Майката на Къванч Татлъту не одобрявала снаха си

След сватбата на Къванч Татлъту и Башак Дизер се появиха слухове, че свекървата не одобрява новата си снаха.

Обратно в новината

Коментари - Майката на Къванч Татлъту не одобрявала снаха си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Снощи коментираха, че това било по причина, че като започнала да си изхвърля снимките на предишните мъже и настанал листопад:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Свекърва - феномен и в България и Турция.Мрази снаха си, настройва сина си, че жена му е мърла, лека жена, не готви хубаво , не чисти, само мама може всичко.Прави всичко възможно да разкара омразната снаха,като пред нея и прави мили очи. Говори на сина си,че и детето не гледа добре, за нищо не става! И е доволна от това, че е разбила живота и семейството на сина си!

Всяка майка, била тя тъща или свекърва може, и има правото да не одобрява изборът на детето си. Тя е длъжна да сподели това с него, да го посъветва, да изкаже мнението си, и до там. Но направен ли е избора вече, едно противопоставяне е във вреда на всички. И ако един ден се окаже, че е била права, по-щастлива ли ще бъде тази жена?!

Стою

Ако детето не може един ден да каже "Алоо, вече живота си е мой и аз решавам!", значи цял живот ще си е ДЕТЕ. Така мисля... Дундуркане до време!

Къванч -артист,модел и т.н. е с босненски корени,те тия там са потурчени българи-богомили-преди векове,де,преди това са репресирани жестоко от християнските царе,така че приемат исляма доброволно и фанатично

е как ще я одобри, нали трябва да е с потури и с фередже и девствена ципа, като палатка за къмпинг, нищо че може друго да е правила междувременно с устата, с която се усмихва, предрасъдъците им нямат край, като оставим настрана религията по принцип на свекърва не може да се угоди!!!!

Не виждате ли снимката на майката?Да Ви изглежда,че ще иска снаха с потури и фередже???

Хаха,много тъп коментар.Не виждате ли снимката на майката?Да Ви изглежда,че ще иска снаха с потури,фередже и девствена ципа?

Тоя коя ли свекърва /майка/ одобрява снахата:-) Няма такава и няма да има:-))

Напротив! Моята свекърва си ме одобрява. Но при нас е взаимно- и аз я харесвам и си я уважавам. Все пак е възпитала прекрасния ми съпруг...

Това е във вашите очи, дано никога не разберете реалността, ще се учудите много:-) Живейте си във вашия прекрасен свят.

Дано не съжалява, защото обикновено майките излизат прави.

Казала една свекърва :)))) Всеки си има глава на раменете, майките да си взимат техните решения, децата имат свой живот, съвет се дава, ако е поискан!

...явно не знаете какво е истинска майка. Тя е длъжна да каже истината на детето си, това, което тя вижда, а то не, дори с риск да бъде заклеймена и да стане "лошата".

Ами как ще я хареса тази мискинка..Каквато е гльожава нема да може да износи едно бебе. А кълвача иска 4-5 деца да има..

Башак Дизер е била женена.В консервативна Турция-това хич не си е за "харесване".Голям грях

калвач тарлак и неговата ташак газер ,киор фисек,са рродни тв,фенки.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тоолкова,много прикаски са един манафф,и негова,гювендя,турски серяли,пропаганда,са един исмислен,пасторален,и свецки сивот,...да ама не...анадола си е реалност.....

тоя фес няма а го вземе нито една европеика , така че фес се жени за кадъна , това са турците и си го знажт , а бакалъм

Тази е голяма мръсница!

Знаете ли, че ме боли дедовия за татлъто, майка му и бурсучието жена му. Не ни занимавайте с турчаля!

Майка му е българка от Одрин.

E, и?

Глупости, майка му е босненка.

Ориенталска история. Простотии.

Някои тук се съсипаха да пишат колко грозна била...Нормална елегантна жена.Лошо е,ако майка му и съпругата му не си изгладят отношенията,защото няма как във времето търканията да не се обострят и да не повлияят на брака им.А тайната женитба не одобрявам,зщото без майчина благословия нещата не вървят ,а и туркините имат много лоши клетви....Не вярвам майка му и да се успокои във времето...

Грозна си е. Прилича на травестит. Муцуната й е груба. А за "дизайна" нямам думи - чалга.

Опитвам, но някои култури са ми трудни..

