Уилям и Кейт по стъпките на Даяна в Тадж Махал

Принц Уилям и съпругата му Катрин посетиха двореца Тадж Махал и преминаха по стъпките на покойната принцеса Даяна, която беше тук преди 24 години.

Обратно в новината

Коментари - Уилям и Кейт по стъпките на Даяна в Тадж Махал | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наистина ми става жал когато погледна снимката на принцесата седяща сама пред Тадж Махал. Как може този студен подъл гадняр да я остави на такова романтично място.

Защо по стъпките на Деяна. Посещение на Тадж Махал и това е!

Тия трябва да ги слагат в рубрика "Паразити"!

млада жена, та чак му завиждаме на принца, който се губи до нея. Но в случая се изпълнява едно много важно условие: мъжът не трябва да засенчва жената до себе си.

Много злоба в коментарите и никакво преклонение пред любовта и нейния храм! А Кейт и Уилям са перфектната светска двойка, която фотографите е видно , че обичат да заснемат. И нямат лоша снимка напук на завистливците!:)

TIREX

a кейт "пускали" н а коняря? а уйлямчо опипвали възрастните лелки ?

... а по-добре ли е... да гонят... баи михал...

Живот си живеят тия двамата манекени. Кеф им екскурзии, насам-натам на народна пара.

Bokluci.....

на "Вечната Любов" се намира в Казанлък. В гробницата на 2400 години. Няма друго послание в целият свят, което да е толкова естественно и в същото време да е Верска иконография.

града по който се минава за да стигнеш да Тадж Махал ви казвам е гледка коята не се забравя , не мизерия, не средновековие а 1000 години назад във времето - перат в реката, а кравите и други животни блажено си се пляцикът и си акат 5 метра по- нагоре.

Адмирации за Уйлям и Кейт, че те единствени от кралската фамилия почитат ГОЛЯМАТА Даяна!

само да не стъпи на мина като даяна и да я ликвидира дъртата докато е още жива!че то вълкът козината си мени но нрава не!

аз бях там миналата година, точно като излезеш от там навън гладката е потресаваща - мизерията е страшна, тези цере как живеят не знам .......

В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЯМА ДА ТРЪГНА ПО СТЪПКИТЕ НА МАМА ДАЯНА

за Тадж Махал не е толкова романтична за всички, но това е дълга история. А ето какво има да се каже за тези от новината: "В началото на XIX век британският генерал-губернатор планира да разруши Тадж Махал и да го продаде на парчета, като монументът е спасен единствено поради липсата на потенциални купувачи в Англия." Да живее лицемерието! Бързо всички слагайте минуси!

Така пише в Уикипедия в страницата на български, но в тази на английски пише нещо различно.

ev57tim@

Чак пък "коза" ... Не е лошо момичето, аз бих ........

Един ден те ще наследят Кралица Елизабет.

ХУбава рокля има КейтиТу.Съобразена е с обстановката.Има добър стилист.Чудя се обаче как успява да е такава вейка с две деца за 3 години?Вероятно сурогатно майчинство,за да не си разваля фигурата?!

каква си такава коза ма преславче,какви глупости пишеш.това да не ти е на село ма.гледай си козите и не пиши глупости.

4 топ овини от UK в лайф секцията на дир-а. Само се чудя защо не виждам Темза като погледна навън през прозореца

споко, около Темза има повече пакистански мангали отколкото около сухата река в София

Ivan

Скъпи "приятели" от британското посолство. Понеже благодарение на вас четем подобни идиотщини, искам да ви помоля нещо. Вземете и си приберете пакистанците, защото цялата им попара вие им я надробихте. Тук при нас живот за тях няма, ние сме бедни. Вие сте богати, те са ваши братя, вземете си ги при вас и си таковайте майката с скапаните си новини за скапаните си кралски особи.

Много обичам да чета "новини" за разни шимейли и техните предани коне.

Вече се оливате с тези светски новини - бълвате ги с такава честота, че човек ако ви чете сайта, започва да се чуди дали не сме британска колония.

Като си нямаме такива светски личности, нека се порадваме на чуждите!

Четем повече за Лондон, отколкото за Перник например.

Ами аз предпочитам Лондон пред Перник... Теб като те влече Перник, е го къде е

Все пак ставащото в Перник трябва повече да ни засяга. Кейтиту затова се снима - да я гледат и възнасят овците.

Даяна къде е ходила няма никакво значение. Важно е, че приживе не можа да бъде принцеса и затова си остана детска учителка. С цялото ми уважение.

тази коза ще е същата! служи само за разплод на паразитите!

Даяна е графиня по произход