Победителят от първия сезона на българския X Factor и един от най-добрите български изпълнители - Рафи Бохосян, представи новото си самостоятелно парче „Намери ме“.

Гледайте видеото тук >>
Кадри >>

Музиката и текстът на първата балада в репертоара му са дело на Владимир Михайлов, аранжиментът - на Борислав Бояджиев-Борче. Оркестрацията е на Румен Бояджиев - син.

В записите участват „Софийски солисти“ и повече от 100 души екип, което превръща парчето в една от песните с най-много студийни музиканти през последните години у нас.

Клипът към „Намери ме“ е дело на Nu Boyana Film Studios и Boyana 2 You, а режисьор на красивата балада е Любомир Печев. Рафи разкрива, че цялото видео е за търсенето на любовта на един мъж и една жена, които се намират в два паралелни свята.

„Винаги съм искал да направя балада, просто сега дойде моментът“, споделя Рафи.

Част от клипа е заснета на снимачната площадка на хитовата продукция, с участието на Джерард Бътлър, “Код: Лондон”, а впечатляващите кадри с оркестъра са се случили с помощта на 150 метров кран, който е издигнал 200-килограмовия бял роял на хеликоптерна площадка.

„'Намери ме' е вторият ми самостоятелен продукт, а през 2017 година планирам да озаглави и първият ми албум, защото авторската музика е важна за мен“, сподели още Бохосян.