Коментари - Жените изглеждат 20 г. по-млади, ако се пазят от слънцето | Лайф.dir.bg
назад

Жените изглеждат 20 г. по-млади, ако се пазят от слънцето

Жените, които избягват слънчевите лъчи, могат да изглеждат с 20-години по-млади от останалите, установи проучване.

Обратно в новината

Коментари - Жените изглеждат 20 г. по-млади, ако се пазят от слънцето | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-важно е майка ти да те роди здрава, красива и младолика! И добре, че най-после казаха, че може през лятото жените да не се пекат до шоколадово кафяво! И толкова са горди от това, показват загоряла плът, и никой не смее да им каже, че всъщност изглеждат състарени!!!

И безсънието вреди. Откакто не спя не мога да се гледам в огледалото

А мъжете? Пак ли науката е валидна само за единия пол? То бива сексизъм, ама.....

Мъжете водят по-саморазрушителен начин на живот и се състаряват преждевременно от много други неща. Слънцето остава последно като причина.

С 5г може, но с 20... да го разправя на баба си.

Най-малко от преди 30 години е "новината", че 40 годишните австралийки имат по-стари лица от 60 годишните англичанки. Разпира се първите са състарени с 10 години, а вторите са "запазени" с 10 повече от среднто. Ето как става тази разлика 20 години.

Дрън- дрън!

Също смятам, че е вярно. Стресът и грижите може да състаряват, но слънцето направо съсипва кожата и никога няма да проумея манията на много жени да се пържат с часове на плаж.

Прекалената предпазливост, както и липсата на такава са еднакво вредни . От времето на Клеопатра до 2016год. хората са живяли и без тези учени, открили чрез анкета, че кожата трябва да се предпазва. Айде...

ти явно си от тези, дето се пържат на плажа, както казват по-горе...

Впрочем по това можеш да различиш една селска баба от градска такава. Селската баба на 70 г. вече е като сушена киселица, а градската може до 90 да е загладена. (В БГ преобладават баби от смесен тип :)

Ако не работят, нямат проблеми и всичко им е супер сигурно ще изглеждат още по-млади, ама зор работа, както и пълното предпазване от слънце... Между другото, може би защото си падам малко расист, ама никога не съм разбирал защо една прекрасна бяла кожа, трябва да се подлага на печене и солариуми, за да стане като на...

Това всяка средно интелигентна жена го знае. Без цигари, солариум и слънце. Не случайно така актуалните в момента кифли и плеймейтки на 25 изглеждат с 10 години по-възрастни. Те са именно с цигара в уста и целогодишен тен.

От личен опит наблюдавам, че кожата ми на нищо не прилича в сравнение с колежките непушачки !!! Към младите момичета се обръщам : Девойки не пушете ! Проклинам деня в който проявих слабост и се поддадох на една съученичка на акъла...

Не трябва да се пуши и тези, които не са почнали хич да не почват, че после няма спиране. Ама аз пуша от ранна възраст вече 30 години, без да съм ги спирал и за ден и нищо не виждам... Кожата ми си е същата, това дали защото съм мъж или... На твоята какво й има, потъмня ли, набръчка ли се?!?