Шарън Стоун със сина си Роан на гала вечер

Шарън Стоун пристигна с 15-годишния си син Роан Джоузеф на благотворителна гала вечер в Лос Анджелис.

Обратно в новината

Коментари - Шарън Стоун със сина си Роан на гала вечер | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Облеклото на момчето е в стил "На който има пари му е позволено да няма вкус". Бели "кецове" с костюм - уж официален... Отделно и стойката е много "изтънчена" - пиян каубой е готов за бой.

Още е хубава.Пет лева къде не сме ги дали.

Tази жена, само, на снимка като я видя, и получавам "Oгромна ерекция"!! ;)) A, какво ли ще ми се случи, и ако я докосна??!!... жена, от всякъде,... като, се започне от съдържанието в главата!! ;)) Cтрахотна си, Bлюбен съм!! ;))

Малко се е изхвърлил Лайънъл като баща на човечеството... и е омаловажил заслугите на най- вече британските си колеги по онова време-80-те години. Например Ерик КлАптън и Ричи БлЯкмор/ те са Богове/. Като певци Дейвид Ковърдейл,Гилън,Робърт Плант,Джой Темпест/ЕUROPE/,Клаус Мейне/ Scorpions/, Nazareth,Uriah Heep, Ozzy,Ronnie James Dio...Човечеството слуша и друга музика- не само поп, а и от тогава рядко се среща нещо впечатляващо. Повечето е реклама , пооткраднато оттук- оттам и много шум за нищо.

Джоуи Темпест, тъй като се опитвате да сте прецизен в изписването на имената. Не е Джой(Joy), а Джоуи (Joey) Темпест.

Не е и Джоуи- той е швед и се произнася Йоуи. Няма нищо общо с английското Джоуи- малко кенгуру или малко дете . Среща се и като Джоуи и като Джой .

Произлиза от Joakim. В Уикипедията също има много грешки- не се доверявай изцяло на написаното.

Стою

Не че нещо, ама спориш с една от малкото готини филолози... Няма да се мешам. Батко Ози и девойката Лита, съншайн. If I Close my Eyes Forever ;)

Все пак събитието е Гала вечер в Лос Анжелист. Иначе, по въпроса за влиянието в музиката, всички сме наясно, че истинската музика и истинските таланти идват от "Острова". В коментара си изключвам американските блус и джаз музиканти.

Градът на Ангелите без буква Т- Анджелис.

Разюзданата кобила както я наричате има коефициент на интелигентност 154, което е около 2 пъти повече от твоя. За сравнение Айнщайн е бил с 160. Тоест говорим за една много интелигентна жена. Другото, което не знаете е, че през 2001 година Шарън Стоун или както вие я наричате кобилата е преживяла тежко мозъчно заболяване и продължително лечение, след което лекарите и забраняват да има свои деца. Заради това тя се решава и осиновява своите трима синове. Как да ви кажа...на светлинни години сте от нея...но защо ви трябваше да се излагате толкова?!

Ами тя,провинциалистката,толкова си може,глупачката.

Първо видях снимките и си помислих - хубава жена с прекрасни синове. После се сетих, че преди време бях чела, че има доста високо IQ. Явно е така, защото е имала достатъчно акъл да осинови бели хубави деца. Да са и живи и здрави,и тя самата също. Една от малкото останали положителни личности в Холивуд. Повечето вече са тотално деградирали.

Ми добро утро! Имала акъл!...С това IQ ще те продаде няколко пъти и после ще те изяде. С картофи. Ся, малко расистка си пада, за разлика от Бранджелина, че не ги е нашарила, ама... който плаща - той поръчва. И аз такъв си падам. Айде лека!

Хубави деца с хубава мама. Живи и здрави да са и. А с едното имат и доста голяма визуална прилика, все едно и биологично.

Никога не съм я понасяла таз разюздана кобила. Няма никакъв талант ама за участие в еротични моменти е ставала едно време. И как може да се курдиса цялата в черно на таково важно събитие? За очилата ясно, изяла е вечерния кютек от петия си мъж. Таз раждала ли е ваобще? Осиновявала е на конвейнер, навързала ги е на дърти години като свински черва. И върха на снобарията - да хакне нефелното си отроче в пъдарски маратонски 46 номер, а нагоре го е набутала в кустюм , и върха на простотията черна дълга вратовръзка. Хич не му отива и не ми е ясно ще го души ли с нея или ще го беси. Аз съм сто пъти по хубава от нея , ама не ходя да се въргалям по нощни оргии с невръсните си деца.

Ще се пръснеш от злоба бе човек:) Давай го малко по-споко, че ще остарееш без време:)

Леле рядко съм виждала подобен ама наистина много злобен и хейтърски коментар. Направи царица на хейтърите си ти. Чак и детето оплю, пфу егати простотията.

За да осиновиш, се иска много смелост. Иска се голяма доза себеотдаване, за да приемеш чуждо дете като свое. Това, че не е раждала, не я прави по-малко жена. Преценила е, че осиновявайки, ще даде добър старт в живота на деца, от които са се отказали биологичните родители. Ти си толкова злобен/на, толкова зъл/зла, че не заслужаваш собствени деца. Аз се отнасям изключително уважително към осиновители - независимо дали са богати и известни или бедни. Защото е много по-лесно "да си живееш живота" без деца, а въпреки това те са го направили. Знаеш ли, познавам българско семейство с добри финансови доходи. Имат две биологични деца и си осиновиха трето - черно цигане, но го обичат от душа и сърце.

тези твои познати са , както е казал Стамболов " българи с фес"

Ах каква романтика, каква идилия, богати били, 2 деца имали, та си осиноволи ром. Сега искате да ни зада;лжите всички да осиновяваме роми със закон! Пробутвайте вашите протестърски соросидни бълвочи в америка а не тук! Искате да наложите новия ред . да станем всички геюве и лезбиики. но пасаран , няма да преддадеме дедите си!

Наистина много злоба има в теб, ще се поболееш чак. Давай го малко по-леко. А Шарън Стоун доста време опитваше да има свои деца, но не се получаваше. Преди да говорите, проверете фактите, или идеята е да изхвърлим натрупаната мръсотия?

Личи си, че си от провинцията. Сигурни сме, че си много по-хубава, с вафлички в косите, с рейбани-очила, гледаща лошо всеки и всичко...задължително с някоя татуировка...

Браво, много добре си сложила нещата по местата им. Подиграват ти се на провинциалситка, ама самите софиянци са от селата. Типичен пример е техния Бойко. Те са злобарите, а не ти. и те мислат като тебе ама нямат твоята смелост да изкажат изстината.

Маце, да се беше научила първо да се изразяваш правилно и да пишеш грамотно, пък тогава да даваш определения...

Затова ти си в провинцията, а тя е в Холивуд и където си поиска.

Че вие във вашата провинция имате ли оргии? И да искаш, няма къде да отидеш? Пък и да отидеш, с тоз девствен пояс кво ши праиш там?