Тя има три брака – с Роже Вадим, с Том Хейдън и с медийния магнат Тед Търнър, с когото се разведе през 2001 г. От седем години Фонда има връзка със 73-годишния музикален продуцент Ричард Пери.

Вижте снимки на Джейн и Ричард >>

Актрисата заяви в интервю за сп. "Хелоу", че двамата са "безкрайно щастливи", но няма намерение да минава под венчило. Тя добави, че връзката им с Ричард е предизвикателство, защото той е болен от Паркинсон.

"Уча се всеки ден, уча се да съм щедра", сподели Фонда.

"Имах три брака, но едва сега – с Ричард, разбрах какво означава да си наистина близък с един човек", каза тя преди няколко години.

С любопитство към живота и няколко пластични операции, Джейн Фонда пази младежкия си вид и поведение. Тя обаче приема някои ограничения на възрастта, защото има остеоартрит.

"Обичах да се катеря из планините, но вече не мога. Имам сменена тазобедрена става, операция на коляното и няколко на гърба. Страдам от остеоартрит. Заболяването ми е генетично - баща ми го имаше, брат ми го има", обясни тя.

Фонда каза още, че се опитва да яде здравословно, призна, че има пластични операции, които не крие, но добави, че любопитството и страстта я поддържат млада.