Рафи представи първата си балада (видео)

Талантливият изпълнител изненада феновете с втория си самостоятелен хит, след като започна да се продуцира сам. Това е и първата балада в репертоара му.

Обратно в новината

Коментари - Рафи представи първата си балада (видео) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не струва, като клип ... Иначе, ако само слушам - очаквам да видя Любо Киров - така добре Рафи имитира стила на пеене на Любо! Никаква идентичност и уникалност.

Добър приятел на Фики Стораро, който работел в Химко-Враца, му препоръчал фатбърнър, благодарение, на който няма да го е страх да пуска голи снимки в социалните мрежи без да са обработени. Подал на Фикито шишенце на което пишело "изпий ме" и човекът аламинут се възползвал. И ей-го ефекта - започнал да се смалява, да се смалява и се смалил до 25 сантима. Когато осъзнал какво се е случило с него, очите му се насълзили и запял от ужас с гласа на Любо от "Те" една от многото песни на Любо от "Те", които звучат еднакво. И започнал да се щура наоколо в търсене на баничка, на която пише "Изяж ме", обаче на Цветелина Янева Шишито в процесът на абдикиране от Химко-Враца, било изяло от нерви всичките баници по света и околността и ... мъка, мъка ...

Рафито е по -талантлив от самия себе си и не може да се стигне ,да спре за малко и после да се задмине.

много бързо го скриха

пак е най отгоре

да го похваля, но песента ме приспа. Каква е ползата от Екс-фактор, след като не могат да се реализират.

Полза има, най-вече за продуцентските компании. А участниците са обикновени инструменти. Повечето от тях след употреба стават ненужни.

ама хората гледат и казват много са талантливи, нека им дадът шанс и кво се получава...

Не ми харесва песента. Звучи ми тромаво и скучно. Би било интересно как я пее на живо, тъй като студийния запис не е показател за уменията на певеца. Там и прасе да пуснат да изквичи, после могат да го редактират така, че да звучи като Лучано Павароти.

Предпочитам да изслушам за пореден път Бяла тишина или коя и да е друга песен на Георги Минчев отколкото съвременните бози.

Този е един "певец" колкото прехвалените Бг.поп певци - Криско ,Графа и т.н тъй , че даже не си струва да се коментира -на мен ми прилича на накъдрено джудже.

Не ми се мисли албума какво чудо ще е... :)

Браво на Рафи. Талант и работа. Успех за напред!

Благодаря, компютрите правят чудеса :) И като ме напудрят малко-малИИИ къв съм убаФ :)))) И талантлив де, и талантлив :) 10 човека феновИ мога да ги събера

Явно спечелилите подобни формати, са най-нереализиралите се еднодневки бълващи посредствени бозички

Става за водещ, но пее фалшиво и не става за певец. А самата песен е отблъскващо претенциозна, особено изпълнена от не-певец.

Изненада не само феновете.

Прилича малко на пингвинче.

Рафи представи първата си брада.

защо имитира Фики в стила на обличане и прически :D

Мега смешничък :) Нито песните са му песни, нито кариерата му-кариера.. Иначе вади огромно самочувствие, без покритие... Ще кажеш, че е втория Павароти...