Аня Пенчева оцеляла при тежка катастрофа

Аня Пенчева призна, че е оцеляла на косъм при голяма катастрофа.

Обратно в новината

Коментари - Аня Пенчева оцеляла при тежка катастрофа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

що е то

неприятна, че бих я млатил от сутрин до вечер

Тая е най-голямата комплексарка в България. Денонощно мисли само и единствено за външния си вид и нищо друго. Болен мозък.

Тези разкрасителни процедури, на които се е подложила, наистина са тежка катастрофа.

И тая се чуди с какво "откровоние" да се върне в новите, че нещо май е позабравена. Пак е катастрофа, а не примерно "изнасилване".

Яка челюст - като на туземец. И огромни длани - колхозничка. Селското не може да се скрие.

Е, няма такава лигаво - смешна женица! Много е далече от актриса

Колко е платила тая да седи вече трети ден? Не е много важна персона. Всъщност - да, нали има пари, а всичко е пари днес. ЛИГЛА!!!

Бухнала е като козуначена кифла.

Жалко!Беше поне хубава жена, ако и да няма особен талант.Сега на нищо не прилича.Няколко естествени бръчки са по- хубави от тази сюрреалистична физиономия.

Ъъъъ...какво е направила със себе си тази Аня ,та изглежда така иди..ски ?! Съжалявам я ......

След 1, 2 години ще заприлича на Путин

Jeni

Ще ти се! Путин е пич, а тая е кифла!

Някой може ли да ми припомни роля на Аня Пенчева различна от това да я изнасилвт или поне да си показва циците? Страхотни цици имаше навремето, спор няма, бая народ им се радваше, ама проблема е, че мозъка не се намира в тях... Това явно се доказва от щетите, които въпросната си е нанесла на лицето, мислейки си, че коригира нещо естествено... Аз лично не я познах в едно тв студио, докато не казаха, че е тя - след коет осе втрещих и тутакси смених канала, за да си запазя спомена за красивата жена отпреди 30 години...

Годините са мъстили щедро върху външността на тази жена. Прилича на восък от "Мадам Тюсо", фараонска мумия и дървено Буратино едновременно. Челюстта е силно развита, масивна и груба като на динозавър. Квадратурата на лицето се разширява с всяка година, сякаш не е достатъчно, че фасонът е по-квадратен от този на Арнолд. В същото време кожата на сурата е подпухнала и изглежда като бита. Очичките са малки, свински, лукави и леко кривогледи. Кожата на врата е загрубяла като на полска работничка и йордечка. Косата е рядка и твърде оскъдна за огромната кратуна, поради което се тупира или къдри в несполучливи прически. Тялото е грозно, тежко и налято с "бременна" талия. Съветвам да не облича дънки и тесни неща - кокалите и ставите й изхвръкват встрани като на стара кранта, но в същото време с отпуснати под тежестта на гравитацията меса по тях. Широката усмивка не се препоръчва - овалът на лицето и следите на времето я карат да изглежда като беззъба баба при широка усмивка. Интелектуалният багаж на въпросната баба не се коментира - справка "Биг Брадър".

Леле... колко ненещастен и ограбен трябва да си, та да вземеш и да направиш целия тоя анализ в 10 часа вечерта... Дано да ти е станало по-хубаво. А дано, ама надали....

kato teb e choveka - ti pa chetesh v 11 h i go analizirash

Когато беше на 40 изглеждаше на 25. На 50 изглеждаше като на 40. Сега изглежда като хубава жена на нейните години. Имам предвид че 90% от нейните наборки приличат на дроб. Това е нещо забележително и заслужаващо уважение.

на стари години, като две капки вода

се е направила

...Ох, Аня! Ох, кеф! Между другото, хич да не ти дреме, че злите езици по-долу отчаяно злословят по твой адрес!! Ти си много готина жена! Това е!

Каква драма...

