. Тези, сето си ги изредил, не са жени, а жени-икони, които нпмат обяо с темата.

Отива една "блажена" като София пред иконата на Богородица и започва горещо да се моли: Помогни ми, Ти която зачена непорочно, да греша ...без да зачевам!

Не всекиму е дадено да разбира!

Жени отшелници няма, защото нямат време за глупости. Натискат на работа, гледат деца и т.н.

В допълнение: Не са безхаберници, както някои, нали се сещате :)

Че има и други разбрали същноста на живота.Жената владее земната енергия.Мъжа космичната.Смесването им ражда живот.Жени светци няма,защото жената е земна енергия.Всички пророци са мъже,защото мъжа е с космичната енергия-духовното.Прекъсването на мъжа с космоса-цигари,алкохол,дрога,хазарт,мързел и безразборен секс или гей,опорочава земята-тоест женските енергии.Това е причината на мъжа да е дадено да владее,но с условието само ако познава Висшия закон на Бог и го спазва.Иначе става тиранин.Жената е пирамидата с широка долна част-ханша е най-широк при нормалните жени.Мъжа е с пирамидата с горна широка част-мъжа е най-широк в раменете.Свесването-дава символа на АНАХАТА-сърдечната чакра от която започва вихъра на чакрите и е център на човека.Този символ после откраднат от евреите и представен за звездата на Давид.Сега се опитват да сменят основните вихри на енергията и така ще унищожат Земята,защото тя също е енергия,която е част от Бога.

Абе не е баш така. Има мързеливи мъже, които седят и се правят, че мислят, оправдават се с духовни глупости и цял живот някой ги изхранва. Има и нормални, които работят без много да се мотаят. И при жените е същото.

таЯ уста никога няма да остарее, да прави хубави работи като по филмите - без ръце..

Бих и направил един футболен отбор челяд!

Ма тя да си ги гледа. А?

ух че сочна пичка, нищо общо със слаботелесните недоразумения по подиумите

Толкова си прав! Тая ще чупи пръчката из корен!

София Гаргара!

не е важно на колко си години! Нито на колко те възприеват другите! А на колко ти се мислиш! Някои жени и на 50 остават с акъл и маниери на 15 годишно момиче!Просто жалко! А тази "госпожа" с хищна уста и бюст като виме на дойна крава не е образец за красота!Нищо лично!

Ами, да, точно така остават млади жените, като на 50 имат маниера и духа на 15 годишните! Въобще не са жалки! Вие какво искате - да сложат черното "костумче"..... и късата косица, защото видиш ли на голяма възраст не можело с дълги коси... Това точно е пример за състаряване зорлем на жената!

Съвсем наскоро гледам в гръб някакво финно маце с кожени панталони и със страхотна руса грива. Може и перука да е било, не знам. Обаче като се обърна това ми ти маце и се шокирах! Оказа се много възрастна жена, загубила тургур, съсухрена, с много ярък грим и предизвикателно облечена. Беше странно, зловещо някак. Но важното е, че в гръб приличаше на тийнеджърка!

Само да ми падне поне още 10 годинки ще забрави да и е ужасно! Даже ще иска още и още!

Ами всьщност тя се хвали, не се оплаква.

Целият живот след 20 години е един постепенен спад- бавно, но неумолимо всеки остарява и да е благодарен, че ще остарее.Защото някои умират млади. Но най-важното е как се чувстваш - може и на 30 да се чувстваш стар , а на 60 млад! Зависи душата ти колко е млада!

Ех тази глезена красива София. Има още време докато остарее! Да не се притеснява засега!

Каквото и да говорят Вергара е красива жена със невероятен сексапил ,гледах тъпия сериал само заради нея.

Искате ли да остареете? Не, но това е единствения начин да остана жив :)

Тея, 'богоизбраните', с прекалено висока самооценка са ми любимите. Падането от високо най-боли. А тая като гледам ще се размаже направо.

Дааа- една хубава жена като остарее разбира какво е да си грозна жена цял живот. А те горките грознички като са свикнали никой да не им обръща внимание, няма да се чувстват толкова зле.

За грозничките не знам, но нормалните без звездомански - грандомански претенции си остаряваме красиво. Поне според мен.

