И вторият брат Уашовски стана сестра

И вторият брат от известния филмов тандем Уашовски стана сестра, съобщиха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - И вторият брат Уашовски стана сестра | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще ме извините, ама тези двамата, пардон, двете, са напълно изкукали!

Не мога да си представя как нормален мъж може да легне с това. Не са добре нещата никак.

C тази коса прилича на момиче....:-))).

От край време се знае че парите развалят , човек като се види в пари спира да мечтае и от скука става я педераст я наркоман . По нагледен пример от този ........

Дано вече да са в мир със себе си!

Хайде сега първия да стане овца. После другия да го последва на коза. Ей, докъде достигна наукат?!?

Матрицата им е сбъркана на тия!

Браво на сестри Уашовски! Скоро всичко живо в т.н. демократичен свят да станат "сестри" и ще приемем Турция в ЕС да ни уйдурдисва здраво и тогава ..... ще настане такъв живот, че си викам Дано Дано Дано!

важното е, че са гении, а каква им сексуалността, си тяхна работа

И тия две сестри/братя/ бъркат ли си по дупките, бъркат ли?

И те оправиха матриците. Положението съвсем се размаза: 1. Сирийците станаха арийци; 2. Европа стана халифат; 3. ЕС се разпада; 4. А ние разчитаме само на европейски пари и на това колко ще откраднем.

По рождение са мъже, така, че в момента просто са променили визията си и са си направили операции, но това не променя какви са по природа.

Така е, гените им си остават мъжки. В момента не са нито мъже, нито жени - нещо като нищо, както се вика. Но щом са щастливи...

И на него да му еа маката!

Кога ще раждат?

ха-ха-ха.............

Язък!! И като жени не стават.Много грозни.Ай...

в крайна сметка са оставили нещо след себе си, за разлика от дращещите тук неграмотни неудачници.

себе си ВСИЧКО.

оставили са около 30 сантиметра кренвирши, това е сигурно... :)

каква диагноза ще им сложат.Има такива снимки в учебника по психиатрия.

не прощава!

Нали???

Просто казано педерасТи!

по лошо е.

....ми голям праз..защо това трябва ваобще да е някаква "новина"..двама извратеняци и с психични отклоненiя...се превращaT в "модерна "новина"...ще поварна....всеки божи ден системно трябва да ни се набиват в главите такива новини...че да свикваме....еиии ако исках това щях да си взема медицински учебник за аномалиите в природата и...толкова ли нямате градивни и позитивни нeща за писане?...само уроди ,изроди ,травестити ,третополовви,силиконови пачаври , педерасти ,лизбиики ,ще си навлечем божя гняв...пак ще има Cодом и Gомор..но сега в наши дни и то напално заслужено !!!!

Еми така работи "Прозорецът на Овертон"

Тия братя Уашовски прекалено се вживяха в Матрицата, май.

тия двамата са тотално изтрещяли

Все си мисля, че прекалено многото пари и слава не са за всеки. Може би еднакво пагубно е да се заплаща и в повече и недостатъчно за положения труд. На тези двамата какво им е пречило да си се чувстват жени в мъжкото си тяло, че вдигат световен шум и си правят самореклама. Изключително гадно навиране на първични, вторични и разни други полови белези. Сякаш някой го интересува тази пълна тъпотия!!!

Дали ще ги приемат в Психиатрията или ще катастрофират и ще им отрежат ръцете и краката за да останат живи, е все едно и също. От такива хора, вече не става човек. Малко или много, тия ще са зависими от помощта на други хора..... При комунизма, приказваха че след аварията в Чернобил, правителството направило много малко да зашити хората в България от Радияцията. А сега, нашето правителство не прави нищи за да защити населението от радиацията на Радиоактивните станции на мобалните оператори- Вивваком, Емтел и глобал/ тееленор... Преди години, по новините съобщаваха кога ще има Слънчево изригване, за да си стоят хората в къщи, а сега, заради действията а ПРАВИТЕЛСТВОТО, хората в България са изложени на Слънчево изригване ВСЕКИ ДЕН, заради станциите на мобалните оператори..... А от там, хората се разболяват от всякакви болести...

След появата на "Сестрите" е редно да се очаква и появата на "Братовчедките", че картинката в тяхната рода да е Full...

Може би си мислят, че така излизат от Матрицата

Донякъде мога да приема, че някой иска да си смени пола. Но това да става след 50-годишна възраст вече е напълно шизофренично.

О, съвсем нормално е. Изключително трудно се взема такова решение. Хората, родени така преминават през фаза на осъзнаване...която може да трае години, фаза на отричане, фаза на приемане. През това време обикновено се опитват да се "правят" на нормални, имат семейства, деца...и става много трудно да нараниш всички. Разбира се някои войнствени "защитници" твърдят, че само обществото им е проблема, но не е така, страданието е голямо...

