Елизабет II се снима с престолонаследници за пощенска марка

Британската кралска поща разпространи снимка за пощенска марка на престолонаследниците на Елизабет Втора, която на 21 април става на 90 години.

Обратно в новината

Коментари - Елизабет II се снима с престолонаследници за пощенска марка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Принцовете британски се женят за хубавици, та да родят по-красиво поколение.

Фамилия гущери на припек !

Г-жа . Хасан ще приготви портокалова торта в чест на събитието в кралският двор . Добре е да се внимава с целите портокали в аранжировката на блюдото , да не станат на бързо всички републиканци !!!!

Дребното принц прилича на Чъки. Егати гротескната снимка :D

За путиноидите той е един и това е Путин. Други няма Той е слънцето и водата и всичко.

бегай на доктор,. Нерде кралицата на Великобритания , нерде твоя Путин?

Само путинст може да плюе всичко останало. Омразата е руски патент. А нерде-то си го пази за теб :)))))))

булгаристанските поданици на рептилските паразити ще се подмокрят от умиление и натягане

Гледам го Джорджи как се е нахилил и се сещам за песента от "Цар Лъв" - "I Just Can't Wait To Be King".

Осъзнайте се! Бълнуванията на един индианец, описани в един сайт и една книга са ви промили мозъците!

А да видим ,кой чете сега апокрифни книжки на Морнигскай,а?Книгата не е една няколко са....но този индианец е само един от многото други източници по темата за "аристократите с синята кръв",задай си въпроса,защо пък точно "синя кръв",дали е сулчайно?

Британците , особено по-младите се интересуват от Кралските особи, толкова , колкото от нивото на река Нил.На всички им е ясно, какво струват на държавата..

Ииииииихаааа, тази марка като извадена от конюшнята - кобилата- майка, стария кон, жребеца и малкото жребче. Сред породистите обаче не е намерила място нечитокръвната кобилка...

В България Британската кралица и цялото й семейство е овито/облечено в един имидж който май само в България се разбира. Смятат си че Кралицата е някаква, почти, Богоизбрана, с авторитет, с нещо за казване, със синя кръв... и не знам си какво. А в статията се пише че утре Великобритания ще празнува рожденият й ден. Да бе, ще празнува. Как не, хаха. Утре е нормален работен ден и вероятно 3/4 от населението (ако не и повече) не им пука дали има рожден ден или не. Само "роялистите" (обикновено малко превъртели хора на 50+ години) ще отворят една бутилка вино и ще облекат нещо с "Юниън Джак". Не им дреме на хората.

Кога отиде в ЮК, кога стана Юкеец??? Винаги ще си останеш българин, ако ще и сто години да живееш там! Много е тъпо, някакви хора като поживеят малко в чужбина и се срамуват да се нарекат българи...

Подписах се Юкеец за да е комично и иронично и да се подразбира къде живея в момента. А че съм си българин - да. Българин съм си бил и такъв ще си остана и се гордея с това. Незивисимо от това какви * са начело на държавата. Настоявах децата ми имат българско гражданство макар и да не са родени в България. А на дъщеря ми фамилията завършва на "-ва" макар и това понякога да създава проблеми (за разлика от, примерно, Нина ДОБРЕВ). А преди две седмици си свалих мартеницата. Та така. Ако имаш още нещо - питай :)

не си щом не знаеш, че наистина на 21.04 е РД на кралицата, НО се празнува винаги през юни и затова днес няма да има извънредни празненства.

Празнува се по вестници, телевизионни програми и от роялисти. И у Лондон най-много, ще развяет байряците за показ, туристите да се радват че участват в нещо.

На снимката виждам само изроди - стар и млад, продукт на сродни ДНК гени, породил родова олигофрения сред "роялтитата" а и сред простолюдието!

Колкото е по-първобитно и изостанало едно общество, толкова са по-злобни и просташки коментарите към всяко международно събитие. Коментарите по-долу са живото доказателство за това.

Ти пък как измери степента на простащина? Защото ти си ненадмината.

Нашето племе е на светлинни години от тази култура и бит. То си сака герб.