СВЕКЪРВА СЪМ НА ДВЕ СНАХИ.ЩОМ КАТО СИ ХАРЕСВАТ И ОБИЧАТ ЖЕНИТЕ КАКВО ПО-ХУБАВО ОТ ТОВА.НИКОГА НЕ ДАВАМ СЪВЕТИ ,АКО НЕ МЕ ПОПИТАТ.ИМАМ ДОРИ И ПРАВНУЦИ.А СЪПРУГАТА НА МОЯ ПЪРВИ ВНУК ОБИЧАМ КАТО СВОЯ ДЪЩЕРЯ.НЕКА ДА БЪДАТ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА СЕ РАДВАТ НА СВОИТЕ ДЕЦА.СНАХА БЯХ --ЛОША БЯХ,СВЕКЪРВА СТАНАХ ---ПАК ЛОША.БЪЛГАРСКА ПОГОВОРКА.

Поздравявам Ви за прекрасния комнтар! И аз обичам свекървата ми, но това много млади жени не разбират- за уважение, обич, хармония между двама човека са нужни двама. Здраве и благополучие на семейството Ви пожелавам!

Права си е жената, защо да харесва такава снаха, стара, разведена и грозновата. И аз да съм майка му, и аз няма да я харесам тази. Не знам какво е накарало този хубав мъж да я вземе тая. Ама може и да я остави де. Те хората на изкуството са доста непостоянни.

"Стара,стара"-колко да е стара.почти на една възраст са."Грозна"-е ааааааааааииииииииииде СЕГА. А и има едни по-други неща по-важни от това-как изглеждаш...пример: Николетка.

Боли ме .....!

тогава защо изобщо пишеш!!!Като не ти пука просто не пиши.Така е редно.

Аз досега не съм чул за проблемен свекър и тъст,проклетията и вицовете са само за свекърви и тъщи!

Jeni

Защото жените сме си подлички!:)) И обичаме да командваме!!

има за какво да се сърди.На младоженците желая щастие.

Това си е едан босанац айде да не буде толико важна негова майка, коя е имала тоалет на 100 метара от къщи, а су немали ни столове, ни маса кога су побегнали от Босне. У Сарево свеки трети е по-убав од нега. А сарайлике су - алал им вера! Можеш да избегнеш от Босна али босанство оставя за цели живот

Пич, ти наистина ли си босненец или просто се майтапиш ,та пишеш така

Прави сам босанац - не ядем свинетну, волим ракию и чужде жене, али се боим мойе. Живот ми е тужна прича....

имал с Таркан некой си.Това момче нещо много обърка живота си.Любовни многоъгълници разни...безобразни.

Татко татко защо баба бяга на зиг заг из двора За тебе баба за мен тъща подай ми другия пълнител

че са сключили тайно брак още в началото на декември миналата година, защото е бременна.

Дъртата май ще отпише от завещанието си тоз велик арист

С нетърпение очаквам тези дни да разберем дали тъщата одобрява зетя!

Просташка селяндурска ориенталщина , която за съжеление вирее и тук .... Бабичките свекърви все нещо не харесват щото си мислят че са родили и създали най великия льольо на планетата... Както и да е - бабичките на финала остават само с котките около блока , както разбира се е справедливо.

Ами сигурно я е подразнило това, че е разведена и че гради живота си в друга страна. На мама синчето заслужава най-красивата, най-непорочната и т.н.т, а тази определено не е такава. Какво да се прави ориенталска свекърва!

Ама верно ли? Добре че има такива мъдри и грижовни медии.

Не знам в България, в Турция и май във всичките балкански страни да има много свекърви, които да са доволни от снахите си. Толкова е тъпо, че хем свекървите искат да става на тяхното, хем снахите. Свекървите все знаят всичко по-добре - и при гледането на деца и при воденето на домакинството... Хубаво е да дават съвети от време на време или, когато снахите ги питат, но да не се объждат веднага като не ги слушат. Чесно казано - при нас още не съм намерила свекърва или снаха, която да каже, че е случила на снаха или на свекърва. Жалко.

Аз имах страхотна свекърва! Тази жена застана зад мен в двата най-трудни периода от живота ми и ме подкрепи всеотдайно. Уважавам я поне колкото майка ми!

Радвам се за теб. Това е прочутото изключение, което потвърждава правилото. Може пък със всяко следващо поколение да се цивилизоваме малко и да се научим да уважаваме мнението на другите.

Той не е етнически турчин, родителите му са от Босна.Затова прилича на славянин.

И моята свекърва е проклета, ама много проклета. Както тръгнат отношенията снаха-свекърва в началото, така си остават цял живот. Една проклета свекърва може да разбие семейството и здравето на сина си, снаха си, внуците си. Да пази Господ от проклета свекърва на Балканите. На Балканите свекървите властват над синовете си и умират от злоба и завист пред младостта и красотата. Свекърва означава ВСЕ КЪРВИ. На запад тя е Mother in Law. Това е разликата.

