Чужденки луднаха по Ивайло Захариев заради ”Под прикритие”

Почитателки от чужбина се обясняват в любов и не пестят комплименти за актьора Ивайло Захариев заради екранния му образ Мартин от сериала "Под прикритие".

Обратно в новината

Коментари - Чужденки луднаха по Ивайло Захариев заради ”Под прикритие” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако го харесват като ваншност може но да ми казват че е наи добрия актиор в европа това е леко казано смешно че тои е наи слабя актиор в този серял

Отвратителен актьор, не знам кой го пробута, ама е кошмар.

ГРОЗЕН Е!!!

Ти си грозна. Момчето е красиво!

Аз го гледах в първия сезон и много ми хареса. Също го смятам за доста привлекателен и си играе ролята добре. А иначе - един мъж не трябва да е красив.

Що не качиш една твоя снимка, да видим що е то хубост?

Мой от 100 години.

Абе може и аз да съм са чалнала но нещо този ми се струва мноооо постен.

И по мое време беше пълно с протежета, ама някой поне имаха талант, сякаш.

Не особено добър актьор, но пък е симпатяга и има някаква положителна аура ... нека си го харесват девойките, лошо няма.

Ако знаеха какво ла-но е в действителност ??

Да им пише писма, да се среща с тях, да ги прави приятелки във бука. Само повече да не играе главни роли, pls !

Това е платена реклама, Ивайло е най-слабия актьор в сериала. Изключително скован и изкуствен.

Това определено е най-добрия акьор не само в Европа, но и в света, изиграл дърво!Говорещо дърво!

Как в Европа?В света съм най-добрия акьор.

може му излезе късмета на завалията :)

може му излезе късмета на завалията :)

може му излезе късмета на завалията :)

Ехо ли има тук,бе братче?!?

някои си прави "PR" на гърба на иваило,които е скромно и добро момче?! лоша услуга , то е ясно , че филма е харесван не само у нас , а и навън..."чупи кантара" както се казва , но статията не е в услуга на иваило...така мисля аз ...

Не позна. Филмът е провал, а гледаемостта дори и на първия епизод от новия сезон е разочароваща за рекламодатели и дистрибутори. Затова е впрегната ПР агенция, която да създаде изкуствен шум в медиите и да засипе с фалшиви новини сайтовете. Да не говорим, че има наети и тролове, които да хвалят филма в коментарите. Всичко е организирано менте с цел да се говори за филма, защото популярността му запада, а твърдата му фен група се ограничава до притежателите на официален анцуг и половинките им.

Колумбиана

Не нося официален анцунг, не съм трол, и определено кифленското ми е чуждо... По някои други въпроси ще се изкажеш ли? На мен сериала ми харесва!

Предпочитам да гледам "Октопод" или "Кръстникът"!

Може би го харесват жените, но това момче изграе ужасяващо слабо. Да не говорим, че е в някаква църква, която му е намерила дори и жената, а и сигурно му взима и парите.

Да не е протестант? Ако е така, това е поредна причина да ми е адски противен. Тези са луди, меко казано...

Чист протестант, от налудничавите...

Това са сигурно някакви природозащитнички - обичат дърветата.

Мирише ми повече на евтина реклама

е пичага си е, кво

Филмът не го гледам открай до край, но това момче, което не го харесвате ви превъзхожда хиляди пъти.Красив, мъжествен и умен!

Ивайло Захариев прави най-слабата роля във филма. Жалко, но факт.

Не гледам български сериали заради лошата дикция и интонация на актьорите. Може би ако филмът беше дублиран с други гласове, щеше да е съвсем различно.

Или със субтитри... Например "Откраднат живот" задължително трябваше да е със субтитри...

Аз го гледах на немски и много ми хареса. Малко приличаше на френските подобни филми. Но съм гледала няколко от първите серии.

тия ся зя съжаление!!!

Е точно по този... дървен шоп. Айде моля ви се!