И нашият Президент да си признае и смени пола!...Е...Б.Б. му е наредил да си мълчи-да не вземе друг да го хареса:)))

Кой си всъщност. Особено това се отнася до силиконовата виртуална реалити, в която живеят американците, и затова подобни "сюжети" не трябва да изненадват. Но по-добре такива, отколкото свободен отстрел на сeбеподобни, просто така, защото ти е тъпо...и трябва да си го изкараш на някого. ПС. всяка реализирана мечта в крайна с/ка се превръща в разочарование - така и с американската...

ти за адриана чувал ли си ? когато си смени пола , тия наистина са били братя !

спрял да му става , и решил да участва по другият начин !

Сега остава и родителите им да обърнат резбата, и вече няма да се знае кой какъв е и от къде е... "Мен мъ роди тате!" шъ има и ич нема да им дреме!

Те си направиха милиончетата с матриците там и вендетите, и сега се чудят как да се направят на по-интересни. Лошото е, че увличат и млдатите с модите си, а младите нито са милионери, нито са побъркани.

Също така, това че нещо е извадено от МКБ10 , или добавено не означава, че е безпорно. Доколкото знам списъкът с психичните разтройства там доста се е увеличил в последните години без сериозни аргументи. Има съмнения ,че причината е защото са свързани с фармацефтичната мафия.

Ха-ха, на 48 и 50 години! Има една приказка: "Тепърва баба за дЪрва...". Това е все едно преди 10 годишна възраст да ти пука какъв си.

стига бе! Верно ли.

Много благодаря, сега вече разбрах! А аз се чудех какви ли са тези болни мозъци, които са създали тези филми!

Имаш проблем някакъв. Според мен, филмите им са гениални!

Lan, да не сменяш пола скоро? И ти ще станеш Lana...

Матрицата е взета като идеи отвън. Те просто са го оформили във филм. Затова и втория и третия куцат - някакви екшъни. Очевидно нямаха идеи вече. Вендетата бе странен. "Облакът Атлас" май го бях загледал малко, до кадъра с двамата "мъже" в кревата и после щях да повърна и нататък не съм го гледал. Други техни не си спомням да съм гледал.

Е последният беше повръщня. Явно вече са се чудили какво са.

От повечето коментари смърди на невежество. Да си гей, транссексуален и хермафродит(интерсексуален) не е болест общото е, че хората се раждат различни, а да обявиш различния за болен или извратен е израз на крайна тъпотия. Същото е като да кажеш, че левичарът е изрод и едва ли не да се лекува. Вярно е, че можеш да принудиш левичара да работи с дясната ръка, но той остава полувин човек за цял живот. Не бъдете магарета с капаци!

То по тази логика, всички болести могат да се броят за "различие"! Едни са с различен брой левкоцити от нас, други си имат туморни образувания, трети просто пък не синтезират инсулин...Всяко нещо, което "различно" е болест, сега дали има адекватно лечение е друга тема, но никой не може да ме убеди, че ако се излекува и се върне към нормалното, човекът не би бил по-щастлив.

Никой не може да те убеди, разбира се. Предвид безпочвеното ти съждение такъв шанс няма.

Щука

Браво, Lan-e! Съгласен съм напълно с теб, за мен си трезвомислещ и зрял човек. Поздравления за коментарите ти!

Не би трябвало да се определя като болест според мен, а като нещо, което не подлежи на контрол и личен избор. И не, не биха били по-щастливи, ако се "излекуват", просто биха били приети в едно ограничено общество, пропито от предразсъдъци.

Абе то с днешната политическа коректност някой смее ли да каже, че е болест? Примерно в Западна Европа можеш да загубиш работата си много лесно, или да влезеш в затвора ако не си полит коректен. Каквото ти наложат това е правилно, така стана! В британско списание за медицинска етика например се дават аргументи за "аборт след раждане" тоест родителите да могат да умъртвяват децата си до 2 годишна възраст. Американската асоциация на психиатрите пък предлага да се отнасяме толерантно и към педофилията... А пък това за "третият пол" дето го въвеждат на учениците си е съмнително. В САЩ две лесбийки направиха от приемния си син с хормони момиче, което мисля, че е доста спорно спрямо детето. Стават странни неща.

Тези примери са античовешки! Ужас.

Аман от промити руски мозъци!!!! Пак се води някаква студена война в това отношение! Толератност има и така трябна да бъде! Налагане на хомосексуализма и други сексуални девиации като норма НЯМА в Запада! Путлер обича да си развихря фантазията, определено!!!

Хомосексуализма е спадал в една категория с педофилията, зоофилията и фетишизма. Сексуално влечение към неподходящ обект. Премахва се от там през май 1991г от световната здравна организация. Но не се маха от там поради здравни аргумени, а поради пропаганда. Когато преди това е премахнато в САЩ, при анкета между мнозинството психолози там, мнозинството са го посочили като психично заболяваме. Една, ако не и на-честата причина някой да стане обратен се счита сексуално насилие над човека като дете. То ест хомосексуалисти са плод на педофилия. Друг е въпроса, че сега в страни като Норвегия, където "мъже" осиновяват деца, дете например пита с почуда: - "Вярно ли може мъж да е с жена?" Там правят и гей паради за деца с малки такива, дето не трябва да знаят още какво е секс.