Глейте си тюфлеците в къщи! Биваше си го парчето и това е. Сега - с Дарина при Силвио!

На всички млади госпожи и госпожици, изляли завист и злоба в коментарите си и обвиняващи Аня Пенчева, че е "дърта", пожелавам от сърце да останат завинаги млади. Освн това не виждам какво лошо има в желанието на жената да коригира щом има възможност щетите, нанесени от остаряването. Защо не ревнахте така по двадесет и тридесет годишните, дето са с изкуствени бузи, носове, устни, очи, коси, цици и какво ли не, а дружно храчите по 59 годишната, която въпреки всичко и всички ви, изглежда чудесно и о, Боже - тя е секси. Естествено, че няма да и го простите...:)

На младите дами - пожелаваш да пукнат (да си останат млади). Относно корекцията на щетите от възрастта - няма лошо, ако не причиниш още повече щети, както в случая. Относно споменаването на възрастта на Съответната Дама - нямам думи, като кавалер. Относно "секси"-то - дръж си мнението за себе си. Кратък семантичен анализ, нищо повече...

лицето може да се малко позамаже от пластичните хирурзи, но съблечия да видиш калко и е меко и увиснало тялото, а мазгата отдавна и се е дръпнала, годините са си години старо месо неможе да стане младо вари го печи го

Илийчо, ще остарееш и друга песен ще запееш!

Къде е спамът и защо да не е по темата?! Тя твърди, че е канена за директор на Народния и за дипломат, нали? Има ли някой в тая държава, който да повярва на подобни лакърдии?! За такива постове се изискват доста качества, които тая персона никога не е притежавала. Разликата между артист и режисьор (на английски - директор) е като тая между спортист и треньор. От всяко дърво не става свирка, това е!

Тодор Колев ............не бе ли в Канада ............назначен.........Какво ще кажеш той добре си изигра ролята на Пурко от Господин за един ден .............. направи го господин за един мандат и то в канада..........с неговия English.

Къде е Адама, къде е Анчето? Тодор Колев беше ЛИЧНОСТ, тикво зелена! Май не си в час нещо.

Т. Колев сам се оттегли от политиката, защото видя колко е мръсна тая дейност и не пожела да се катери нагоре по тая стълба, а предпочете да се съхрани като Човек!

Даааа бе ! Това беше най-големия виц- Аня, директор на Народния, Аня- дипломат....То бива самочувствие, ама да мислиш хората за толкова тъпи, та да повярват на брътвежите ти, които всъщност не са нищо повече от избиване на комплекси....?!?....не знам, тая жена има проблем...ама ако и е уютно в измисления и свят- лошо няма!

Аня Пенчева- Мумиятя ,Дарина Павлова-Мумията,Илиана Раева-Мумиятя...........към тях Маги Желязкова чака своето присъединяване....на 2 операции е само........... Извинете от ДИР...... Това ВИП-Клуб на Восъчните фигури ли е............или отговор на старите чанти към младите кифли...... Нека направим този КЛУБ .........аз съм за !!! Само вписвайте новите модели .......нека им се възхищаваме .............Така няма да ни трябва да ходим до Лондон ...........за да гледаме восъчните фигури на Мадам Тюсо!!!

Толкова се е напомпала, все едно я е ужилила пчела....чак като я гледаш очакваш да пръдне тънко и префърцунено

Катастрофата е само претекст да се пусне новата снимка - много жалко

Е дайте снимка на човек, то все снимки на восъчни фигури от музея на Мадам Тюсо, мумията на Тутанкамон с ботокс и хилауронова киселина.

