Ново лечение на рак развълнува специалистите

Ново лечение на рак, което приучава имунната система да се бори с болестта, развълнува специалистите.

Обратно в новината

Коментари - Ново лечение на рак развълнува специалистите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с некачествени храни, но и ви имунизират с ваксини ала москов и според братята американци ваксините разпространяват рак, микроцефалия, алцхаймер и др. "прекрасни" болести

"открихме лекарството, ама то ще се използва след 5 години, след 10 години" - дръжки открили, бЕгайте в Куба, вижте как почват усилено да я посещават и то заради противораковите и лекарства

ние не сме зелени човечета и докато се Тъпчем с химиия няма как да живеем дълго и качествено ЗА ЖАЛОСТ, А НЕ ОСТАНА НИЩО ИСТИНСКО ВСИЧКО ДРУГО Е БЛА-БЛА

Те да продължават да ни тъпчат с боклуци, пък после да се чудят с какво да ни лекуват. Има ли качествена храна, плодове и зеленчуци. И хляба и той е с набухватели, подобрители и от фуражна пшеница. Пилетата са инжектирани с хормони, дините ги инжектират с урина, за да узреят по-бързо.. Децата ни растат с наднормено тегло, млякото не е чисто мляко, а сиренето не се прави от мляко... Ние сме клозета на Европа..

Фуражната пшеница да е проблемът, макар че тя май също е ГМО в глобален мащаб. Малко хора знаят, че с термофилните дрожди през втората световна са се правили експерименти, на маята се гледало като на биологично оръжие, но се оказала недостатъчно токсична и навлязла сериозно в хранително-вкусовата промишленост след това.

Т-клетките, препрограмирани генетично да търсят, разпознават и убиват туморните клетки, след като приключат с туморните клетки и нямат повече противник, ПОДХВАЩАТ НАРЕД. Вероятно това са страничните ефекти, които били много по-тежки, отколкото при химио- и радиотерапия.

Интересно защо левкоцитите с "препрограмирани" Т-клетки не се разпознават като чужди тела от собствената имунна система. Нали генно вече са различни.

Още нещо ми е интересно - левкоцитите не съществуват вечно. Ежедневно си умират, костният мозък произвежда нови. Тия модифицираните - явно трябва да свършат цялата работа преди да умрат.

Отдавна се носи слух, че има лек срещу рака, но лекарските и фармацевтични лобита се налагат той да не се обявява, защото ще има колосални загуби от трилиони за двете мафий, лекарската и фармацевтичната.

така горе-долу почваше и филма "Заразно зло"... после само зомбита ! Щом вече са почнали да го прилагат значи ни остава около година живот. Какво да правим ? Аз си имам летяща чиния. Жената я е приготвила да ме посрещне с нея.

Като питаш какво да правим - не се прибирай и летящата чиния ще ти се размине. Ся сериозно относно новината - скептик съм. Това е шибаното на раковите клетки, че организма ги възприема като свои собствени и ги храни както всички останали. Т.е. имунната система не ги различава.

Раковите клетки са си абсолютно свои клетки за организма но са мутирали по една или друга причина. В един момент имунната система се задейства след като получи сигнали за тези ненормални клетки но в някои случаи не успява да се справи и това е неизвестното - защо? Дали защото е слаба или раковите клетки са прекалено "хитри" и са винаги една крачка напред - това е все още тайна за науката.