Партенка

Четейки коментарите си казвам "добре, че не гледам българските сериали, особено този" Отказаха ме в първите 5 минути - дървена игра, кофти диалози ... Абе Маколи Кълкин играе по-добре :)

сериала е хубав, въпреки играта на Мартин, не минавай от едната в другата крайност, гледай още 10 минути и ще ти хареса...

Аз българската действителност си я гледам всеки ден. Предпочитам си Kobo-то :)

тези "чужденки" са много закъсали, за да харесат това смугляво мъжле с неправилни черти. Буквално е грозен. По софийските улици за 10 мин може да се видят много по-красиви..

Гати простите чужденки. Харесват нормален мъж а не напомпани бройлери.

тия дето харесват нормални мъже, не гонят стереотипни такива по Фейсбук...

Какво ви става бе хора? Зарадвайте се. Филмът е страхотен. Мартин може да не е Пачино, но щом го харесват, значи си е ок.

maniana

Радвам се за успеха на сериала, но играта на Ивайло е посредствена / и не само неговата/. Помните ли "Бягство от затвора" - уникална игра, уникална история.

Истината е, че Ивайло изигра с изумителна лекота ролята на полицай под прикритие. Не се сещам за други аналози в света, но сигурно има. Както е истина, че българите явно могат да ги признаят само в чужбина.

тоя нито на полицай прилича, нито на престъпник, не знам какво и как е изиграл....опитва се да изглежда мъжествен с бокса ама само смях предизвиква...адски слаб актьор...иначе сериала е супер, въпреки слабата му игра....Иво, Джаро, Куката играят феноменално...

Куката преиграва зверски...смешно чиче-позьор,само тъпанари и пубертети го харесват! За другите си прав,а на Ивайло играта малко се пооправи все пак.

Джони Деп в ролята на Джоузеф Доминик Пистоне във филма "Дони Браско".

Точно Джони Деп играе много по-стресирано и бяха мъки два часа, само защото бил полицай под прикритие. При нашия Ивайло нямаше такова нещо, въпреки че игра тази роля не два часа, а десетки серии!!! Нашия изигра много сложна роля с огромна лекота.

Направо се побъркахме по този бездарник, връзкар и протестър.

Напьлно сьм сьгласен с предните коментари,дьрвена игра,заекване и пьлна неадекватност..има каде каде по добри актьори от него и който ще изиграят тази роля много по добре....иначе филма не е лош..става..

Напълно съм съгласен ........... дървена игра, заекване ............ къде, къде .......... коИто ......... по-добре. Не ти ли е неудобно? Ако не ти е, не се чуди на тия дето ги коментираш.

Все пак в тези страни е дублиран от със сигурност по кадърен актьор. Така не се усеща колко дървено играе. При започването на 5-и сезон и кадъра, че го убиват, помислих, че най-накрая ще се избавим от него, но уви...това ще е чак след 6 месеца.

играе дървено, изглежда като дете, срича си репликите, кое точно му харесват ?Коко Тайсън щеше да направи фурор с тази роля....ама в последния момент го пренебрегват заради Мартин...Тайсъна щеше да влезе и по-добре в ролята на полицай преструващ се на ганстер...

Защо ли си мисля , че тези хвалебствия за прекрасната актьорска игра са по - скоро с ирония написани ? Пичага е тоя , но така и за 5-6 сезона не успя някой да го научи да не изглежда като лоботомиран , докато си казва репликите :)))

Много точно казано :) лоботомиран- хаха...или на тежки трнквиланти...най-слабият актьор в целия сериал е този Захариев, даже статистите, охраната и проститутките играят пъти по-добре!

Съгласна съм :)

... даже статистите, охраната и проститутките играят пъти по-добре!..

... даже статистите, охраната и проститутките играят пъти по-добре!.. още повече, че на последните им плащат по двоината тарифа...

Чуденки луднаха по Ивайло Захариев...