Коментари - Генка Шикерова: Женските неща са ми чужди | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от зор и простотий сигурно пу..ата и е занаснала и и е поникнал к.р. По-големи простотии отдавна не бях чел. Пък и отгоре на това да се хвали с тях.

жени мъже нямат ли ? Или само колеги ? :))

това не е за фукня. Би трябвало да й е неудобно, че парадира, че е немарлива и нелицеприятна. А като поодъртее още, този тип на разсъждения ще я докара да изглежда още повече като плашило.

Може би не женските неща а приетите последните години за такива- ходене непрекъснато по козметици,фризьори, тунинговане, пазаруване по молове и почивки я в Дубай я на някой екзотичен остров. Иначе родила е дете, грижи се за него, чисти, готви, пере, работи, а и по тия къмпинги се слугува доста това не ти е пет звезден хотел. По вида и не изглежда да е занемарена, а една нормална жена. А относно "истинските" женски дейности, които ни се налагат от медиите , визирайки живота на редица Николети, манекенки и чалгаджийки, дано не станат с времето еталон за децата ни, за да се определя дали една жена е такава или не.

абе шекерова! от коя пещера изпълзя да си избиваш комплексите? какви женски неща са ти чужди? уточни! п..а ли нямаш? не си ли гледаш детето? с какви жени се сравняваш дето са уж по-жени от тебе! язак ти за образованието!

Mодерна жена! браво! бек ту дъ руудс, секси-натурално е новият тренд...останалите женки са кифладжийска ориенталщина за батковци-дебеловратковци а ла БГ ...и колкоTо по към ориента се отива, толкова по са накичени и нагримосани ...смешна работа!!

значи имаме шекерова и останалите жени? кои? това са двете групи, шекерова и всички останали жени.... жена на неината възраст нима се сравнява с 20 годишни момичета дето си слагат джуки и силикон, защото още не знаят дали им се пикае или им се е.е? е браво!

На бас, че тя е била в ролята на мъжа , когато са правили децата си!!

Aз наистина не виждам нищо женско в нея :)))))

Да не би да е объркала резбата? Горката Сладунова.

Ако жена разказва за последните си шопинги, почивки по островите, грим и маникюр е кифла, според "специалистите" в нета! Ако е земна и нормална, и ходи на къмпинг и планина, вместо на СПА? Пак не става за нищо!? Много ми е интересно, с какви жени живеят хорицата избиващи комплекси тук... Мимоходом чух част от интервюто вчера. Изобщо не преиграва и има повече интелект от дежурните "критици" по форумите.

"Шикерова искала да стане полицай, после - адвокат, но накрая попаднала в журналистиката" - това е много неориентирано, поне така звучи от написаното. Както и това за женските неща! Какво се превзема! Уф, аман от "издигнали" преструвани! Ама, акъл, акъл...

Не искаме да гледаме още снимки на Шекерова.Нямаме нужда от такива блажни гости в още по мазното предаване на онази ,която се нарича Гала понеже се срами от името българско.Остава въпроса кой има причина (изгода) да кани подобни особи с не съвсем български имена и после тези участия да се популяризират тук.

Ридли Скот трябва да я покани за новата серия на Пришелецът.

С тези зъби ще е идеална за женски Пришълец.

Гледах предаването. Жената се оказа много земна, нямаше никакви превземки. Мъжкарана не е прилагателното за нея. Интересно обаче, сред коментиралите тук истинска жена се дефинира като кифла заета само с грима си, поредната козметична процедура и обикалянето по моловете.

Малко мъжкарана си пада, но какво пък - и такива трябва да има.

Какви ли родители трябва да имаш за да те кръстят ,,Генка"?А ,,Шекерова" ?Това са 100% мангалЕ.

вйобще не са и чужди женските неща, а е пълна комплексарка. със сигурност има бели косми, които боядисва, поддържа къси нокто, щото е по-лесно, но със сигурност ги пили. и е родила. какви женски неща са и чужди. прави се на интересна.

иска да каже колко е гот и всичко и е 6 като жена, но без усилия

без усилия ама не. ако я затвора в една пещера за 5 седмици, ше брадяса не, ами ...