BILBO не се прави на интересен, че знаеш ли как ще пърпориш като малко корабче през Дарданелите ако ти го натегли отзад един от тези дето ги любиш.

Ся - винаги е имало такива случаи, но наистина са голяма рядкост. Аз лично познавам дете момиче, което винаги и във всичко се е държало като момче, при това без да е подтиквано от родителите си (даже я обличаха в рокли и дълга коса сума си време, които ѝ стояха нелепо). Към момента - млада тийнейджърка почти никой не може да предположи, че това е момиче...вече се облича като момче, играе с момчетата, вълнуват я жени и т.н. Това е тъжно...и за мен е по-нормално от педерастията, явно е някакво объркване в мозъка И тялото още от ембрионалния период, защото тези хора и приличат физически на другия пол още от деца. Те обаче са наистина много малък процент и заслужават подкрепа...а масовата мода да се правиш на такъв е ОТВРАТ!

?!?

TMontana

Отврат!!!

Това е извращение! Бог да ги прости!

Да си гей и да си падаш по мъже е девиация на сексуалното желание, но поне това го има още от Древна Елада до наши дни. Това да си "сменяш пола", да си ампутираш онова между краката, да си присаждаш гърди, да се имаш за жена и да искаш се обръщат към тебе със "тя" е вече сериозна болестна аномалия на днешното общество. Това не го е имало никъде, не и във така степен, че чак във мода да се превърне.

Имало го е - просто медицината не е била напреднала толкова, че да прави такива операци. Със сигурност е имало хора, които искат и се чувстват от другия пол. Не рзбирам защо това да е проблем за другите - все пак това си е тяхното тяло. Непрекъснато минава през цикъла живот, смърт прераждане и понякога стават грешки...

Абсолютно вярно! Но за съжаление нашето общество,а камо ли българското такова още не е дорасло да се научи да говори и да пише правилно на собствения си език,та какво остава да приеме нещо такова и да разбере,че за това си има обяснение. Това не е болест! Да със сигурност има психично болни хомоскесуални и трансексуални,но такива има и при хетеросексуалните. Това е въпрос на избор и на усещане. А тези,които са психично болни от хората с различна ориентация са такива,защото са били отхвърляни и обиждани от хората,а дори понякога от собствените си семейства. Това неминуемо води до заболявания и травми ! Простия човек си е прост,е това е болест !

Ако хомосексуалността е разтройство на сексуалното желание, то така наречената транссексуалност е вече разтройство на половата идентичност. Да се имаш за жена или да искаш да си, когато НЕ СИ, е психично разтройство. Това е абсолютно идентично на това да се имаш за бебе или за кокошка. Има и такива хора, ти какво мислиш? Но сигурно българското общество още не е "дорасло" да го приеме това, а? Всякакви разстройства които ПРЯКО засягат чувството за идентичност са чисто и просто психични разстройства.

медицината в древността е била доста напреднала, според мен повече от днес. египетски хирурзи са отваряли черепи, практикувано е трайно обезкосмяване, мумуфицирането е също постижение. описани са случаи за мехлеми, които почти магически заздравявали оргомни рани. разбира се, драгите християни са се погрижили всички тези знания да се изгубят. колкото до твърдението, че медицината в древността не била в състояние да сменя пола, не - по-скоро моралът на хората не е допускал такова нещо, а и кому е нужно?

Тези двамата са нагли плагиати. Нищо чудно да са предприели смяна на пола и самоличност заради съдебно дело за плагиатство. Статия на дир.бг от 2004 kino.dir.bg/material.php?id=3472 Стюарт е завела делото през 1999, след като гледала "Матрицата" и установила че филмът се основава на нейн ръкопис с осигурени авторски права от 1981 година - "The Third Eye". В средата на 80-те години тя изпратила ръкописа си на братя Уашовски, след като прочела в реклама, публикувана от тях, че търсят нови научно-фантастични творби. Според документацията на съда, разследване на ФБР установило, че от първия филм са били премахнати повече от 30 минути в опит да се избегнат наказания на нарушение на авторските права. Разследването установило също, че "според сведения на заслужаващи доверие свидетели, работещи в Уорнър Брос., висшите ръководни кадри и адвокатите на Уорнър са знаели много добре, че братя Уашовски не са авторите на въпросната творба ".

моля, кажете ми заглавията на един-два филма, които са режисирали!

Матрицата?!?!

Матрицата Облакът Атлас - засеганат е гей темата :) Пътят на Юпитер V като вендета като цяло готини филми, ако не си навират в публичното пространство содомията, нека продължават да правят филми ...

Много й отиват на новата жена костюм, чехли и лакирани нокти (снимка 3). Като им гледам гениалните филми, се чудя дали същите тези двамата (двете) ги правят... Явно лошия вкус за дрехи, облекло и прическа не им влияе.

ПИПО

Каквито и да станат за мен си остават гениални.

когато пе.ераст реши да стане жена, задължително го докарва на вид стара мома

Зависи, я виж Gigi Gorgeous например!