Яна и Петко показаха порасналия си син

Бизнесменът Петко Димитров и красивата му съпруга - танцьорката Яна, показаха порасналия си син във фотосесия.

Обратно в новината

Коментари - Яна и Петко показаха порасналия си син | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бизнесменът Петко Димитров и красивата му съпруга - танцьорката Яна :) БРЕЙ, БРЕЙ, БРЕЙ

като дете на танцйорка и мутра,доменнннико на 7-8 години сте чалга-закърменно дете,и такива гюбеци ще хвърля,маанета,звездата на тати ще се оформи,това прекрасно детенце!такова бъдеще дават такива родители,иначе са се възпроизвели,ама защо ли?

Малко лъха на Факултето...

Да им е живо и здраво детето!Много е сладко!Те двамата -постоянно се натрапват,обесняват какво щастливо семейство са.Танцьорка и мутра-те са един за друг.Обожавала да готви ! Чула тя от прабаба си,че жената трябва да готви,да задържи мъжа си хахах,по ау цял ден правила манджи,а той обичал семейният уют -като се прибира от нощните клубове...Без коментар! е кого заблуждавате . Живейте си живота и не ни се натрапвайте

че кръсти детото си Лоренцо, но на простачките Яна и Венета не

Красиво детенце, прилича на майка си и, доколкото се вижда, е взело и прекрасните и сини очи!

Стига сте ни показвали фалша и превземките в т.нар. хайлайф! Само като чуеш името на детето и става ясно за умствения багаж на родителите!

И какво като са го показали да не е извънземно че ни го натрапвате?

Как може да кажете"красива", за тази?

Да им е жив и здрав Неделчо!

Неделчо Янкев Петканов малко на цигане мяза у муцунката! Но предполагам защото баща му Петкан доколкото се вижда от снимките е циганин. Яна също като я гледам са и сини венците.....я, баба и, я дядо и....

Дата....вече втори ден ми натрапвате тези цигание необразовани и техното чаве! Не ви ли е срам от нормалния цивилизован Българин бе? Вие Българска медия ли сте или циганска?

Доменик . Какво хубаво традиционно българско име.

не е традиционно българско име, а традиционно име за българи от ромски произход

Яна и Петко - чудесни български имена Нима се срамувате от тях, та кръстихте детето си Доминик. Ами, ако когато този Доминик има свои рожби и му дойде акъла да даде име на детето си Яна или Петко то ще се казва Яна Доминикова, съответно Петко Домиников. Тъпотия, бе милички, красиви приятели на още по-красиво дете. До къде само стига снобизмът, чуждопоклоничеството, загубата на национално чувство за чест и достойнство.

кръщават с такива имена децата си. Помисли колко им е умствения багаж на тези двамата.

Изключително неприятни хора са двамата.

Ооо чалгарите скоро не бяха се появявали в сайта ви.Бинев плаща и ДИР публикува.

Страшен семеен уют наистина,чак сам си вярва, в шест сутрина......

Много ми е интересно как Петко обича семейния уют който жена му създава, след като сам казва, че обикновено се връща във 6 сутринта - ха ха ха. ... Ега ти домашния уют когато всъщност живееш навън.

Jeni

Детенце! Каквито и да са родителите му, което всъщност нас не ни засяга, да расте усмихнато и щастливо!

Чудесна новина. Бих искал повече такива. Петко и Яна, Мара и Гошо, Волдемар и Летисия, Вуте и Пена са по-интересни от някакви презокеански двойки за които не сме чували.

Неприятна двойка, а Доменник от доменната пещ ли е излязъл?

Ех, Гьоринг - елементарно...Какво стана прочете ли за БВП на България

еееех петко петко , баща ти те кръстил петър , ти си станал петко !ти, синът на женати ,си кръстил доменик, и омен ли ще му викаш ?

Не е Петър, Петко си е!

Петко какъв ''бизнесмен" е?

Виждаш на един наръд кои му е "елитът" и повече не питаш за него...Извинете, но кои са тези? КОИ СА ТЕЗИ и защо обществото трябва да се интересува от тях? Докога тази паплач от криминални перачи, мутри, мутреси и простакеси ще бъде предмет на медийни оди? Не мислите ли за това, колко деморализира обществото наглото им парвенюшко перчене?

suum cuique,на останалите тук в България,като мен,индианци ,такива са им примерите:)кво вадис домине,следва анайьлейшън и Битти както казват някои,ще дойде друга власт и други граждани,плебсът ще ги изоре и ще има нова вълна и нов морал.дано доживеем:)Всичко зависи от нас и ние зависим от другите,замислете се малко как възпитавате децата си.Както казва един Ентелектуалец,с миски и културисти това е най-доброто на което сме способни, дори да боли,толкоз.....

Доменик. Т'фа от кой сериал е?

Боже, тия пак изпълзяха. Докога ще ни информират за всяка посредственост, имала късмета /или по-точно нахалството/ да се набута в някоя медия, та да придобие малко известност. Глупаво излъчване имат и двамата, не са интересни. Лика прилика, търкулнало се гърнето и си намерило похлупака, ама защо трябва ние да бъдем осведомявани за всичките тия псевдо-звезди?!

от серията новини "само на родата му дреме"

И тази се уреди, няма да бачка, само ще си гледа кефа. Е, ако някой път Петко, в алкохолен транс, й доведе у тях някоя бръмчалка, ще трябва да го преглътне.

Абе какво ни интересува това? Едни и същи .Курви,педали,лезбиики и подобни.Един пръднал,друг се насрал.Стига вече.Кажете ПЛАЩАТ СИ И ГИ ПОКАЗВАМЕ,което е така.

