Коментари - Джейн Фонда и Ричард Пери няма да се женят | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо са тези злобни и подиграватени коментари - не е ясно. хората са свободни да правят каквото си искат. няма значение вазраста им.

Ття да види Лили Иванова ...ще спре да се снима

Ех, амааа! Вчера писахте, че ще се женят, пък днес, че нямало да се женят. Тази драма направо ще ме довърши. Снощи не можах да заспя от радост, а днес няма да мога да заспя от мъка. Това журналистче дето списва тази рубрика, сърце няма.

И динозаврите ли се женят?

Как ли пък не,с три брака!?Нито някой може да я издържи нито пък тя който и да е!

щото булката не била девствена..

и за тая новина ли се плаща на новинаря?!

Винаги съм се чудил на такива мъже - на 73 години е, а си е хванал 78-годишна ... Абе пич, ти си богат музикален продуцент, можеш да имаш всяка 68-годишна :)

всяка да, но Джей Фонда е една !

Уникална жена и актриса. Е, малко прекали с аеробиката, затова има проблеми със ставите, не е само генетично, но е със силен дух, да е жива и здрава.

нема да има

Като ти умре к..а - п...ки много!

"Безкрайно щастливи" - какво точно означава в случая, като краят е близо, а щастието са си го изпитали многократно във всякакъв смисъл? Така не се говори на тези години, не са тийнейджъри от "Люлин", пък знае ли човек?...По- би им подхождало да седят на люлеещите се столове на верандата със сламени шапки, покрити с вълнени одеяла колене и да сърбат топъл чай, взирайки се в планината и прелитащите ята..... Тя игра в "Златното езеро" - сега самата тя е там, където беше татко й. И да попътува малко - още го може, да намине и подбере благотворително десетина бедни българчета - таланти и да ги обучи, школа да създаде, това ще е велик удар и вечно ще я помнят.

Що не и напишеш писмо как точно да изживее живота си, защото ти си по-голям специалист за нейния живот и точно знаеш какво и подхожда да прави?

Красива е. За останалото - тя си знае.

Хора без работа,голям проблем

Правилно.

ЕТО ТОВА Е КЛАСА!

Хванала си е младо агнешко, а ?

винаги стилна и елегантна, чувство за мярка и висок интелект - може би това я крепи и я прави да блести дори на 70 и...... или казано елементарно - не е кифла

Много им трябва пък да се женят. Харесвам тази актриса. Има жизнен дух и вид за възрастта си.

Ричард трябваше да му подберат зъбите макло по-удачно, но живи и здрави да са...

те ся вече доларът се срина спрямо лева!

Не разбирам защо, за разлика от Д. Фонда, много жени крият и не си признават за пластичните операции. В това няма нищо лошо, като изключим риска, защото старостта е ужасна.

а и е достатъчно разумна да не се ботоксира и да заприлича на дивo животно ;)

от тези операции няма - ужасни бръчки по лицето. Майка ми е на 82 г. и не се е сбръчкала така и не си е правила пластични операции.

Когато е млад човек не цени нищо защото мисли че има време за още. И така неусетно времето си минава