ГОДИНИ ЕДИН ИЗВЕСТЕН АРТИСТ БЕШЕ КАЗА ЗА НЕЯ:"АНЯ СЕ НАБЕДи ЗА СЕКС СИМВОЛ И, НЕ СТИГА,ЧЕ ТЯ СИ ПОВЯРВА,АМИ И ДРУГИ ВЗЕХА ДА ПОВТАРЯТ ТАЯ ПРОСТОТИЯ.ОЩЕ МАЛКО И ЩЕ ПОЧНАТ ДА Я НАРИЧАТ ПРИНЦЕСАТА НА НАРОДА.НАЛИ САШО ДИКОВ КАЗА НЕЩО ПОДОБНО:АНЯ НА НАРОДА ИЛИ НАРОДНАТА АНЯ,НЕ ПОМНЯ.

може би е имал предвид "общата"

за първи път чувам такава йерархия, от "интелигентната", прима-слуги, ох какъв изказ, какво чудо

Прилича на Милица от Тоника, аз мисля, че никога не би искала да прилича на нея.

ДА СЕ ХВАНАТ ДВЕТЕ С ЖЕНАТА НА НАСКО СИРАКОВ И БЕГОМ КЪМ М.С.-ЕДНАТА МИНИСТЪР,ДРУГАТА АТАШЕ!ХА-ХА!!!

после се менкате... докато ви омръзне.

не знам защо се побъркаха тези застаряващи жени с тези операции! Стоянка е на 95, но изглежда по-естествена и млада от нея!

много съжалявам ани,но нито като майка ставаш-правиш продукта твое подобие,лигаво и глезено,нито като съпруга,цял живот си флиртувала и прочее,,,,,нито като актриса ще те запомним с качествена роля,защото ти си залагала само на задника и еротиката,твоето призвание беше най-много кабаретна танцйорка или на кол в някой долен нощен бар!!

"Танцйорка"? Сериозно?

Пише се танциорка, алоо!

Леле, леле на какво се е направила. Направо не можеш да я познаеш с тия корекции. Отврат!

сега като са и дадули бузите с Пипи са като близначки, широки лица и издадени скули, отвърт

За какъв секс-символ говорите? Та тя си е една най-обикновена жена, клоняща вече към старост. С тия корекции по нея е заприличала на изкуствена бабка. Защо не се остави да си остарява хубаво, ами се прави на маймуна?

Олеле...Че и директор ,че и културно аташе. Айде сега и президент да откаже

но да я разсъблечеш, кой знае колко е увиснана, а еди кое си място и станало 100 процента като козя брадичка.

Каква актриса е пък тази!!! Пази Боже, сляпо да прогледне!

" Някои хора остаряват като катедрали , а други като - галоши . Тази от кои ли е ?

Тази не е нито катедрала, нито галош. Тя си е просто една стара чанта, ама лачена.

АМА ЛАЧЕНА,ЗАЩОТО ИМА БУДАЛИ МЪЖЕ ДА Й ДАВАТ МЪНИ.

не знам кое е лицето на снимката но става да играе главна роля във филм на ужасите,направо без грим и мазила

Защо ни занимавате с тази мумия. Вече могат да я сложат в египетските пирамиди, тя достатъчно се е балсамирала.

веднага ще заведа дело на пластичния хирург дето я е обезобразил. Сега трябва да си смени и личната карта, не е същата

Тя ьа мрне е никаква артистка прозто е лигла дъщеря е като. Нея добре че я пробута да води предаване и двете съм ги гледала в театъра. И са гола вода

Ами като и тя и мъжът й постоянно нарушават правилата за движение! Тожй нали взе бившата пожарна зад хотел Плиска - там вечно е с джипове в насрещното в една малка еднопосочна улица кърът като че ли са на състезание. Колко псувни е отнесъл от живущите наоколо. Та дано сега малко и тя и той се замислят как карат!

За него не знам, но на нея мисленето трудно и се отдава. Не мога да забравя едно нейно интервю, в което разказваше за едни бикини, подарени и от Славка Славова с безсрамие и безочие.

Да не я е блъснал моторист в мола?

Сакън, да не се обиди нещо чедото!

Направо се е съсипала .Изглежда много стара и изкуствена .Преди беше по хубава ,а сега опънати бузи набръчкана шия - смешна работа.