Чарли Шийн неволно допринесе за борбата срещу ХИВ

Когато Чарли Шийн разкри, че е серопозитивен през ноември, броят на търсенията в интернет за СПИН и начините за предпазване от заразяване с ХИВ достигна рекорд.

Обратно в новината

Коментари - Чарли Шийн неволно допринесе за борбата срещу ХИВ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всеки знае, че при този начин на живот ще пипне я СПИН, я рак, я други полово предавани болести - и докога ще се самозаблуждават , че презервативите ще ги опазят - няма такова нещо

Е как е допринесъл за борбата против СПИН? С дългогодишната демонстрация на разгулния си живот ли?

Така е. Като плющя десет години жени без да им каже, че е серопозитивен допринесе за борбата със СПИН... И крадците на коли допринасят за сигурността на колите, като ги крадат...

Мърсуването си има цена и тя е живота. Чарли е из..ал най сластните .утки в Америка и сега ще си плаща сметката с...живота си.

Ще плати - друг път. А и няма за какво да плаща, хубавец е - никоя не е изнасилил. Със съвременните илачи, ако имаш пари, СПИН е хронично заболяване, а не смъртоностна болест. Ще си поживее поне до 70. Пукницата и дрогата са му по-големия проблем.

звучиш, сякаш му завиждаш :)

Аз да задам един малко тъп въпрос: От лизане СПИН хваща ли се?

Ако имаш болни зъби, венци или каквато и да е рана в устната си кухина - ДА! :))

Ако си лижеш подмишниците, например - не.

Тук се доказва един факт: Много разгулен секс с много партнйори, които са продължили да се менкат с други и така много заразени, и нормално много да се засилят да търсят! Просто логично заключение!

Добре е човек да коментира, но още по-добре е да може да коментира. Не ми е ясно къде ходят подобни коментатори, когато в училище се учи български

партньори

the best forever!

Най-доброто лекарство против СПИН е "СПИНкай сам". Това като шега, защото тази болест е сериозна работа и всеки трябва да взема предпазни средства при секс и кръвопреливане!

какви са предпазните средства при кръвопреливане?

Dobromir Dimitrow

Най-добре лекарите да кажат, но най-малкото - стерилизация на иглите, преглед на преливаната кръв и т.н.!!!

И ако си в чужбина в някоя държава от третия свят, който заема 2/3 от света между-другото, и ти се наложи кръвопреливане какви мерки можеш да вземеш? Особено ако си пострадал тежко и си в безсъзнание?

Добре е че тази цялата тази история с Чарли доведе до нещо добро