Дженифър Анистън (47) с железен фитнес режим

Актрисата и бивша звезда от хитовия телевизионен сериал "Приятели" спазва интензивен фитнес режим, за да се поддържа в добра форма.

Обратно в новината

Коментари - Дженифър Анистън (47) с железен фитнес режим | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кво от това на 20 няма да стане...

Красавица е! Ако не знаех, че е на 47, нямаше да й дам повече от 30-32 г. Като гледам какви 18-20-годишни има, тя ще ти сложи в малкия си джоб! Но все пак тя е актриса и това е важно за нея, както за лекар например, да поддържа знания и умения.

малко е смешно жена на 45 да се занимава по цял ден с това как изглежда. Има доста по-смислени неща - като например да изгледа 1-2 деца, да вземе да направи някоя фондация и да помага за някаква кауза.

Същите неща се отнасят за жени и мъже във всякакви възрасти. А какво е смешно или не го определя всеки сам за себе си.

не баш - то и лудия ако го питаш ще ти каже че не е луд ама работата е друга :Д има неща които са общи и ясни за всички - такижа жени са за съжаление, не за възхищение.

Странно е, че мислите по този начин. Външността е важна за кариерата на една актриса, тя е част от работата й. Жената с това си вади хляба. Ще е безумие ако се запусне. Все пак това е Холивуд, а не е кварталната бакалия в, която не е толкова важно как изглеждате и колко сте здрава, освен ако Вие самата и вашият съпруг, ако има такъв, не държите на здравето и външния вид. Доколкото разбирам Вас Ви харесват, заради оригиналните Ви идеи. Чудесно щом наистина е така. Вие сте щастливка, че сте заобиколена от такива хора.

Ми, тя друга работа няма! Трябва да е във форма, ако иска да й предлагат роли!

Прогресивно погрознява горката откакто Брад ѝ би шута. А изглежда и много комплексирана. На всичкото отгоре режима ѝ е с краката на горе. Първо се прави силова тренировка и после йога, а не като нея - първо йога после фитнес. Кукувица...

Бегай се гръмни!!Йогата е за разтягане и загрявка.....първо!!!След това силова тренировка!Или викаш от кревата баам....и у фитнесО!!!Прост българи.Всеки прави това,което понася най-добре тялото му,а не каквото някой измислен гуру фитнес маняк си е набил у кухата глава,че е най най...по по най

представете си кога става прекрастната дама личен треньор.

Дженифър изглежда 100 пъти по-добре от тази мумия дето се води жена на Брат Пит

но мумията му е родила и деца все пак нали ;)

Колко ДЕЦА му роди?

Ми нали това ти е работата, бе госпожа! Да изглеждаш добре. Какво тлокова разправя какво работи. Аз ставам в 6 часа също, за да отида на работа - обаче в офис и не ми трябва да бягам на оътечка, за да бъда клечка. Аз трябва да чета разни работи, за да си изпълнявам работата. С другите професии - друго и т.н.

...простичко, ти е коментарчето, да знаеш!!;)) отива и на тъпичко!!?;)) не те знам, в какъв офис работиш, ама за чистенето на тоалетните на централна гара ще пасваш идеално, да знаеш!! ;)))

Я жулим свиние със зелие и рупам туршия и пуам рикия и бирица и ма боли дедовия за диети и превзетости.Ще мърдам до 50 и после кот стани.Няма време за такъви тренировки.Тряа се бачка.Живи и здрави

По този начин предишните поколения са живели до 80-100 години.

Хм, аз на 47 изглеждах къде по-добре. Хем е зле, хем лъже, мърлата!

Аз ти вярвам по принцип. edna приложена снимка обаче със сигурност би обезмислила спама на невярващите!!!

"Имам персонален треньор", само това....

Пиша от Идомейни.Вали вече седмица.Кал и студ.Децата ми са малки и мокри и болни.Търся чиста вода и храна за тях.лекарствоа казаха,че може да ми датат две други майки.Аз съм в Нигер ,черна и с дете кърмаче на гърба.Работя на полето.Ходя 5 кг за чиста вода за бебето и мен.Понякога спим на нивата.Вчера Иван пак се папи,наби малкия и мен взе последните пари и излезе.Трябва да платя тока.Детето има нужда от памперси. И всички тези жени са в пъти повече хора и жени от чучелото на кълнове.

Рубриката е "ЛАЙФ" не черна хроника ,да живoтa не е само това известност, суета и прочие, но живота не само черна хроника също, със сигурност гледаш филми развлекателни такива не само репортажи от Африка и живота на бежанците, имаш избор при това не, чети рубриката !Коментара ти е патетичен и мога да kaжa смешен дори ..И в Северна Корея не всички са еднокво зле дори и там ....така че избърши си носа и сълзите и гледай по весело .иначе лошо за теб, и за твоето психическо състояние

Защо имаш деца, след като живееш зле? Нима си такъв голям егоист, че да обричаш и тях на мизерния си живот?

Правят диети, фитнес и накрая се самоубиват. Това е, защото са много щастливи.

Разбирам, че единствено поддръжката на тялото и остава И аз ако бях с такава поцинкована физиономия нямаше да имам друг избор!

Оня ден Голди Хоун обясняваше как рупа леща и търчи като младо яре на 70 годишна възраст, днес тая мома издава тайни за вечна младост, утре ще цъфне Сталоун, да каже как не блъска стероиди и 'сичко идва от млатенето на сурови яйца сабале на гладно. Някъде тотално се е скъсала нишката на нормалността при тия хора. Неслучайно над половината американци страдат от различни степени на депресия... То не може по цял ден да ти навират как трябва да изглеждаш на 40, 50 , 60 и 70 години и да ти е в ред главата.

Да прав си.За съжаление и ние вървим по този път.

При тоя режим щеше да изглежда по съвсем друг начин. Лъже мръсницата, но няма да я върна. Давам си без бой! :)

Е, те точно затова Брад я заряза без да се замисли. Докато Анджелина прави яки роли, снима и продуцира филми и ходи по света да помага на хората, тази се грижи от сутрин до вечер само за задника си.

Предпочитам моя си живот, само дано съм по спокойна, все има нещо, което ме тормози.

Корени, треви, просо... Защо направо не почне да пасе. Нещо, което не е вкусно, не е добро за ядене. Така работи еволюцията.

Повечето "вкусни" неща са доказано вредни и деструктивни за организма ни. Защо реши, че еволюцията е само чист процес на био-материята? Знаем много малко за това какво точно е еволюцията и се базираме само на разни догадки и съмнително доказани експериметни. Какво точно е еволюцията е доста спорен въпрос, а какво вклюва е още по неясно. В това число, волята, и способността да се наложи също трябва да се разглежда като част от еволюцията. Неспособността на даден организъм да използва определени качества и да си наложи воля да консумира полезни, а не просто вкусни храни, също е част от еволюцията. Тъпчи се с "вкусни" боклуци и е много сигурно, че еволюционно е много по-малко вероятно да останеш в генетичния пуул и да продължиш качествено рода, отколкото някой, който яде, "невкусни", но полезни храни.

Тва за вкусните и вредни неща го обясни на кулинари като франсетата и италианците, които в добавка пийват доволно, а повечето и пушат. И незнайно как средната продължителност на живота им е една от най-високите в света.

браво за волята, ама дали е щастлива

По-щастлива е от мен, колега, със сигурност. Вероятно и от теб.