На такива мъжкарани обикноввно най-женската характеристика не им липсва - цикълът! Държат са все едно са в цикъл, ама не само в онези дни от месеца, а постоянно.

ПРЕКРАСНИ СА

Генка е чаровница и без дамски глупости. И аз не си падам по тях.

Пий две ракии, пребий мъжа си, пръдни мощно и напикай тавана!

точно, само че тези с минусите не са ти разбрали иронията

Иронията бледнее, а бие на очи върлата Ганьовската простащина.

Не я познавам лично, но ми се струва готина мацка ! Желая и успех !

Освен успех какво друго пожелаваш, че не разбрахме? Я, колко интилигиентни били защитниците на водещата пришълец!

Не, ти си ИНТИЛИГЕНТЕН, ние сме други.

...женските неща са ми чужди....Ми то ти личи,отдалече!!

Ma ние се досещахме, че са ти чужди.

има хубави бели зъби и захапка цяла пържова напреки ще погълне....

Каква журналистика в България, моля ви се. Царицата парица е огромен стимул.

А вълната маха ли?

Впечатленията ми от Генка Шекерова датират от периода , когато водеше сутрешния блок на БТВ -Изключително неадекватна , вечно намръщена и недоволна( като чели цели целия свят и е крив) освен това от въпросите , които задаваше на гостите си личеше , че е поръчкова и платена журналистка. Казано накратко Не я харесвам нито външно нито , като журналист.

Малее, какъв си шантал! Просто неудържима мъжемелачка...

Какво аристократично име, какво нещо!Невероятно добра комбинация-хем Генка, хем Шикерова... Maybe помачорка?

Момичето е с панагюрски корени! В Панагюрище турци няма!И фамиилията й е от коренните панагюрски фамилии! Като журналист е много добра, а относно суетата- разбирам я, и на мен ми е чужда!

познах те

Генка не е красавица, но е много работлива и умна жена. Детето и е красиво, само си спомнете снимките на децата на "готвачките", преди ден:-)

Огън момиче, немога да я забравя

Генка Шикериназадна!

Това е така, истина е.

Свате, и ти ли си тук! А наздраве!

Шекерче е тя! Огън мома! Само се прави на скромна! Палавница ненаситна!

Село...село....

Личи си,и то не е повод за хвалба.Иначе и тя и детето и да са живи и здрави.

Хубаво детенце има , да и е живо и здраво. Ама, като са и чужди женските неща , непорочно ли е зачатието?

Възбуждаща е! Искам да я видя гола в банята по триъгълник само!

Мисля, че ще е мъжки триъгълника обаче

Генка Шикерова: Женските неща са ми чужди. Е сега ако каже, че и пикае права.

Простак това ще разбре, не друго. Нивото ти на мислене е около пикането.

След като сама признава, че са и чужди женските неща, това означава, че не е редовна -значи е лезбийка. Имам една позната също има дете, но е мъшкарана и се влюбва само в жени. А незнам как да нарека човек дето обужда по форумите, нямам думи за такъв и незнам какво му е нивото. Само циганите така се обиждат и прякори си измислят.

Не ми дреме, какво точно й е чуждо, само се моля да не е на екран. Някак, нито искам да я виждам, нито да я чувам. Предварително се извинявам!

Комунистите винаги са се стресирли от истината, казана публично. Има си обяснение. Това е същината им на сбърканяците.

Детенцето е много сладко, но тя нали има две, това малкото или голямато е ?

така, така Генке, дръж се за мъжките неща....

Мъжкото начало е водещо при жените! Ах-ох-ох! Извади го навътре!!!

включване в ефир не ги ли гласят фризьори и гримьори?

Би трябвало,ама при нея очевидно не

А, крокодила Гена.....

Душко, от самолет си личи, че са ти чужди! Има една приказка - 5 за 4

Много е грозна и затова не приема женските неща, а като беше водеща направо не я гледах една такава намръщена и като папагал. Добре, че се е намерил мъж да я оплоди. Колко талантливи има, но от такива подкупни - пхлатени немогат да се изявят

СТига с тази грозна, зъбата нахалница. Тъкмо я бяхме забравили