Ива, много грешиш мила, свекървите не само на Балканите но и на Запад са проклети, дори много повече!!! Знам го от личен опит ...

еха а а, Ива, и аз съм свекърва - двойна - и много обичам снахите си. Като чета писанията ти и ОБОБЩЕНИЯТА ЗА ЦЕЛИТЕ БАЛКАНИ, хич не бих се разбрала с тебе. Англичаните казват така: Който има дъщери, има деца за цял живот, който има синове, има деца докато се оженят. Приела съм този факт и не си отварям устата по никакъв въпрос, Радвам се на щастието на момчетата си. Значи на Балканите има поне 1 /една/ свястна свекърва и ти, Ива, не си права.

Госпожо, вие сте изключение, което само потвърждава правилото, за съжаление.

Да стане свекърва/тъща е мечтата на всяка майка. Госпожо, щастлива сте! Здраве, щастие и късмет на цялото Ви семейство!

Много е лесно понякога да упрекват,но майката на синове знае за какво говорите.Да сте жива и здрава!

Не вярно това! Отношенията снаха-свекърва са както всички други отношения, изискват работа и от двете страни. Нашите в началото не тръгнаха много добре, но ни трябваха само няколко месеца, за да изгладим острите ръбове. Вече четири години не мога да прежаля загубата на тази прекрасна жена!

Ле-ле колко много злоба. Ама така те е научила "собствената ти майка". Е "сервитьора"винаги идва и всеки за всичко си плаща.

"Особености на българския семеен живот" 1. Жениш се 2. Спираш да спиш с жена си само за да й е гадно. 3. Гледаш да забършеш нещо чуждо. 4. Дебнеш я тя да не забърше нещо за да й е още по-гадно

Ива, вината не е в свекърва ти ами в мажо ти!

Но той е възпитаван от свекърва и/ майка си/. Често пъти майките, в желанието си да дадат най- доброто на своите деца допускат грешки и причиняват най- големите им болки. Питаш ли се какво му е на Къванчо, разпънат между две жени- майка си и жена си. А за мъж, чиято жена се е хванала здраво за полата на майка си и тази майка му е като ремарке, което или трябва да влачи и търпи, или да изостави жена си въпреки чувства и т.н.

Е сега си разплетох чорапите , как може , да му се невиди и мене ме е яд .

Тия манафи изобщо не ни интересуват.Вие да не сте от BTV или ГЕРБ че постоянно ни пробутвате тия ислямски терористи?

Сценарият е ясен: майка му почва да получава нервни кризи от отвращение към снаха при всяко мигване на окото на последната. Къванчо или както там му е името първо се чуди какво става и се опитва да убеди жена си и майка си как трябва да станат първи приятелки. Жена му обаче усеща и предпочита да се държи на разстояние, за да не дразни свекито допълнително. Но колко повече се отдалечава снахата, толкова повече зачестяват нервните изблици на свекървата (не може то така да бягаш от контролфрийка, не е семействено някакси). Накрая Къванчу е с хронично изпонати нерви, понеже мама е нещастна и насочва гнева си към жена си като главен виновник за истериите на мама. Жена също започва да се ядосва, защото женските номера на свекито са й пределно ясни, но с ужас установява, че мъжа й това не го вижда, даже напротив: колкото повече тя се опитва да се защити, толкова повече я намразва. Започват скандали между съпрузите, раздели и събирания, снахата също развива истерични симптоми, тъй като официално е обвинена пред родата за влошеното психическо и/или физическо състояние на бабата. Стига се до окончателна раздяла, Къванчу се прибира при мама отчаян от 'отвратителната' си жена, а бабето казва: "Аз казах ли ти, че тая е боклук?!" Къванчу заспива успокоен: щом мама е добре, значи той е добре и някъде в сърцето му го гложди едно неясно съмнение. През следващите 50 години сменя много жени, съмнението се изяснява, но мама вече е умряла, всичките му шансове за нормално семейство отдавна са в историята. Остава му утехата, че е разбрал истината, в следващия живот вече ще знае как се прави семейство...

Дори и снахата да се опита да се сприятели със свекървата, пак ще е същото: всяка споделена информация ще бъде извъртана и ползвана срещу нея... но агонията преди края може би ще е по-кратка.

Пак добре, че мама Тлътлъ не е посетила, надявам се, някой ходжа.

този Каванч трябва много да обича жена си, щото майка му няма ама хич вид на болна.