са ми симпатични, след участието им в Дансинг стар. Особено Петко, който има смелостта да преодолее неудобството от своята несръчност, държа се естествено и непринудено, без да се има за голям "мачо", остави се в ръцете на Яна и в края на състезанието показа развитие като танцьор. Потруди се и заслужава уважение. Още едно потвърждение, че изкуството вдъхновява и изважда от човека доброто !!! Да са живи и здрави и да пазят пламъка помежду си! P.S. Един съвет - по-далече от чуждите погледи и езици .

Какви са тия звезди...смешно.Звезда в България е само Слави Трифонов. Мащаба и работата определят това..нищо друго. И е особено важно ,да кажа че трябва да се преценява ..какво се говори и как си отнасат хората към непознати : )

Това за звездите.... ти се шегуваш нали?

Аз па и слави го не знам, особено като т.нар. "звезда" , вий за некъф си петко, петковица и некви си доменни ми говорите/пишете...ептен ли няма новини ил сичко се плаща...

А кои са тия всъщност ??? Някякви си капути.

Много си Утивът:)

А кои са тия всъщност ???

И защо толкова държат да напомнят за себе си. Явно танцьорката с провинциален вид е доста несигурна в себе си и държи да се снима с Петьо от време навреме,по възможност в списание.

Че си мангал ,е че почваш да си сменяш името.Щото Соломон Паси с еврейското си име оправяше и продължава да оправя България.Но той се гордее,че е евреин.Това къдръво дете ,и тези родители-богати роми с чалгарски привкус искащи да минат ,за нероми,ако не в родината си,то поне навън.За това Доменик,Патрик и т.н.Нали и Азис каза,че дъщеря му щяла да ходи в чужбина,че тука все някой ще и каже ,че баща и е цитганин пе.ераст.Кво толкоз се чудите.Манго и манговица с малкото манго ,но с пари.Цар Киро и Царица Костадинка ,цар и царица на царството Бунище.

"Соломон Паси с еврейското си име оправяше и продължава да оправя България." - Предполагам , че това е ирония и думата "оправя" в твоя коментар трябва да е в кавички. Защото С. Паси, сега в съдружие с Гергана Паси така "оправят " БЪлгария, че свят ни се вие.

Много ще ми бъде интересно, ако Янка бъде зарязана,,,, то се случва по някога и такива неща,,,,

Кои са тия?

Богат, небогат и на Янчето и се налага да върти черпака при все, че имат ресторант.

Кои са тези ?

искам да му видя данъчната декларация на петко, демонстрира стандарт

Прост крадец е той.

Тоя Петко сигурно е света вода ненапита, щом в 6 часа се прибира, сигурно чете книги в националната библиотека.

Петко и Яна са красиви български имена, но Доми....от Доменик, Пати...от Патрик, на това дете щеше много повече да му отива името Иван.

Тея с Патрик и Доменик като викат децата си по име в прака събират и по една дузина палаши.

Какъв ли е семейния уют за Яна, цял ден да се занимава с детето, да напазарува, да изпере, да сготви, да чака до 6 сутринта мъжа си за да може в 5,30 да е сготвила/притоплила манджата/ и да мирише на вкусно. Струва ми се малко егоистично от негова страна. Вярно той кърти кинтите, но заради тях, да кукуваш нощно време сама и да чакаш мъжа си до 6 сутринта, и да си млада. Въпрос на вкус, казало прасето и се пльоснало в гьола. Иначе са симпатяги, цялото семейство.

Тези двамата просто се намериха. Излъчване- еднакво, интелект- нулево еднакъв. Детето логично ще прилича на тях. Българска псевдо-звездна двойка. Мирише ми на кебапчета, на чалга и екскурзийка до Дубай!

Браво, по- точно няма как да се каже. Пропускаш само носовете в облаците, нацупен силикон и якенце на Филип Плейн ;)

Пеца, пич си. Давай още едно.

Сладко е хлапето, ама защо ДОМЕНИК?

Оправете тази ,,нумОроложка,,! Паранауката за числата е нумЕрология. Идва от numErology,numErologie,numerologia. На български коренът numer е нОмер и затова е по- правилно да се пише номерология и номероложка.

Само че нумерологията не изследва номерата, за да идва от "номер" :)))) А идва от number - число и затова се казва "нУмерология"

Не се произнася нУмбер,а нЪмбЪр. На английски не е numberology и думата number означава и число , и номер.Например- Lou Bega,, Mambo Number 5,,:)

Охо, баш от номер идва - голям номер е да си продаваш глупостите за пари. ;-)

Петко не глупав забавлява се с чалгарки и глезени богаташки дъщери, но накрая се ожени за красиво и скромно момиче.

чак пък красива и скромна ..сметкаджийка!

Сладко хлапе,жалко,само,че ще наследи гените на двамата си прости родители-чалгари

someone

чест им прави, че създадоха семеиство и дете, и двамата ми се издигнаха в очите. днес в българия нормалността като тази е рядко срещана, мнозинството искат само егоистични, безплодни сексуални връзки за нагона си.

Също искат да родят на някого дете заради любовта си към парите и лекия живот. Какъвто е случая с тая кифла..

амаааааа как са се барнали с тоя фон дьо тен .......или са прекалили със солариума ????!!!!! бяло детенце с черни родители ...смях :)

Детенцето е красиво.Да им е живо и здраво!Не мога да си представя само ,кому е необходимо толкова много да се показват.Знаеш ли Янке,колко български деца има красиви ,само ,че интелигентните майки и бащи не афишират тези неща.А иначеви желая да си имате и момиченце ,но поне то да е с българско име.