Коментари - Ромина и Дарко Тасевски станаха родители за трети път | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тази статия е поръчкова. Затова от сай та ще се скъсат да пишат положителни коментари и да генерират пл=сове към тях. Как иначе се обяснява факта, че от толкова много лайквания само тези на дърт ак дон Ами чи и на кухарката лей ка са с по 100 лайквания?

Бъдете здрави и отгледайте с любов вашите слънчица ... а пък и дай боже още дечица, щом се обичате и имате възможност множете се.

Ромина = п.тка и половина , да и е много щастливо детенцето и много да я радва ! :)

Радвам се за тях,защото трите им деца са показател и за хубавия секс ,който се дължи на може би истинската им взаимна любов.

Е добре де,тва нормално ли е?Едното на 3,второто на 1 год и сега новороденото?Няма как да осигури на всяко НЕОБХОДИМОТО ВНИМАНИЕ!Нещата не опират до детегледачка,клубчета и хубави условия!Като че ли са престарел бързат!Дали ги кърми майката_едва ли,буфка им там шишето с биберона и айде!

То на всички са ни обръщали супер внимание като малки иначе. Тази глупост с вниманието е само оправдание на майките дето не искат повече деца

Ами браво на мацката! Тя като Мис България не е кой знае какво- т.е. не блести с кой знае каква уникална красота. Ама не й трябва.Щом така добре си е уредила живота, не й трябва да е супер красива или някакъв супер успешен модел или секссимвол като Диляна Попова,Кристина Милева,Роси Иванова др, които си разбиха личния живот,имайки деца без да живееят с бащите им. Евала на Ромина-най-умната се оказа. Да взимаме пример от нея ;)

тези пук кои са ?

Не знам каква радост е, но те поне могат да си го позволят и финансово за разлика от редовите размазани сънародници, кожито в момента се чудят копърка ли да си купят, или стар кренвирш за вечеря. Но човек си мисли, че поне я е напрегнал яко - нали и двамата са балканци, ето го резултата. С жар и плам плюс още нещо всичко се постига. Само да не продължат, че вече не е културно и ще заприличат на едни наши малцинствени групи. А ние с теб да си гледаме нашата работа, че утре пак ще ставаме рано да бачкаме почти изцяло за чужди интереси и да ни малтретират морално и финансово, където и да сме! Лека нощ.

Голямо позиране, голямо нещо. Супер самовлюбени хора.

Ей има много странни хора - като не раждат защо не раждали, тази като роди три деца трябвало и нещо друго да прави освен да ражда деца ?! Тези двамата поне си направиха истинско семейство, три деца са голяма радост, особено ако не е по примера на Благо Джизъса от десет различни жени. Да са им живи и здрави, аз се радвам за това семейство. Явно Ромина е способна жена щом се е нагърбила с отговорностите по отглеждането на трите дечица в чужда държава.

.... на бял свят на всяко бяло източноправославно християнче. На фона на масовата ислямизация колкото повече, толкова повече християнчета са добре дошли.

Ромина е пич, имам хубави спомени с нея! За разлика от повечето бих я определил, като интелигентна, остроумна и сладка :) Да сте живи и здрави!

Тия си направиха чета. Само дето не е бугарска.

Искам да добавя към така харесаният ми коментар още и следното: ТОВА Е ЕДНО ПРЕКРАСНО БЪЛГАРСКО СЕМЕЙСТВО. Кой нормален човек смее да каже, че така наречените македонци не са българи?

Всички " т.н. македонци" го казват , тъпи ми Доне

Не вземай желаното за истина

Да са им живи и здрави!!!

Инкубатор а малки "ВИП"-чета!

За кратко? Не е ли за 9 месеца?

За днешните кифли не съществува друго име за момиче освен Ава, Дария или Никол. Толкова са банални, милите...

Точно но си пропуснала Рая , Ая и Стефани.Изобщо простотия до шия.

Браво!

гуем праз! кого го интересува?!

Този май е решил да прави футболен отбор

Да са живи и здрави! Видно е, че се обичат и няма никакво значение има ли гледачки или не.

Luna0102

"За кратко време има нов член на семейството... " Що за кратко, ще го подарявате ли на някого или като се изцапа, ще го метнете в кошчето и ще си направите ново?!

Просто този път е дошло на бял свят за 9 месеца, не е имало продължения и дузпи ;))

просто между второто и третото дете разликата е много малка, 1 година май и за това "за кратко време"

Браво.

E па това маке направо изтърбуши терлика на нашата булка!!Еваларка!

Приятно съм изненадан, че тия хубави хора успяха да създадат хубаво семейство. Нещо, което не се среща така често. Пожелавам и както са щастливи сега, да бъдат заедно и щастливи до кая на живота си.

Господин Сеньор Дон Амичи шампион по + Господин Сеньор Дон Амичи шампион по + Господин Сеньор Дон Амичи шампион по + Господин Сеньор Дон Амичи шампион по + Господин Сеньор Дон Амичи шампион по + Господин Сеньор Дон Амичи шампион по + И ПО МОШЕНИЧЕСТВО

Ебати глупака си..

"За кратко време има нов член на семейството... ", написа пък щастливият татко....

Всички Мис Българии се женят за чужденци. Този конкурс трябва да се забрани, защото се петни името на българката.

А не петни ли името на българина Божинов , който съжалява ,че не се е родил в Сърбия ? Много повече го петни. Хич да не се връща !

Родило се дете, което нито има българско оме, нито ще бъде българин

Е не може само Пенко и Станка да се кръщават :)

Ти си тъп, неразбиращ идиот.

Патрик!

Красивата майка е Българка , таткото - също :)))) Нещо за история на България да си чувал ?!!!!! Да са живи и здрави , големи сладури са :)))

Историята н1ма нищо общо с народността на детето. Има значение само настоящето, в което македонците ни мразят повече и от враговете ни

ъъммм, коментарите са учъдващо положителни. тролчетата да не би да нещо болни.

Не , болни са тези, дето пишат положителните коментари, защото не са на работа

Поздравления! След около четиридесет дена започвайте да работите за следващия Тасевски или Тасевска.

Така е, като не внимават! Има толкова контрацептиви, а те бебе след бебе. А, сега сериозно: Да са им живи и здрави!

Първоначално ги имах за поредната миска с поредния ритнитопковец.. Но поне отстрани изглежда, че тези хора знаят как се прави щастливо семейство и аз им пожелавам от все сърце още повече здраве, щастие и четвърто българче ;))

Е какво толкова сложно има в случая. И манго прави така ,колкото пъти пъхне ,толкова пъти айшето ражда.

Да са живи и здрави и дечицата и те!

Красиви, успели и НОРМАЛНИ млади хора! Да са живи и здрави и те и децата им!

Много хубаво! Да са живи и здрави!

Честито ! Тази красавица сложи кифлите в малкото си джобче ! Евала !

Тя е най-голямата кифла. Не прави нищо освен да ражда след съответни занимания.

Не само ражда деца, ами си ги и гледа сама, без баби и детегледачки. Да отгледаш три деца съвсем не е малка работа.

"Кифлата" е завършила биология.