Митко Павлов показа сина си

Радио и тв водещият Димитър Павлов сподели с приятели и фенове снимка на новородения си син.

Обратно в новината

Коментари - Митко Павлов показа сина си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Доверие и уважение не се гради с пръстен и сертификат, коментира наскоро Павлов".------Пръстенът и сертификатът са ИЗРАЗ на това доверие и уважение. Така че Павлов е объркал причина, следствие, средство и цел.

може би за барман става,но не и за медиатор.Да му се родят още здрави и хубави дечица.

Хубаво бебе?Да име живо здраво и да расте силно! За разлика от напомпаният си със самочувствие баща въздух под налягане!

Въпросният има неприятно излъчване!

Честито!да е много здраво,да ВИ омаже в много МАРМАЛАД. Весели и щастливи дни занапред!

Да е живо и здраво бебенцето,да се раждат още много българчета.Но Митко е ,Митко много го лансират този Митко ,а той е антиселекция.Просто да си намери друго занимание,където да е по-убедителен.Не го приемам на сериозно,макар,че го мъчат за какво ли не.

злобен, долен и душевно грозен народ е писал тук! Ужас!!! Родило се детенце, а те оплюват баща му, коментират жълтеницата на бебенцето ... абе кви хора сте, бе?

Бащата не става за нищо, просто някой упорито го пробутва в медиите. И как да не го коментират, като новината няма нищо общо с бебето (него никой не го пита), а си е просто PR на г-н Митко Павлов.

Прекрасно дете, Да е живо и здраво и дано стане по-умен от баща си.

На този нито едно превъплъщение не му се получава. Ама нито едно актьорство. Не е за тая работа. Бебето иначе е чудесно, да си го гледа у дома и да ползва времето да обмисли друго поприще. Айде късмет :)

Митаче, честито детенце! Хайде сега на заслужена почивка, понеже не ти се получават нещата сутрин по "радио магия" и личи, че си леко нервен. Сам го каза сутринта и те подкрепям!

Да са живи и здрави!!!!Кесмет!!!

майка да покаже детето си , бива , но мъж ?? че да не си го родил бе , та да знаеш че е твое??

Ако го покаже майката от къде ще знаем че е на Павлов дете....тя е някоя безизвестна женица...като я видях и преди 2 седмици доста грозновата хах

Дано да не е с четвъртитата глава на баща си.

Пипонести ли харесваш ? Като стискани в менгеме ? Изсулени лица без скули и с кравешко изражение? МНОГО СИ УБАВ МИТЕ ! ДА ТИ Е ЧЕСТИТ !

Митко, Митко, стой си вкъщи и си гледай детето! Писна ми да ти слушам глупостите по радиото, а колежките не дават да се сменя, да ги е...

Честито Митко ! Да расте синът ти жив и здрав ! Научи го да има весел характер и да наследи твоето чувство за хумор ! Това го пише дядо Митко ,който има внук Митко. Голямо щастие са децата !!!!!!

и честити родители, а малкия да ги радва!

Митко, добре че си в Бг и на никой не му прави впечатление. Ако беше в Америка с тази снимка, досега да си станал още по-известен, щяха да те разкъсат за това погрешно и опасно връзване на бебето в столчето. По- добре да не е вързано, отколкото така. Хора, ако искате детето ви да оцелее при евентуална катастрофа, се поинтересувайте как правилно се връзва дете в столче.

Не го познавам човека, ама ми е странно да си показва толкова настоятелно детето, сякаш е маймунче от зоологическата... Абе, важното е да са живи и здрави!

За 3ти път в разстояние на кратко време ни информирате за това какво мисли за брака страхливия Митко. Поне да беше казал нещо интересно, а той повтаря едно и също.

Като цяло съм съгласен с теб, но всъщност Дир-а са тия, които повтарят едно и също - човека веднъж казал мнението си за брака и ...отидЕ , та се не видЕ.Когато и да стане дума за Митко, това ще го повтарят като мантра..Ниво, какво да ти кажа!?

Дали баща му на малкия бебешок е "звезда" или не , това него сега не го "грее" и не му "пука" на бебешока...Важното е да му пожелаеме по-добро бъдеще в България ! И дай Боже повече българчета , а не само излишни приказки...

КОЙ торерира толкова , Митко Пъ. ?

дума тоРерира трябва да е някаква нова?

Мите, Митеее, кой те пуска по телевизията ,.....БРАТЛЕ , НЕ СТАВАШ ЗА НИЩО , НИКАКЪВ ТАЛАНТ . КАКВО ПРАВИШ В ГРАФАТА ,...''ЗВЕЗДИ'' ?

С жълтеничка е детето.

Aма го записа с твоята фамилия нали, нищо, че семейство не се градяло с пръстени и сертификати. Смешници.

И аз много-много не държа да се омъжвам, ама ако имам дете, може би ще поразмисля.. Все пак, за негово добро е и баща му да има права над него, ако мен, недай си Боже, ме блъсне кола на улицата.

Че той ще има равни права с тебе и без да се жените бе, тикво..