Милена Славова на 50

Обичаната бунтарка Милена Славова днес празнува юбилей.

Обратно в новината

Коментари - Милена Славова на 50 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

честит рожден ден на жената.да е жива и здрава.но това че е била "манекенка"на времето, просто разцепи мрака...

Да е жива и здрава,щастлива и успешна!

Само да не ходи на лов, че с това оперение ще е гордост за дувара на клуба на всяка ловна дружинка. А с "манекенската" фигура ще я улучи и новобранец от 100 м. с бренеке.

Ужас! Има проблем с главата, а не с щит.жлеза!

Милена има проблем със щитовидната жлеза, за това е толкова напълняла. Ама ако не приплюете - няма да си направите живота хубав

Прическата и костюмите взети назаем от Бате Енчо и те ли са от щитовидната жлеза? Има монго дами с проблеми с щитовидната жлеза, имат наднормено тегло. Но не се носят като клошари объркали кофата с блажна боя с шампоана.

И аз съм на 50. Не съм била манекенка, не съм била секссимвол. Ограничавам се с храната и спортувам. Обикновена жена съм и работя много, имам и нощни дежурства. Разбира се, това никой не го интересува. Пиша го само защото изглеждам много по- добре от Милена. Тъй де, да се похваля.

А чочката как е? Върши ли работа, че като я гледам Милена, отдавна е забравила какво е лашкане!

Скъпа Деа, това което пишеш е чудесно. И аз как Сийке да ти се похваля, аз пък цял живот бях 42-45 кг , определено секс символ, почети не познавам вкуса на сладкото и хляба, нооооо.... на 46 години настъпиха едни доста неприятни промени в тялото ми , без да се храня по-различно от преди, просто стреса и годините ми се отразиха зле и ето че напълнях с едни 15 кг, дето се казва от въздуха, така че , благодари на Бога, че не те е сполетяло това, и то всеки ден се моли и благодари, това са неща не зависещи от волята, желанието и хранителните навици на човека.

Храната трябва постепенно да се намалява след определена възраст, за да може човек да не дебелее. На всеки десет години с по десет процента средно. Защото даже и ако се храниш като преди, пак можеш да качиш.

Голям праз!

Е, чак пък обичаната бунтарка... Да кажем по-малко мразената конформистка. Щото тя от десет години освен срещу здравословното хранене и умереното пиене към друго не се е бунтувала.

ДИР, тази новина трябва да излиза на първа страница вместо оная турска семейна драма, не мислите ли???

Ами, не. Това си е лично миленова драма. 2/3 от българките, гледайки деца и съпрузи стават на 50, по-полезни са и изглеждат по-добре от тази "звезда", която цял живот е използвала привилегированото си положение в обществото за... Какво? За да живее ТЯ по-добре. Да сте чули някоя нейна песен срещу причините, а не следствията, за проблемите у нас през последните 15 години? Няма и да чуете.

2/3 от българките на 50 изглеждат като на 60!

еЕ как да изглжедат старите пънкове? Творчеството и е малко над посредственото, но нямам право да съдя - през 80-те съм бил кърмаче. В Борисовата пихме с нея бира веднъж след като се беше върнала от UK. Малко клош, но ми направи добро впечатление

Творчеството й било "малко над посредственото". Ей, юберчо, като оставиш и такова творчество, тогава давай оценки. Цяло поколение помни песните й.

И какво и е творчеството, оставяме на страна дали е посредствено(това малко или много е субективна оценка). Жената си я мързи. Личи и по външния вид, личи и по "творчеството", което го няма.

знам само няколко нейни песни, не ме интересува как се облича и колко тежи. ЧРД! 'Неам нерви' ще е вечно актуална тук.

Радвам се, че имаме такъв творец като теб в България! Да си жива и здрава! Честит рожден ден!

Тийнеджърските ми години преминаха заедно с Милена! Високо вдигната коса (ползвахме захар и вода за ефект :) ), черен накъсан чорапогащник (няма да споменавам белите чорапки, които тогава бяха "Черешката" на сета :)... , срещи на Кравай .... Някой помни ли? :)

Младост, младост, младост, ех да можех да си върна днеска моето детство , утре младостта....... пееше Лили в най-хубавата си песен!

то възрастта на никого не прощава.

толкова се радвах на милена едно време, преди да стане гнусен парцал. помня, около 2000-та, след като се върна от англия на едно концертче... щях да падна, когато я видях на какво е заприличала. не са само сланините, тя една песен не е направила за последните 15 години. именно в зряла възраст се вижда на какво прилича човек. на 20 всички сме сладки и хубавки.

