Известни родители готвиха с децата си

Шест известни майки, един татко и децата им показаха умения в кухнята.

Обратно в новината

Коментари - Известни родители готвиха с децата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не са по програмата- БЕДЕЩЕ ЗА ВСИЧКИ.

Пàрдон, пàрдон, - селото май беше Караджалово, пак до Първомай. И това не е турско село. Българско е, нооо с мноого примеси, от тези с индийкото потекло, от долината Сиган.

Благодаря че ме информирахте да не го гледам това!

"Николета ходила на бригада в Дубай.... да бере п..ки :))))))"

ХА ха ха ....пак тия....известните.....

направете на децата "бързи,смели,сръчни" да се оправят сами,защо са им пласмасовите маики...?

"ВИП" до "ВИП", и простакеса до простакеса... Пълен минус!!!!!

И някой дълъг косъм в храната....къде е здравната инспекция?

Като гледам на Иринка момчето какви бузи и корем е отпралоооо ,Иринка вместо да го тъпче с пици, да го запише на спорт .Претенции иначе има до небето ,а дете втори клас тежи колкото нея .Да се сезират от защита на децата !!!

Претенциите са към чуждите,не към своето....

О Май Гот!

Николетка да не правила моцарелата на печка с кюмюр и лично да го е мъкнала. На фона на всички други си е кат брикет. Сигурно се е омазала при носенето,а?

Ама в шоуто 'Мама свири най-добре'

е русото парче от снимката?

Бря, Калкана голяма гуша отпрал:)

За съжаление, елементарно, но фак!А и работи добре, за тях де, не за зрителите.Мамичките готвачки ще си вземат хонорарчетата, журналята, медиите правят новини-значи пари падат, тех. екипите също си правят заплатите.А пък децата трябва да се учат да свикват с камери, осветление, дубли, медиино внимание.Зер няма да ги оставим да станат обикновенни хора като пораснат. Всичко под мотото:Обикновенните хора са, за да ни гледат нас, необикновенните!

след 26 години от една образована нация станахме ТЪПАЦИ-ПРОСТАЦИ хехе. Та това е нормален процес. Обаче май няма да има катарзис за съжаление.

арни са момите .. не се правете на разбирачи ....наши са си убави са си : ) ммммм ох на батя :)

Вземи си ги в къщи... Тъкмо ще ни спасиш от тяхното постоянно присъствие и натрапване

Нема да им гледам глупостите.Отвратителни са.

Тя Николетка с моцарела и прошуто е отгледана.

да,хахах бяха снимали баба и в някво турско село - туркиня с шалвари...от ония шарените,представи си какъв Вип е тая Николета хахаха-лустросана простакеса

Това да не е село Чешнигирово - до Първомай. Не е турско селото. Българско е, но с примеси.

...и с ебачите си също... Нека се чуе нещо за тях да се знае че са живи брантитиите им с брантии!

Децата на к.вите на Маргини и Шиши направиха хапки с прошуто... ЕбаXти новината!

А кой по точно е "Шиши"?

николета и жени ли са най-големите готвачки - те двете не са ли ......от другата страна на кухнята - кухнята на "събитията"около тях - бас хващам, че и двете не могат да си изпържат даже и яйца - горките им дечица

Че тези износени и отлозгани не мислят забедните.Те гледат да грабнат някой и друг лев и да си живуркат,ами защо ли показват на децата си що за стока са ."Пази Боже сляпо да прогледа" Ако знаят колко са нелицеприятни ,няма да се показват не само по телевизията ,ами и в улицата.

Ква е тази свинска гуша дето е пуснала Калканджиева? алкохола не прощава на никого....

и хормоните също

Най големите майсторки в кулинарията.Стига ни ги показвайте тези!ОМРЪЗНАХА НИ ФИЗИЖНОМИИТЕ ИМ ДА ГИ ГЛЕДАМЕ НА ЕКРАНА.Разбирате ли ,стига вече!!!

Представяте ли си по погрешка да бяка пропуснали съюза "с" в заглавието! :)

И аз така прочетох: сготвиха децата си! На всичкото отгоре за малко да повярвам....

Тези мами трябваше първо да покажат на децата в какъв вид трябва да бъдат в кухнята когато готвят. Освен Кали не видях една да си е прибрала косата , камо ли на детето. Виповите пак се изложиха .

Всичките "от върха откъснати"... те освен каши да забъркват, какво друго могат да готвят?!

Жужи ли е, Жени ли е - заприличала е на Алла Пугачова !!

Горкото бозанче на Валери Божинов. Толкова е сладко, а на никоя снимка не е усмохнато, за сметка на позиращата му майка. Защо го тормози и го влачи навсякакви медиини прояви? А на майката лицето е два тона по-тъмно от ръцете до лактите. Какво му е хубавото да се направи толкова тъмна като африканка? Навсякъде е по-добре да си с лек загар, говорещ за здрава кожа, ама тя е попрекалила. Още веднъж - жал ми е за мъничето.