дали са искали нарочно така да изглежда, ама детето си е като извадено от снимка от 18 век а бабето наистина избива рибата с тези стройни и красиви крака

И бръчките са ú "избърсали"...

Бабет става утре на 90 години. Затова ли все ни заливат с вести от "кралският двор"? Знаете ли колко му пука на обикновенният българин, какво правят лентяите от Албиона? Ами, хич пък не ме интересува да ви кажа!

Ако не беше превратът, организиран от мръсните руснаци, и мръсният криминален комунистически режим, и ние щяхме още да сме си конституционна монархия, и да сме богати и успели като Великобритания. УВИ, комунизмът и селтаци ятаци, ни е мамата!

Да щяхте да сте поданици на сатрия гущер СИмо....роби....не че сега не сте роби на робите на такива като Симо.....

А, то щото при Кобургите не сме имали 2 национални катастрофи. За корупцията и прстотията вижте Алеко, Вазов, Ст. Л. Костов. Твоят пост е ярък пример на робска психология и някой може да си каже, че всички българи са такива. Затова бързам да кажа - АЗ НЕ СЪМ!

Какъв крак вади бабето, няма отоци, няма вени. Супер е. По протокол е целия и живот. Даже и смъртта и ще бъде планирана и гласувана.

Какви вени бе душо....този екземпляр е в разцвета на силите си и е на средна вързраст дори за хибрид...

Принц Джордж позира с прабаба си за мрака.

Сега малкия да се изпишка върху кралицата ще стане много забавно.

Позира с прабаба си , а не с баба си ! Има малка разлика.

Няма кака да позира с баба си,тя беше просто инкубатор,който беше ликвидиран по-късно....не е от техните...а и знаеше много...

Един Светец се оттегли в манастир в своите 102 години. Колко вече помнят живият Светец Дядо Добри?

Много са сладки. Осъзнах че се усмихвам докато им разглеждам снимките...

ЩЕ изтръпнеш ако им вдиш истинския образ.Не са никак симпатични да знаеш.... потомците на кралицата с много имена и титли....Ма-Ма

на това, което си прочел! Жената си е обикновен представител на човешкия вид! нищо повече! не се вкарвайте във филми, защото Те това искат!

Рептили мутанти.

Нали никой не си прави илюзията, че името Надя Хюсеин се е появило съвсем случайно в новината за английското кралско семейство?! Или пък, че съвсем случайно жена с такова име е спечелила кулинарен конкурс?!... Медиите ни облъчват ежедневно и ежечасно с толерастката си политика. Ако няма повод, ще си го измислят, както е в това инфо.

При етзи няма толерантност те са анй-не тулерантните същества в галактиката...

Браво, мойто момче! Книгите са, за да служат за постамент! Да не си помислиш, че са за четене!?! Толкова ли не намериха в целия дворец една табуретка или столче?!?!?

За какво му е да чете-той е принц-книгите ще му ги разказват

ТОва е символика,те обичат символиката,означава,че малкия хибрид е стъпил върху знанието ,то е само за тях и е закрито за хората.

Я, илитератите ми цъкат минуси:)

Кат глеам бабето как упорито неще да гушне босилека, май само правнучето ше намаже с короната ;)

Точно това си помислих и аз, като погледнах снимката. :)))))))))))))))))))))))))))

Короната е за правнучката,мъжки индивиди не могат да стъпват на трона вече....мъжките представители на вида са подчинени....така е при тях....

Хайде на бас, че ще е крал!

Тия не гушват босилек а ритат шестолъчката.

Надя Джамир Хюсеин - типично име за горда наследничка на още по гордия Албион :).В контекста на изказано по-горе от мен, по някое време на някой от 4-та горе може да се му наложи да смени религията си за управлява Албиона :).

Религията е за масите....те са представители на боговете....и вярват и служат само на една.....Богиня.

Абе няма ли да си заминава от света тоя дърт рептил?

и не само той- цялата рептилска сган да го последва!

Бунтувате се срещу създателите си,а жалък експеримент....не сте нищо повече от самоходна вечеря....