Сизър Милан с романтично предложение за брак

Сизър Милан от предаването за възпитаване на домашни любимци "Говорещият с кучета" сподели с всички, че се е сгодил и показа снимки от романтичното предложение.

Обратно в новината

Коментари - Сизър Милан с романтично предложение за брак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди 1-2 години из нета беше плъзнала информация, че е умрял. Даже май ставаше дума, че бил болен от СПИН. Дали и тази информация няма да се окаже менте?

За всяка известна личност от време на време пускат такъв слух. Грозна история. А за приятелката, от 2013-та е, чак пък дългогодишна.

Харизматичен и позитивен човек! Дано е здрав и щастлив още много, много години!

Кефи ме пича, ама той не беше ли гей!

с "бау, бау", трябва и "мяу, мау"!

Дано има късмет, супер е пича, много са ми помогнали предаванията му като имах проблем с моите две кучета. Той е правил опит за самоубийство преди години като е умряло първото му куче, а жена му го е изоставя защото нямал пари. Има интересно интервю с него по този повод.

Много се радвам за него. Гледала съм епизод от неговите предавания, в който той споделяше за развода си с първата си съпруга и колко тежко го е изживял. Дано сега да е много щастлив. Желая му успех и много любов.

Предишната му жена го изостави с коментара, че преди да се ожени за него, Сизър е живял с 4 огромни кучета в малък апартамент и за много години брак съвсем не се променил! Обръщал повече внимание на кучетата отколкото на децата им... Дано да са много щастливи и дано новата му съпруга му повлияе положително и той да спре с тези тъпи кучешки предавания! Иначе и новата му съпруга може да го изостави...

"Тъпите" кучешки предавания са го направили известен в целия свят и са източник на добри доходи. Да не искаш да стане безработен мъж на жена си? Ако жената е свястна, ще го приеме такъв какъвто е, а няма да се опитва да го променя. Не разбирам защо някои жени имат някаква илюзорна представа за мъжа на живота си и се опитват да вкарат в този образ всеки случайно попаднал в ръцете им. И се почва мъката, драми, разводи и т.н.

Хълмът е Лекавитос

Честито! Дано да им се народят много кученца и да си ги гледат със здраве ;)

... и гнучета също (куче-вместо-внуче)

Avatar952

Странно, пък аз си мислех че е педал ...

Много свестен пич, дано тая да не е некой кифляк!

За американците е романтична мечта да посетят Гърция, а освен това и много скъпо. Когато им казвам, че от България всяко лято почиваме в Гърция са много учудени, защото не знаят, че сме съседни държави и разстоянието е по-малко отколкото между някои съседни щати в USA.

Те не ходят в северна гърция, където ние ходим... тук е мега тъпотия, това не е Гърция.

"Говорещият с кучки"