Хари и Уилям се биха с мечове на снимките на ”Star Wars”

Принц Уилям и принц Хари се биха със светлинни мечове и прегърнаха Чубака по време на посещение на снимачната площадка на следващия филм "Междузвездни войни".

Обратно в новината

Коментари - Хари и Уилям се биха с мечове на снимките на ”Star Wars” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истинските STAR WARS бяха "A New Hope", "Empire strikes back" и "Return of the Jedi"... Всичко останало беше за пари. Особенно най-новите серии под шапката на Disney са детски филмчета. Човек трябва да знае кога трябва да спре. За мен, върлия фен на сагата, това което ще ми остане като спомен е горчивия вкус в устата, че тази прекрасна история беше така безжалостно експлоатирана!

Чак се разревах от умиление..Горките ни дечица..Като не знаят къде да се раждат..За нашите деца се пише, че живеят в най- бедната, най- мизерната и най- корумпираната държава. А с подобни " играчки", някои от децата ни се избиват под влияние на дрогата, която услужливо ни доставят от " западния рай"...

...като на джедайте. Really?

Цяб живот си играйкат. Така ще бъде докато има щастливи поданици...

Катя

Най-интересното е, че поданиците на Нейно Величество наистина са щастливи. За разлика от нас - лошия материал на "демократична" България.

Очевидна е роднинската прилика между Чубака и принц Хари. ;) А за филма, дано сценариста си вземе поуки от критиката и не копира всичко пак от старите епизоди, че предният оценен от мен за сценарий по десетобалната система е -10 (минус 10, а не тире 10). Само че сигурно сценария е направен от началото и не знам доколко ще го сменят. Не че продълженията бяха супер преди, но поне бяха оригинални. 1-ви бе твърде детски. 2-ри след средата бе само екшън. 3-ти бе добър, но със слаб момент на преминаване на тъмната страна. Поне не бяха римейк на епизод 4 версия 2 на Дисни. Да не се окаже 8-ми епизод римейк на епизод 5 версия 2 на Дисни и както се гаврат, Рей да носи на гърба си Люк за тренировка. ;) Дисни бързо ще си върне 4-те милиарда долара дадени за Лукасартс.

Човек, това е "Дисни". Вероятно пак ще подкарат през просото както направиха със 7 ми епизод. Последната серия .... братче направо нямаше нищо освен че се отърваха от Харисън Форд ей тъй от нищото.

Колко нелепо. Хан Соло през колко мъки мина в три епизода, за да оцелее и изживее любовта, а копеленцето от тази любов го заличи нелепо...

изяж го бе, Чубака, тоя паразит смотан

Това VIP безделниците и паразитите, не им е лесно ежедневието! Да се чудиш къде да се скатаеш всеки ден!

Няма почивен ден за невежеството!Вие мразите монархията ей така - заради пролетарски настроения, нали, не че знаете каква й е работата!