Мене някой ако ми каже " госпожо " , глава че му скинем !

Не само красива, но и жена с много чар! За съжаление всички остаряваме, но красивия човек старее красиво. Човек трябва да се радва на красотата си и после философски да приеме последиците на времето.

Како София, наблегай на протеините и нема да остарееш.

Кои протеини?

От камбоджанските, и рейнджърските!

Мъжките, Паце, мъжките.

Евала, че го признава. Аман от разни, които обясняват колко е хубаво да си на 40. Ми не, не е! Нон стоп борба с бръчки, фитнес двойно, та да запазиш форма, диети всякакви хем за хубава кожа, хем за мускули. И накрая пак ти казват "Госпожо" и ти иде да се гръмнеш.

Смени си средата около теб. Щом те възприемат само като години и външен вид. ...Кофти,че повечето хора са КОФТИ и с промити мозъци!

"Щом те възприемат само като години и външен вид" ------------ Значи да ти кажа как седят нещата, щом сама не се сещаш. Ако търся някоя жена, която знам, че е интелигентна по някакъв въпрос или просто за разговор, изобщо няма да гледам как изглежда или на колко е години. Но ако съм в някой нощен бар и си търся някоя бройка за една вечер, повярвай ми, възрастта и външния вид ще са на първо място. Така че всичко зависи от конкретния случай :)

Е чак пък да се гръмнеш, приеми го с усмивка. Така се почувствах когато за първи път ми казаха "лелче", ама какво да се прави всички минаваме през тези фази.

По-спокойно, бе мадам, по-спокойно, ако искате да дойде време да ви нариичат "бабо", дайте по-спокойно! Щото колко са мераклиите да станат членове на клуб 27, а?

К'во? Яд те е, че вече не си на гребена на вълната ли? Ами свиквай, защото искаш не искаш и пенсия ще ти викат. Аман от комплексарки!

Няма да успееш да се пребориш с възрастта. Въпреки всичките усилия ще имаш и бръчки и целулит. А това, че го приемаш като трагедия , говори за това, че на мозъка си нямаш нито гънки, нито бръчки. Ако знаеш в очите на 20 годишните каква лелка си!

Жена на 45г.Да бръчките се появяват.За кожата и другото не се оплаквам.Относно самочувствието-с годините жената помъдрява и се радва истински на живота.Има доста хора които ме харесват.Ако някой не ме харесва,не е края на света.няма да се отрепя от фитнес.Имаш дом,дете,работа.Ако си изградил честни отношения с половинката си ,дори и да е имало трусове-в кой живот няма,нещата са добили развой като при отлежало вино.Така че, да имаш някоя бръчка на 45,но и толкова други хубави неща.От 40-до 60 години е златна есен дори да има захлаждане реколтата е изобилна и цветовете са вълшебни.Това разбира се ако си садил и полагал грижи в градината на живота си.Най-хубавото време от човешкия живот бих казала.

Не се притеснявай, наскоро разбрах, че са казали Госпожа на едно много сладко 16 годишно девойче :) И то се натъжило моля ти се, защото аха да повярва, че е старо. Вече стигнах до извода, че продавачите в магазина карат само на господине и госпожо, просто ги мързи да мислят и ако не е съвсем дете клиента, употребяват тези обръщения за всички.

Eх,лельоо само да те докопаам...няма да можеш на краката си да стоиш!

Мила, и като госпожа бих те "уважил"...все още.

Красива жена.

Охооо, чакай баби да видиш кога ти виснат "бомбите" ква ше стане!

като щял живот е разчитала на едни бомби и то не нейни а силиконови.

Ужасно е да си до толкова самовлюбена, че толкова години не са и стигнали за да усвои фундаментални екзистенциални въпроси, и да приема философски неизбежното.

По-ужасното е да си толкова тъпа, че да обсъждаш в детайли пред другите колкко са ти големи "очите". Няма да се учудя, ако подобни кухавели скоро започнат да си обсъждат размерите на сливите пред хората! Но като се вижда, простотията е повсеместна и непобедима!

С тези големи "очи" не й се налага да се прави на умна. Дори е крайно нежелателно. Умните жени да му мислят!