майка ми казваше - няма красив мъж и красива жена. Винаги красив мъж с грозна жена и обратно.

След моята бивша свекърва, всички други майки на мъже са ми като Merci (голяма кутия) :)

"как се случихме" до таз резашка "държава", как все тях коментираме, по дяволите! Как все техните проблеми стават наши! А ние не сме резаци! И няма да бъдем, до последния човек! Всички все хора и се рацдаме чисти, но те турците са възпитани в омраза към друговерците! НЕ НАПРАЗНО ИСЛЯМА Е ЗАБРАНЕН В ЯПОНИЯ!

Ами като всичко е залепнало за турски и индийски сериали, затова ще пишат и в клюкарските статии!

Нещастници, посипете главите си с пепел. Грозна била, дърта била, ниска, висока, късокрака, ама я погледнете себе си? И погледнете половинките си! Ами този Къванч да не е стока случайно? Опраши куцо и сакато, то не бяха манекенки, артстки, модистки, колежки, студентки... Прелиташе като пеперуда от цвят на цвят и сега кацна на една роза, ама тя наистина доста поувехнала розичка... А злите езици съскат, че залитал доста честичко и на другия бряг. Туй докато не го видя, няма да го повярвам, ама като го гледам какъв зализан и гелосан е, със сини лещи, май че има правдинка в този слух...Ами майка му и на нея и знаем мурафетите, какво е забила тъпана. Санким не я помним, кога захождаше по засукани синеоки левенти. Не сме от вчера. Ами я вижте отрочето ѝ Кавънч на кого се е метнал - сивок, рус, синеок. Леонардо ди Каприо пред него ряпа да яде! Ох - вие си гледайте себе си по-добре! Казано е - всяка коза за свой крак, всеки коч върху коза! Хайде да спирам сега и да ударя едно коняче, че ме вбесихте с простотията си до шия!!!

брех какво писание си му дръпнал! Знаеш ли, че турските деца изучават в часовете по турска история, че Бъгария им е била колония! 500 г. - което веднага ни залепва на дъното. Затова, остави резаците, да видим нашенските си работи. Дали ние ще оженим децата си и дали ще имат деца те! Дали да ги оставим в БГ или да им даваме насока към евопа! ето за това да си говорим. А резаците да си

Сини лещи- ти май го обърка с Азис :)) Къванч си е със сини очи по рождение, има го на снимки като малък, когато се е занимавал с баскетбол.

Башак, е крехка путка, туй го е поблазнило резака!

Дъртата се изживява като от турския хайлайф, не одобрява снаха й да е проста шивачка, макар да я представят за дизайнерка. А синчето ще бере големи ядове, двете кобри няма да се разберат и мир ще има тогава, когато една от тях пукне.

Ако е умен мъжът и не е мамино синче, просто ще ги държи на дистанция и ще се радва на семейството си. Майка му ще ореве форумите и като види, че не минава номерът, ще се погрижи за спокойствието, че на стари години тия нервни подскоци по адрес на снахата може я сърдечна болест да й докарат, я нещо друго.

АЙ СИКТИР БРЕ !!!

Умен мъж - избегнал драма с мама като се оженил в бяла държава. Евалла!

Знаех с аз, че има нещо! Не може да няма, кой отива да се жени в посолство в чужда държава? Не очаквах да е толкова прозаично де, свекървата - старата Трътла(ту) не одобрявала снахата - младата Ташак. То като сериал бе, като турски сериал!

Абе много млада е башак- 34-годишна парясница, при това леко грозновата в сурата и несъразмерна в тялото... То отстрани е лесно да се каже- нека се обичат младите, ама ако ваш син или дъщеря ви доведат в къщата по-дърт/а и разведена грозотия сигурно ще подскачате от радост, нали?

то турците всичките имат нещо странно в главите, не мога да определя. защо е парясница?

Вие от кой век идвате? Разведена жена не е равно на парясница. Всеки може да сгреши в избора си, особено когато е млад и не е наясно какво иска. Трябва ли да търпиш цял живот, за да не те смятат за "парясница". Ако плащаш данък обществено мнение - да. И двамата са на прекрасна възраст за семейство - зрели, наясно със себе си, поживели си. Семейство човек създава, когато е отговорен и зрял. А такива стават хората обикновено след 30-те. По моите наблюдения много по-стабилни и дълготрайни са браковете на зряла възраст.

то тука се развеждат заради свекърви и тъщи, а па в Турция не моа да си представя кво е, сиг свеката черна магия прай на снаата, малиииии... туй жената си е дзвер, а па дъртата жена е троен дзвер... горката снаха