Повдигнаха обвинение на Жана Бергендорф

Софийската районна прокуратура повдигна обвинение на Жана Бергендорф за шофиране след употреба на наркотици. Тя е освободена от ареста.

Обратно в новината

Коментари - Повдигнаха обвинение на Жана Бергендорф | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гювендия.

ДА СИ ДОЙДЕМ НА ДУМАТА - НЯКОЙ ПИТА ЛИ Я ОТКЪДЕ ГО Е КУПИЛА КОКАИНА, ТЯ И БАХАРОВ И КОЦЕТО И ВСИЧКИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ВИМ ПИП И ТЕМ ПОДОБНИ ПЕРСОНИ,ЩОТО АКО САМО ГИ ТЕСТВАТ , КРАЯ МУ НЕ СЕ ВИДИ

Погледнете и тъпата мутра...все едно е от гетото на Бронкс!

Адвокате адвокате адекватен човек не излиза след задържане ухилен показвайки наглостта и дебелизма си

Жана се е надвесила над пропаст, от която няма излизане.

Здравейте, Въпроса не е в това кой е човекът дали е Жана или някой друг известен или не. Закона трябва да е еднакъв за всички и особено ако е става дума за шофиране в неадекватно състояние. Мога да кажа на адвоката на Жана че говори глупости и че потърпевшия, който е повикал полиция е постъпил по най-правилния начин. Така правят хората в цивилизованите страни, а не това което той обяснява в статията, че за такова леко ПТП не е нужно да идва полиция. Искам само да му припомня че утре може това да се случи на друго място и неговото дете да пострада тогава какво ще говори????

като и видиш червенета косица, специфичния грим и червило, веднага е ясно че става въпрос за хероин, кока, амфетки.

Не я оправдавам за случилото се,но я харесвам като певица!Голям талант, жалко ако пропилее и него и живота си!Дано да се осъзнае,искренно и го пожелавам!

Е това е шеметна кариера , до миналата година пушеше трева на партия . Сега вече сама си купува кока та . Да се признава за виновна и да ходи да лъска паметници с Волен , хем белото ще и е безплатно хем винаги ще може да каже че е от меглиото ако някои и каже че е не-адекватна .

Славата не е за всеки, уви тя има талант, но си пропиля шанса. Едва ли някой ще инвестира повече в нея след тези изцепки

А и не може да пее. Да крещиш не означава че пееш. Фалшива е доста. Но тук всеки може да стане каквото си поиска, стига да има протекция. А резултата не е важен, какво тук значи някаква си публика.

Проблемът започва когато шутът започне да става по известен от царя. А резултатите вече са налице.

Я се замислете какво скрито въздействие имат наркотиците та са така жестоко забранени ??? Защо например ако смръкнеш миша отрова няма никакъв проблем ??? Защо "Мъжете в черно" преследват всеки, който се е докопал до тайната на Селестинските пророчества и бива незабавно убит ???

Това да не би да е тази същата ,която проплака при Гала и ред други журналисти колко е бяла и добра и как никога не е употребявала наркотици?!? То само като й видиш торбите под очите......

"Пази боже сляпо да прогледа." Ал.Константинов

Тази жена никога не е правила добро впечатление.Та като я погледнеш толкова добре си личи че е наркоманка и долнопробна жена-каква звезда може да бъде.Как такъв човек ще си възпитава детето.Защо я пуснахте срещу подписка.Нека постои в дрънголника че дано и дойде малко ум в празната глава.Долна свиня

Не знам, кой толкова лансира ,тази крайно неприятна особа. Много бързо си повярва, че е звезда. Но едва ли с 2 - 3 не запомнящи се песни се става звезда. Жалко за детето и. Би трябвало да я лишат от родителски права, защото тя не е пример за подражание..

Как кой ? :) Оная саня армутлиева - мутреса и понастоящем защитаваща правата на музикантите, продуцент и изявяваща се като жури където свари. Ако не е тя ще са ония двамката от "великия" дует - авеню. Всичко в тая държава от 25 г. е една пародия ...

ще ни занимавате с тоя КОН.

винаги съм си мислила че това е една празноглава мастия-потвърди се

На тези предавания победителите всички са такива! Ама като няма ред и правосъдие, победители са наркомани и .................

Тя много бързо - от марихуана към кокаин....

Аман от наркоманки като им засегнеш интересите те обвиняват в неща за които не си виновен или не си ги искал умишлено после ходи се оправяй.Жените като имат пари и са баровки не мислят понякога кви ги вършат действуват много емоционално.

Е не става тая, просто за нищо не става.

Уважаеми посетители, Всеки негативен коментар ще бъде изтрит поради подновен договор между нас и продуцентите.

