Тайра Бенкс показа бебето си

Моделът Тайра Бенкс сподели първа снимка със сина си Йорк.

Обратно в новината

Коментари - Тайра Бенкс показа бебето си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Xаресвам Tаира, желая на семеитвото им много радости и още дечица!

Ми да си покаже и л..ото - може да е хубаво!

Живота е дар.Закона е неотменим.Греховете смъртни са 7 прочетете кои са.И да циганите живеят Лошшо.но гивеят.живота е нор.И този дар е хората да станат по добри.Законът Божи е за всички.Както казах той е неотменим.въхрреки че на доста хора това не им харесва.Доказват го и вашите коментари.Пиша в качеството на разумно същество търсещо доброто.Чао.Четете повече.

гняв, завист, надменност...Имаш 3 от 7...Дерзай, имаш потенциал за 7, усещам го.

За мен най грозни са черните жени о тази е само обикновена урва.така.че тук не позна .имам прекрасно дете така че пак не позна .гняв не изпитвам съжаление и за това пишо може и друг да види истината а надменност н фъчкането не ми е стил .но нормолно човек като няма аргументи обижда четете повече истината ще ви направи свободни

От една страна е хубаво, че е станала нещо като майка. Казвам "нещо като", защото не го е носила, а и все още не е изкарала безсънни нощи до леглото му и всички други радости и тревоги. Ако го метне на бавачка, цял живот ще е "нещо като". Принципно, сурогатното майчинство е АДСКИ неморален феномен. Сещам се за австралийската двойка, която се отказа от бебето си, защото било Даун... Също се сещам за поне метирима мои познати, които си осиновиха и скоро след това забременяха. Та така. Хубава новина, но смущаваща на много нива.

По принцип сурогатното майчинство в много страни е забранено , но когато човек няма друг шанс да стане родител освен този (изключвам осиновяването) прибягва до това пример-Дони и Нети , които имат красивото си дете благодарение на сурогатна майка.

Явно сте си много близки с Дони и Нети и много ви споделят...

Майка е тази, която отглежда и възпитава, не тази, която ражда.

сега като показа детето, да си покаже и катеричката. мисля че повече ще ни хареса и впечатли.

Моля те, дръпни си некво пор..но, както си си свикнал и спри да ни занимаваш с въжделенията си...

Тайра,и всички като нея труженички на платената любов ,но станали известни,се ползват за налагането на сурогатното майчинство за норма,после ще са бебета само изкуствено създадени.Първа цел на илюминати.Да тя е виновна,защото е аморална,че няма деца.И до всички дето ще се разлигавят-репродуктивните проблеми са наказание и вместо да пищите помислете защо.Практика е,че хора осиновили след това раждат свое.Сурогатното майчинство е дарило дете и на Елтън Джон.Той не е по-гаден от Тайра.Просто и той иска уя до края,но и дете.Скъпи човешки създания-децата са дар.Не всеки го заслужава.Така както не всеки е здрав,красив и умен.Целта на вашето съществуване на Земята е да станете по-добри души.Не да имате силикон,сурогатни деца,хомо влечения,нарко зависимости и хазартни или пари от лихва и кражба.Много хора смятат,че могат да правят и искат всичко,само на тях да им е удобно и няма значение как го постигат.Тайра е една от тях.За жалост на всички има Вселенски Закон-най общо казано 10 Божи заповеди и до сега никой не го е измамил.Доброто винаги побеждава на края.Не зависимо от хора като Тайра .

По-тъпо нещо скоро не бях чела.

А ти от позицията си на какъв си позволяваш да съдиш и определяш кое е дар и кое наказание? Един основен Вселенски закон е да не се месиш и съдиш в живота на останалите, защото всеки е на различно стъпало от пътя си и трябва сам да го извърви и научи уроците на душата си. Няма наказания и награди, има само уроци. А пък най-ужасно е да ти се насажда чувство на вина, което е прийом на тези, които искат да владеят другите чрез манипулацията.

"Хомо влечения" и сурогатното майчинство се поставят на една права с кражбата, наркоманията и хазарта? Все си мислих, че има останали средноинтелигентни хора в България.

Уважаеми, имате нужда от психиатър! Спешно!

Ти за какво се мислиш, умишлено въпроса не е "за кого се мислиш"...

Браво, страшна логика изкарахте! Според нея ромите в БГ са най-добрите и заслужили хора, щом са толкова плодовити. Все пак това е анонимен форум, където всеки мал...ник и пс..ар може да си напиши мнението. Благодаря за просветлението, Велики Уме!

Показва се за реклама или пари и после обидена от неудобни въпроси.Ами не се показвай.

Да бъдат живи и здрави с бебето! А вие, заядливите моралисти, с нелепите си твърдения, че "няма как от нищото да ти дойде подобен проблем" дано въпреки ниската си култура и поведенческите си проблеми, които са очевидни, поне репродукивни да нямате, защото тогава ще си спомните за грозните си изказвания и ще боли.

Исках плюс да натисна

Само човек , който има подобен проблем може да разбере , каква тежест и мъка е това да не можеш да бъдеш биологичен родител . Да е жива и здрава и тя и детенцето и .

Дали в основата на подобен медицински проблем, не стои и интензивен сексуален живот? Рано или късно си плащаме за нещата, които правим по-рано през живота си!

Не, не стои. Как може интензивния сексуален живот в активна сексуална възраст да ти навреди? Единствено може ако си неразумен и случайно прихванеш някоя болест, но в днешно време има лечение за всички, ако се хванат на време. Липсата на сексуален живот при жените води до болести на матката и хормонален дисбаланс, който пък води до липса на овулация.

Много партньори в един момент са причина, не секса!

Абе тук деца или малоумни пишат?! Много причини има, които могат да възпрепятстват жената да забременее. Аз съм майка на едно дете, но при раждането ми, поради проблем е отсранена матката. Има много жени, на които е отстранена дори преди да имат деца. А всички знаем, че без този орган жената дете не може да има, освен от сурогатна майка. Това, което Тайра казва, че много хора не се замислят когато задават въпрос защо нямате още деца е много вярно и за някои може да е болна тема.Лично мен много хора са ме подканяли за второ дете, винаги отговарям директно, че не мога повече да имам деца.

Да, често е проблем. Както и пиенето на противозачатъчни от ранна възраст и години наред. Тук не става въпрос за "морал", а за анатомия. Затова толкова много двойки в днешно време са стерилни. Не че това би могло да е единствената причина.

Тайра Бенкс ми прилича на Теди Александрова по някои черти на лицето.А относно новината-аз съм ЗА с две ръце за сурогатното майчинство ,което дава шанс на тези жени,които не могат да износят бебетата си докрай!

йес но не и срещу заплащане. тогава се превръща в бизнес и е много жалко да гледаш как някои бедни жени го правят не щото искат да помогнат, а защото им се плаща. тогава ще се появят и дилъри, които осигуряват тези жени и става една търговия с хора.

Ми то е същото и с присаждането на органи.

Luna0102

Жена от третият свят ще износва 9 месеца чуждо бебе, на някоя която не си знае парите само от желание да помогне?! Колко ли богати дами ще си развалят фигурата за да износват чуждо бебе (някои от тях собственото си не желаят да носят)? Ами бизнес е, това са 9 месеца от живота ти, а ако качиш някое кило повече, може да станат години.

Абсолютно е права жената!

А ве тая сигурно го е родила за да взима деЦки, нали е от бракята....

Ох, като видя "а ВЕ" и ми се обръщат червата...

Аз искам да и видя катеричката!

Един рано пробудил се простак!