ЧРД, Миленка! Продължаваме да те обичаме! Ако си найдеш нерви, земи и за мене, че и аз неам... :)

Това е първата стъпка към "Директор на водопад"...

МНОГО ЛЮБОВ,КЪСМЕТ И ЗДРАВЕ!!!

....и поне още 50 отгоре!

Килограма или години?

струва ми се че ако не бяха братя Аргирови нямаше да чуем за нея из пространсвото се въртяха едни слухове..... е тя наѝ добре си знае честит ражден ден Милена

като чуя за Милена и веднга усещам че ''Неам нерви'' ивсе пак четит юбилеѝ

Миленка, да си жива и здрава! Сега друга тема, преди доста години когато бяхме млади Милена направо си беше секс символ , за сведение на по-младите, така както Бриждит Бардо и Ален Делон за нашите родители, така и сегашните Елса Хоск и други подобни на нея красавици един прекрасен ден остаряват и това неминуемо се отразява на външния вид, така че възрастта не е порок. Само ще допълня, че доста от момчетата бяха влюбени в нея, защото я харесваха като жена, не толкова музиката и.

О, парче си беше! Още я помня по едни къси гащи каката, как точех лиги по нея, ама много бързо се развали. Не ще да е от възрастта само. От неври сигурно ...

Много напълня и то в сравнително млада възраст. А кое е допринесло за напълняването - незнам.

ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА -ТЕЖИ 100 И ИЗГЛЕЖДА НА 100!

Ти пък изглеждаш злобен/бна.

На мен ми изглежда по детински чист човека - каквото вижда, това мисли, това и казва.

Да е жива и здрава,но 2-3 песнички не я правят дама на рока.Външният и вид и стил на обличане са комични.

ЧРД. Помня я като млада от преди Демокрацията. Младостта е красота, другото е мъка

много ме впечатли изречението: "Малцина знаят, че преди това Милена е била манекенка".........

Дари

Вероятно, защото си от мнозината

Честито.Да е здрава и с много късмет.

Честито на некадърната госпожа с три разпознаваеми песни за 30 години творческа дейност! Що не си остана в Англия? Или там маймуните не се ловят на трици? Добре, че преди десети ноември я лансираха яко, та и днес още някой да я помни и да си вади хляба.

Честито и от мен , обаче милата госпожа сега плюе като луда предишния строй и в момента е първа демократка , като Кирчо Маричков .

E, ние които сме ходили по залите, които и се осигуряваха преди десети помним как беше и кой я буташе. И не само нея. Големи зали бяха. Не ги плащаше тя определено, нито приходите от вход стигаха.

Кирчо Маричков - КОЙ БЕШЕ ТОЯ

Да е жива и здрава, още толкова години весела и усмихната. Мога да кажа че музикално винаги ме е радвала, макар че визуално - почти никога. Забавните й текстове компенсират ексцентричния и леко кичозен дрес код. Никога не остарява, защото е злободневна, борбена и не пада духом.

Под "леко кичозен дрескод" предполагам, че имаш предвид, че изглежда като олисял папагал хиацинтова ара, на който е гръмнала пиратка в перушината.

Харесвана=нехаресвана, за съжаление...последните 20г. нямаме рок-дама в България. Само преценето, това хубаво ли е или лошо.

То ний рок-музика нямаме, ти се закахърил за рок-дама :).Да са живи и здрави старото поколение и да ни радват, че ако разчитаме на младите ще си слушаме основно чалга и хип-хоп.

Роберта, ма изчезна и Ани Лозанова някакъв Project има, който на мен ми допада лично. Но те макар и по-атактивни и по-талантливи не станаха така популярни, както Милена.

Милена е СУПЕР!!!

Милена наистина е супер! Ще стигне до другата Коледа!

Честит рожден ден! Да е жива и здрава!

"Милена Славова на 50..." Малиии, а изглежда като на 60! Това наркотиците, алкохола и цигарите не прощават никому!

Как пък позна, че е взимала наркотици?? Ти, сигурно не ядеш боклучави кебапчета и не пиеш евтина ракия.

Не грешиш ,той gosta е раждан във френския двор.

Така е светците като тебе които не пушат, не пият алкохол са запазени като 16 годишни, кой те знае какъв дзвер си, света вода ненапита и недо............., такива най-ги обичам.