Бразилки признават във Facebook, че много го харесват и искат да го видят отблизо. По Ивайло си падат и чехкини, пише "Монитор". Сред феновете на Захариев са и германци и македонци, които го хвалят за играта и го наричат "най-добрия актьор в Европа".

Вижте снимки на Ивайло и семейството му >>

Снимки от премиерата на 5-и сезон >>

"Трябва да призная, че играете удивително и цялата поредица е голяма работа! Аз съм ви голяма фенка и мисля, че сте един прекрасен актьор. Ще се радвам да ви видя и в други филми. Имам и молба – ако може да ми пратите снимка с автограф", пише му чехкиня.

Ивайло не обръща внимание на дамите, които му пишат, защото е напълно отдаден на жена си Миряна, от която има две момчета – Филип и Дамян. На премиерата на първи епизод от последния 5-и сезон на сагата в НДК двамата не се отделиха един от друг.

Нисим Хейзън, президент на New films International - компанията, която се занимава с дистрибуцията на лентата, оповести, че само 16 държави делят "Под прикритие“ от рекорд в "Гинес" - за най-продаван български сериал в света - 184 страни на три континента го излъчват до момента. Според Хейзън латиноамериканците са луднали по героя Мартин и такъв тип актьор като Ивайло Захариев се харесва на техния пазар.