добре де а нашите мнения не са ли плод на авторски права ми ако претендираме за постингите си тук да сключиме договор с над и да си искаме хронорарите, какво ще кажете по въпроса?И нашите мнения са уникални ние сме си ги измислили тъй че се водят авторски права-имайте го в напредвид и може да искаме обещетения финансови и да ви съдим дори ако ни ги триете по закона за Авторските права и сродните му?И ние сме творци.Всеки има право на мнение затова сме демокрация-ако искате да ни триете постингите това не е демокрация а фашизъм.

Оригинална идея

Предполагам, че както в случая с марихуната (дето уж била на бившето гадже и не знаела как е попаднала в апартамента), и коката не е нейна, а пак на бившето й гадже, и тя горкичката Жана самата даже не знае как се е озовала в кръвта.....

Е време беше тази кифла да я вкарат на топло

На бас, че няма да я вкарат. В тубата клиповете й са с по над милион гледания (което няма как да стане реално), така че бая кинти са налели продуцентите в нея, за да оставят правосъдната система да я прибере.

Това ли ще предлагате на младата публика за пример бе? Кой я лансира тая фльорца? Ако това са обиди, значи страхът вече е плъзнал като метастази на рак из редакциите на медиите! Когато говориш истини, те кастрят. Четете Конституцията, за да добиете кураж.

Предлагам глобата да я платят Армутлиева, Заки, Любо Киров и Мария Илиева заради безграничната си некомпетентност при лансирането на едно очевидно и малоумно бездарие. А Виргиния Рецордс да бъдат съдени за умишлено опростачване и съсипване на Българския музикален пазар.

Защо отново ни занимавате с тази овца? Всичко е един театър, като се почне от началото как плачеше за сина си от сцената, после скандали, тревички и прочие. Стига вече! Не ни интересува, на мутрата е изписано, че е долна курва и наркоманка, изживя се като звезда, аман значи

И тази така се е понесла по нанадолнището с голо дупе, а долу накрая преди отскока, я чака бръснарското ножче и кацата с оцета!

В тези среди, уви всички са така. Да посочат някой, който са го хванали чист.

Затвор!

Значи имало бързи тестове за кокаин и въпреки това НЕ МОГАТ, НЯМАТ СИЛИ да обиколят БГ дискотеките - всички до една, да тестват върволиците наркомани и да ги накарат да си изпеят къде е тайната стаичка, пардон "VIP кенеф" на всеки клуб, пардон "бардак". Понеже както се разбра вип кенефа е таен, в паралелно измерение и неоткриваем! Досега има открит само един, след тримесечна СПЕЦ акция.

Ся тая кифла ще ми се прави на по-неизвестна, отколкото е в действителност ли?

а оня космяк халвадидж маргаджиян кога ще го тествате? създател на малоумници и наркомани с неговите кухи компоти

Това същество, с което продуценти и телевизии си правеха шоута, отдавна трябваше да е ЕКС! С това ли нашата "култура" възпитава подрастващите? Чао, моето същество, което си въобразява че пее и е "звезда".

Ама много се извинявам!! Коя е тая пача?

Жана е чиста като сълза и никога не е употребявала наркотици! Това са долни клевети и фалшификации на хора, които завиждат на колосалния талант на изключителната певица Жана!

много си прав! това вероятно се отнася и за 99% от коментиращите, които живеят само на вода! никакви прегрешения нямат....

като е катастрофирала напушена - веднага в дрънголника - каква"майка, каква " певица"; какви пет лева - дрогирана отрепка, стига сте я превъзнасяли тази малоумница

Тази с какво е толкова важна, че я пускат всеки път; човек ли трябва да убие, за да я пратят на лечение?

е то пак не е гаранция, че ще влезе в затвора ако убие човек надрусана - има много случаи,когато нашите юнаци убиват хора по пътищата и си живеят живота ненаказани

тя тая не е в час!!

Добро беше този път и се унесе, а?

Като е задържана за 24 часа, защо в 16:05 пише, че вече е освободена?

Защото не е за 24ч,а ДО 24ч.

талант, талант, ноооо в този случай става пълен боклук....наркоманка

Какво става с тази Жана. Защо все така й се случва. Наистина ли е наркоманка и не може да се контролира какви вещества употребява? Миналия път й повярвахме, сега как ще обясни това.

Няма нищо за обясняване. Миналия път я отърва професионалната лъжкиня Армутлиева. Но тая явно е адски тъпо парче и пак се о.ра

Напудрила е нослето мацката,голяма трагедия!Почти не познавах човек,който да не го е правил.Проблема е,че е седнала да кара,а това което са и пробутали,може да е било пълен боклук,с неясни субстанции.Преди няколко години,едни отрепки в Боровец,натръшкаха цяла английска компания в един бар.В България да си купиш кока,ако не познаваш хората,си е руска рулетка.

Хубаво детето и беше при баща си, но кой скапан съд и адвокат му го взеха и го дадоха на наркоманката.