хехехе ми вечер кат са наведе в някой ъгъл да я вижад тоя дет е над нея!

понеже ми омръзна от ВИП готвачи и персони, от "черешки на тортата" и други подобни глупости, да направят предаване с баби и дядовци, какво могат да сготвят с мизерните си пенсии - споделянето на рецепти за дневно меню за 2-3 лв. би било по-полезно.

Моля, моля, каква работа има там Николетка, какъв вип бе хора, не можахте ли да включите свестни жени в това предаване, ами пак ги нагласихте вашите си хора.

Ами той целия Раздел VIII на Наказателния кодекс се е събрал като гледам...

ТАКА НАРЕЧЕНИЯ ЕЛИТ В БЪЛГАРИЯ ПРОИЗЛИЗА ОТ БЛАТОТО НА ОБЩЕСТВОТО.

А аз мислех,че ще е за обикновени хора.Но обикновено все едни и същи се уреждат навсякъде.

Ами, за тези участия се получават ХОНОРАРИ..., и % за някои. Окупация и на "ножа" и на "сиренето"

Абе къде е Ивето PR-специалистката? И тя е от тази дружинка. Как може двата опосума да я изпуснат?

Хахахаххаха, абе тъкмо и аз се чудех КОЙ ми липсва тука :))

Красиви майки с красиви деца .Пак ще спечелят някой лев,докато бедния гладен българин ги гледа....жал ми е за бедните хора,които изнемогват и трябва да гледат тези кулинарни вакханалии по телевизията всяка вечер...перверзно е ...някак

Да, красиви майки, ама бяха навремето, сега са вече утвърдени красавици .................., ако ме разбираш какво искам да кажа, май е време за ново попълнение, нещо ново няма ли, малко ми се поизносиха тези.

Да видим: Драганова - к...а без съмнение, Николетка - к...а без съмнение, Ирина - к...а без съмнение, нямаше ли свестни жени да заснемете, и деца гледат телевизия все пак.

Пропуснал/а си Калканджиева "дама" на повикване с думи прости Куа .Изобщо щом това се води за елит не ми се мисли за държавата.

Калканджиева поне на интелектуално ниво е на километри над другите. А и си има естествен чар, не като Никлозета примерно, която е специалистка по готвене.. на барбекюто... в задния двор.

Няма такъв ужас, Калканджиева е подпухнала като алкохолик, Драганова като 50 годишна бабичка в лицето, Лозанова като някое ромче от махалата... това ли са известните?

"като" е излишно и в трите случая

Да!

Николета само как се е барнала , прилича ми на Майкъл Джексън от 1985 година, то не бе мода, аутфит, фешън и на визия и на цвят го докарва.

Да не обиждаме Майкъл Джексън...

Много грозни и отблъскващи персони,децата няма да приличат на гората я! А за уменията в кухнята няма смисъл да се говори изобщо! Поеечето,като гледам вече лелки-зелки са станали популярни най-вече с уменията си в други пимещения,а именно-спални,бани и тоалетни...

Не че влагам някакъв умисъл в коментара, но така написано заглавието няколко пъти ме бърка (като погледна с периферното зрение). Ако "с" то пред "децата си" се премести преди "готвиха", ще добие съвсем друг смисъл. Все ми се привижда "Известни родители сготвиха децата си". Не знам дали само на мен ми се привижда, но някак си се стряскам, ама честно, не се бъзикам.

Нали точно тези госпожи питат ги не питат се обясняват, че са успели в "бизнеса" и нямат време да готвят , особено си спомням едно интервю на мая , че храна и носят от млечна кухня, другите хубостници също не веднъж са казвали , че не готвят , то това е голямо унижение, да готвиш в къщи. А това с показване на децата си за щяло и нещяло е брутално за самите деца.

Би било редно да готвим с прибрани коси за да не похапваме манджа с косми, но то и за това се иска мисъл! Иначе, чудесно! Щастливи родители, щастливи деца! Браво!

Ами скуирт демонстрираха ли?

Тя само маман Жени го може. Тя да демонстрира.

Бойкот на всички промиващи мозъка реалитита като биг брадъри, черешки на торти, софия ден и нощ, шеф под прикритие, екс фактор. Гледам си дискавъри или енимъл планет понякога и толкова ми стига телевизия. Предпочитам книги. П.С. Браво на съседката.

Точно така но аз предпочитам да гледам NG и да чета хубава книга пред "възможността" да гледам някакви измислени реалитита .

ГЛЕДАЙ И "АЛФА", НЯМА РЕКЛАМИ И ОСВЕН ДОБРИ И ПРАВДИВИ ОБЗОРНИ КОМЕНТАРИ, ДАВАТ И ХУБАВИ ФИЛМИ ВЕЧЕР !!!