Джордж и Амал пиха кафе с Меркел

Джордж Клуни и съпругата му - адвокатката Амал Клуни, са в Германия за кинофестивала "Берлинале". Актьорът бе приет от Ангела Меркел по негово желание.

Обратно в новината

Коментари - Джордж и Амал пиха кафе с Меркел | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аве Цезар, Аве Меркел

Нормално, жена му е потомка на бежанци все пак. Пък и за неговите амбиции в политиката се говори отдавна. Няма само у нас да се пръкват ентусиасти като Бареков и Славчо я!

Чорч май някой го е излъгал, че ще влезе в политиката. Рейгън успя, но той започна по-рано, а и не беше кой знае какъв актьор.

Меркел на съд в Хага а Клуни да си гледа актьорлъка.НПО тата да се забранят -вредни са.

о-ле-ле!

Отказвам да повярвам, че двойка, която е похарчила 10 милиона евро за сватбеното си тържество, се вълнува искрено от проблема с бежанците. Според мен Амал Клуни по-скоро се е вълнувала за цвета на пуловера си. В бежово или пембено - бежанците няма да й се разсърдят. ;) :)

Имали, похарчили...за себе си и за своя голям ден. И тук не стои въпросът как са ги придобили, поне за Клуни?! Съмнявам се, че Амал е толкова елементарна, че да се вълнува единствено от цвета на пуловера, по-вероятно е друг интерес. Ама хайде, да надничаме там, че са ни къси вратлеата.

Защо са тези минуси? Какво толкова ви дразни? Че са похарчили пари за сватбения си ден... Със сигурност и двамата са си изработили парите, професиите им са скъпо платени и за разлика от някои (вкл. в БГ) не са от далавери, нито от злоупотреба с чужд труд. Трябва да се примирим, че има и такива хора и да не им завиждаме. Пък и Клуни не тръби, но има доста благотворителни прояви. Така че, успокойте топката и не бъдете толкова яростни съдии. Що се отнася до "пуловера", аз не видях пуловер. Видях елегантна бежова блузка от трико. Бих казала, че Амал е заложила на спортно-елегантно облекло, съобразявайки се ПРОТОКОЛНО със стила на обличане на г-жа Меркел....Другата дама, вероятно преводачка, също. От така публикувания материал не става ясно какво е кредото на фондацията, зад която застават сем. Клуни. Нека не прибързваме да отричаме нещо, за което малко знаем от повърхностно поднесената информация...

фрау меркел да им организира и една разходка до централна гара , без охрана.

Не се уточнява една много важна подробност-кафето турско ли беше или не? И дали беше горчиво, ако е турско?

Aбе, чувал съм, че Aмал Kлуни, е много добър адвокат???... дали фрауто, не се подготвя за нежелан процес??!! ;))

За "фрауто" не знам, но съпругът да внимава ...

Явно Меркел на смята за необходимо да обсъжда проблема относно бежанците с гражданите на Германия и ЕС, но счита за важно мнението на Клуни и жена му по този въпрос. Абсолютна политическа безпомощност и неадекватност!

Изключителна проява на лицемерие е да показваш загрижеността си относно световните проблеми на чаша кафе. А дали в знак на съпричастност Клуни ще позволи на бежанците да се полюбуват на жена му? :)

Какво пък разбира главата на Джордж от бежанци и политика?! Недоумявам. Фрау фон Меркел е искала да се отърка в тоя известен бонвиван, а той си въобразява, че го бива за тая работа.

както и познахме Джорджи нопира към политиката.

и да напира, няма лошо...примери вече има и май бяха успешни. Само дето тук, Гьоринг подценява актьорите и пренебрежително ги нарича "актьорчета"... Голям го вади....

Ясно, всичко ми стана ясно, защо Германия потъва, а именно, защото канцлерката се занимава с разни разлигавени актьорчета.

Гьоринг, това за "актьорчетата" май те зарежда с мнимо самочувствие. Може би затова се криеш зад този ник... Внимавай, че много като теб са "носили земното кълбо на гърба си" ...Прочете ли за БВП на България или нямаш време, понеже си зает с "известните" майки, които готвят по телевизора...